Çin turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • U.Alp 29 May 2021, 17:38
    Öncelikle iyi günler, Çin’e yaklaşık bir hafta sürecek bir gezi planım mevcut. Bordo pasaport sahibiyim ve bu durumda sanırım vizeye başvuruda bulunmam gerekiyor. Çin turistik vize 2021 başvuru şartlarına dair bilgi sahibi değilim. İlk olarak ne yapmam gerekiyor ve sonrasında yapılması gereken adımlara dair bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 May 2021, 17:38

    İyi günler, T.C. Umuma Mahsus Bordo Pasaport hamili kişilerin Çin turist vizesi sahibi olarak seyahatlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Vize Merkezi olarak başvuru işlemleri sırasında sağlamış olduğumuz danışmanlık desteği ile birlikte sürecin şahsınız adına oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanması konusunda hizmet vermekteyiz. Başvuru işlemlerini başlatmadan önce yapılacak seyahate uygunluk gösteren vize türünün belirlenmesi gerekmektedir. Seyahat amacı, seyahat süresi ve ülkeye yapılacak olan giriş sayısına bağlı olarak vizeler türlerine ayrılmaktadır.

    Çin turistik vize ücreti de başvuru bulunulacak vize türlerine göre farklılık göstermektedir. Bir sonraki aşamada başvuruda talep edilen evrakların hangileri olduğu belirlenmektedir. Başvuru sahiplerinin söz konusu belgeleri eksiksiz olarak ibraz etmeleri şartı aranmaktadır. Kurumumuz belgelerin doğru ve eksiksiz olarak bir araya getirilmesi konusunda destek vermeye devam etmektedir. Bu aşamada belgeler arasında hata, eksik ya da tutarsızlık olması halinde temsilcilerimiz tarafınız ile iletişime geçerek başvuru dosyasının talep edildiği biçimde hazırlanmasını sağlamaktadır.

    Çin turist vizesi başvuru işlemleri sırasında başvuru sahibinin şahsen bulunmasına dair herhangi bir zorunluluk bulunmamaktadır. Bu nedenle dilerseniz sürecin takibini temsilcilerimiz ile iletişimde kalarak uzaktan takip edebilirsiniz. Başvuru ve değerlendirme süreci sona erdiğinde pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alınarak şahsınıza iletilmektedir. Çin turistik vize ücreti ve gerekli evrakları ile ilgili detaylı bilgi için aşağıda yer alan iletişim adreslerimizi kullanarak bilgi alabilir ve işlemleri şahsınız adına hızlıca başlatabilirsiniz.

    Çin turistik vize 2021 başvuru şartlarına dair ayrıca bilgi almak istediğiniz konular için alanında uzman olan kadromuz ile görüşme yapabilirsiniz. Vize temsilcilerimiz ile dilerseniz tarafınıza en yakın ofisimizi ziyaret ederek veya +90 (212) 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin Turistik Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.Çıtak 09 Tem 2021, 17:00

    Merhaba, Ben yeşil pasaport sahibiyim 2 aylık bir Çin seyahat planım var. Pasaportum nedeniyle ziyaretimi vize sahibi olmadan gerçekleştirebilmem mümkün mü yoksa bunun bir zaman sınırı var mı öğrenmek istiyorum. Çin turistik vize 2021 başvurularına dair bana uygun cevabı buradan verebilirseniz sevinirim. Gerekmesi durumunda işlemler konusunda sizden yardım almak için doğrudan iletişime geçmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Tem 2021, 17:03

    İyi günler, Yeşil (Hususi), Gri (Hizmet) ve Siyah (Diplomatik) Pasaport sahipleri 30 güne kadar yapacakları Çin seyahatleri için vize zorunluluğundan muaf tutulmaktadır. Söz konusu seyahatin 30 günü geçmesi halinde seyahatlerin Çin turist vizesi sahibi olarak gerçekleştirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır. Kurumumuz başvuru işlemleri konusunda profesyonel olarak danışmanlık desteği vererek işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Çin turistik vize ücreti başvuru yapılacak vizenin süresine ve ülkeye yapılacak olan giriş sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle ilk olarak seyahatin detaylı olarak planlanması ve buna uygunluk gösteren vize türüne başvuru yapılması gerekmektedir. Kurumumuz ile yapacağınız başvurularda şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz. Dilerseniz işlemlerin uzaktan takibini yaparak sürecin yönetimini sağlayabilirsiniz.

    Çin turist vizesi başvuru işlemleri sırasında talep edilen belgelerin başvuru dosyası içerisinde eksiksiz olarak ibraz edilmesi şartı aranmaktadır. Evrakların veya bilgilerin eksik ya da hatalı olarak değerlendirmeye sunulması başvurunun işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Başvurunun herhangi bir nedenden dolayı olumsuz karar ile sonuçlanması durumunda ödenen Çin turistik vize ücreti başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle işlemlerin doğru ve eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi maddi ve manevi herhangi bir aksilik ile karşılaşılmaması açısından oldukça önem arz etmektedir.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin turistik vize 2021 başvuru şartlarına dair sorunuzu doğru ve güncel bilgiler ekseninde cevaplamaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olduğunu umuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çin Vizesi uzman kadromuzla size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp