Çin Turistik Vize

Çin Turistik Vizesi almak için hazırlanması gereken belgeler

1. Davetiye (ASLI) - Kişiyi Çin de karşılayacak turizm şirketi tarafından hazırlanmış, kaşe ve imzalı

2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli) 

3. 2 adet vesikalık fotoğraf (33x48 mm ölçülerinde, beyaz fon üzeri, güncel)

4. Adli Sicil ve Arşiv Kaydı (Adli sicil kaydı yoktur yazıyla birlikte arşiv kaydı yoktur ibaresi de bulunmalıdır)

5. İkametgah Belgesi (Muhtarlıktan alınmış ıslak imzalı ve mühürlü olmalıdır)

6. Banka Hesap Özeti (en az 5000 $ bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

7. Kimlik Fotokopisi

8. Eski Pasaport (eski pasaport yoksa ya da kaybedilmişse, şirketin antetli kağıdına durumu açıklayıcı,İNGİLİZCE,imzalı ve kaşeli dilekçe yazılıp ibraz edilmelidir.)

 

 

Önemli Notlar:

► Çin vize başvuruları için gerekli davetiye belgesi ve eksik evraklara dair tüm sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

► Çin vize başvurularınızın sonuçları hakkında verilecek kararlar Çin Konsolosluğu nun inisiyatifi altındadır.

 

 

ÇİN VİZESİ
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 31
Faks : +90 (212) 287 72 44
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 31
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 31
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 55 10
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com