Çin Ticari Vize

Çin Ticari Vizesi almak için hazırlanması gereken belgeler

1. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

2. Davetiye - Orijinal (Çin şirketin antetli kağıdına, bu şirketin adres ve iletişim bilgilerini içeren, kaşe ve imzalı)

3. 2 adet Vesikalık fotoğraf (33x48 mm ölçülerinde, beyaz fon üzeri, güncel)

4. Güncel şirket evrakları (Orijinal faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, sicil gazete fotokopileri)

5. Kimlik fotokopisi

6. Eski Pasaport (eski pasaport yoksa ya da kaybedilmişse, şirketin antetli kağıdına durumu açıklayıcı,İNGİLİZCE,imzalı ve kaşeli dilekçe yazılıp ibraz edilmelidir.)

 

Önemli Notlar:

► Çin vize başvuruları için gerekli davetiye belgesi ve eksik evraklara dair tüm sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz. 

► Çin vize başvuruları için Konsolosluğa şahsen gelinmesine gerek bulunmamaktadır. Şirketimiz başvuru işlemlerinizi yürütme konusunda tam yetkilidir. 

► Çin vize başvuruları hakkında verilecek kararlar Çin Konsolosluğu'nun inisiyatifindedir.

► 1 yıllık Çok girişli Çin ticari vizesi için başvuru sahibinin pasaportunda en az 2 Çin Vizesinin bulunması zorunludur.

 

 

 

ÇİN VİZESİ
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 31
Faks : +90 (212) 287 72 44
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 31
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 31
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 55 10
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com