Çin Grup Vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. Can 11 Nis 2020, 19:23
    Merhaba, yaklaşık 2 ay sonra ailecek Çin’e turistik seyahat etmeyi planlıyoruz. 6 kişilik bir aileyiz ve İstanbul’da yaşıyoruz. İnternette araştırdım ve Çin grup vizesi 2020 diye vize türü gördüm. Turistik seyahat için turistik vize var mı? Grup vizesi ne anlama geliyor? Yardımlarınızı rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Nis 2020, 19:23

    Merhabalar, 
    Çin konsolosluğu turistik seyahatler için L tipi olan grup vizesine başvurmanıza izin vermekte ve bireysel başvuruları kabul etmemektedir. Bu nedenle başvuru yapmak için Çin L tipi vize şartlarını öğrenip buna bağlı olarak grup vizesi Çin’e seyahat için başvuru yapmalısınız. 

    Grup vizesi Çin seyahatleri için başvurudaki önemli şart Çin’deki tur sahibi turizm firmasının turizm acentesinden onay alınarak göndereceği davet mektubu ve en az 5 kişilik grup halinde başvurmanız gereken belgelerdir. Ayrıca Çin’deki turizm acentesinin size kendi antetli kağıda yazdıkları gidiş dönüş tarihi, seyahat amacı ve tur kişi bilgilerinin yer aldığı dilekçeyi kaşeli ve imzalı olarak size sunması gereklidir. Bu bilgiler ışığında grup vizesi başvuruları için Çin’deki tur firmasıyla ilk etapta iletişime geçmeniz gerektiğini belirtmek isteriz. 

    Çin L tipi vize yani Çin grup vizesi alacak kişilerin konaklama yapacağı yerler ve gidiş kanallarını da paylaşıyor olması gerekir. Seyahatiniz süresinde otel ve uçak bilgilerinizin tamamını konsolosluğa ibraz etmelisiniz. Davetiye turizm bakanlığı onaylı olmalıdır, onaylı olmayan davetiyeyle ya da yalnızca tur firmasının dilekçesi ile başvuru yapılamaz. 

    Seyahat edecek kişiler ilk Çin vizeleri olması durumunda mevcut ikamet bölgeleri baz alınarak parmak izine çağırılmaktadır. Parmak izi işlemi randevu alındığı gün gerçekleştirilmekte olup başvuru yapıldıktan sonra genellikle 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Ancak konsolosluk sizden eksik bir belge talep ederse ya da görüşmeye çağırırsa bu gibi durumlarda başvurunun sonuçlanma süresi 1 aya çıkabilir. Seyahatinize 2 ay olduğunu belirttiniz bu nedenle başvuru işlemlerine şimdiden başlamanız olası bir aksilik durumunda seyahatinizin yetişme durumunu riske atmamanızı sağlayacaktır. 

    Çin grup vizesi 2020 işlemleri için müşteri temsilcimizden 0212 970 05 31 telefon numarasından her zaman bilgi alabilirsiniz. 

    Saygılarımızla.

    Çin Grup Vizesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp