Çin vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.Ülkü 28 May 2021, 18:22
    İyi günler, ben umuma mahsus pasaport sahibi bir t.c. vatandaşı olarak turistik gezi sebebiyle Çin’e seyahat etmek istiyorum. Çin vize 2021 başvurularının güncel detayları hakkında sizden öncelikle bilgi sonrasında da danışmanlık desteği almak istiyorum. Bu durumda adım adım yapılması gerekenlere dair bana bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden dönüş için teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 May 2021, 18:22

    İyi günler, Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus Bordo Pasaport hamili olan kişilerin öncelikle Çin için vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Başvurunun olumlu olarak sonuçlanmasının ardından seyahat gerçekleştirilebilmektedir. Kurumumuz vizeye başvuru sürecinde sağlamış olduğu profesyonel danışmanlık desteği ile işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir.

    Çin’e vize almak için öncelikle seyahat amacının, seyahat süresinin belirlenmiş olması gerekmektedir. Bu aşamada planlamış olduğunuz ziyarete dair detayları temsilcilerimiz ile paylaşarak yapılması gerekenlere ve ibraz edilmesi gereken belgelere dair detaylı bilgi alabilirsiniz. Başvurunun yapılması sırasında başvuru sahibi kişilerin tarafımızdan danışmanlık desteği alması durumunda şahsen bulunması şartı aranmamaktadır. İşlemler şahsınız adına gerçekleştirilerek süreçten haberdar olmanız için sizinle iletişim halinde kalınmaktadır. Çin için vize başvurusununun konsolosluk tarafından değerlendirilmesinin ardından pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alındıktan sonra şahsınıza iletilmektedir.

    Başvuru öncesinde talep edilen belgelerin hazırlanması konusunda vize uzmanlarımız detaylı olarak bilgi vererek destek sağlamaya devam etmektedir. Bu belgeleri dilerseniz ofisimizi ziyaret ederek, kargo veya kurye desteğini kullanarak ya da online olarak teslim edebilirsiniz. Konsolosluk tarafından talep edilen belgeler şahsınız adına eksiksiz olacak şekilde bir araya getirilmektedir. Çin’e vize almak için gerekli evrakların eksiksiz biçimde ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde başvuru vize ret kararı ile sonuçlanabilmektedir.

    Temsilcilerimiz vize işlemleri öncesinde tüm belgelerin talep edildiği şekilde hazırlanmasını sağlamaktadır.

    Çin vize 2021 başvuru adımları, talep edilen belgeleri, güncel vize ücretini detaylı olarak öğrenmek ve başvuru sürecini tarafımız desteği ile tamamlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme gerçekleştirmek için dilerseniz bulunduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da +90 (212) 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.Gulce 09 Tem 2021, 17:54

    Merhabalar, Çin vize 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak için bu soruyu oluşturuyorum. Ben turistik gezi amaçlı eşimle beraber bir seyahat gerçekleştireceğim. Daha önce ikimizde Çin’de bulunmadık bu benim ilk başvurumuz olacak. Bu nedenle yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gerekenlere dair bilgi sahibi değiliz. Süreçten kısaca bahsederseniz çok sevinirim sizin işlemler sırasında yardımcı olduğunuzu gördüm bu konuda destek almak için ne yapmamız gerekiyor? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Tem 2021, 17:57

    İyi günler, kurumumuz başvuru sahiplerinin Çin’e vize almak sürecinde sıkça yaptığı hataların önüne geçerek işlemlerin konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmesi konusunda danışmanlık desteği vermektedir. Bordo Pasaport (Umuma Mahsus) hamili kişilerin Çin’e seyahatleri öncesinde vize sahibi olmaları şartı arandığını hatırlatmak isteriz. Hususi, Hizmet, Diplomatik (Yeşil, Gri, Siyah) Pasaport sahipleri 30 günü aşmayan seyahatleri için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır.

    Çin için vize işlemlerini başlatmadan önce ilk olarak seyahat amacının, süresinin, ülkeye yapılacak olan giriş sayısının kesinleştirilmesi şartı aranmaktadır. Daha sonra söz konusu koşullara uygunluk gösteren vize türünün belirlenmesi gerekmektedir. Başvuru aşamasında talep edilen belgeler ve ücretler başvuru yapılacak olan vize türüne göre farklılık göstermektedir. Bu nedenle ilk olarak vize türünün belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Çin’e vize almak için konsolosluğun talep etmiş olduğu belgelerin eksiksiz olarak başvuru dosyasına eklenmesi ilk olarak dikkat edilmesi gereken konular arasında yer almaktadır. Talep edilen belgelerin eksik olarak sunulması vize talebinin işleme alınmamasına ya da başvurunun ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Çin için vize işlemleri konusunda kurumumuzu tercih ederek sürecin şahsınız adına hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin vize 2021 başvuru işlemleri ile ilgili sorunuzu size yardım sağlayacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konular için alanında uzman kadromuz ile iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilirsiniz. Çin vizesi işlemleri konusunda uzman danışmanlarımız ile ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp