Romanya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Uğur 19 Nis 2020, 16:29
    Romanya’da ikamet eden ablamın yanına eşim ve iki çocuğum ile birlikte gitmek istiyoruz. Çocuklarım 5 ve 10 yaşlarında olup okula gitmektedirler. Romanya vize ücreti 2020 yılında değişiklik var mı? Harçlara zam geldiğini duyduk. Romanya vize başvurusunu sizin aracılığınızla yaparsak ne kadar ödememiz gerekir? Romanya vize başvurusu yapmak için neler yapmalıyız. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Nis 2020, 16:29

    Merhaba

    Romanya aile ve akraba ziyaretinde bulunacak olan Türk vatandaşları Romanya aile ziyareti vize başvurusu yapmaları gerekmektedir. Romanya vize ücreti 2020 yılında harçlara zam gelmemiş olup ücrette herhangi bir değişiklik olmamıştır. Romanya aile ziyareti vize ve ücret bilgilerini daha detaylı anlatalım.

    Romanya aile ziyareti için öncelikle Romanya’da bulunan akrabanızdan noter tasdikli davet mektubunuzun olması gerekmektedir. Davetiyede davet eden kişinin konaklama masraflarını garantilediğini belirtmesi gerekmektedir. Davet eden kişiye ait pasaport ve oturum kart fotokopisi ile birlikte başvuru yapmanız gerekmektedir. Romanya aile ziyareti vize başvurusu için mesleki durumunuza göre evrak listesi için size en yakın Vize Merkezi’mizi aramanız durumunda sizlere bilgilendirme yapılacaktır.

    Güncel Romanya Vize Ücreti 2020

    Romanya vizesi ücreti seyahat edecek olan kişinin yaş grubuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Romanya kısa süreli vize başvurusu yapacak olan kişi 6 yaş üstünde ise vize başvurusunda konsolosluk tam ücret almaktadır. Vize başvurusu yapacak bordo pasaport sahibi kişi 6 yaş üstünde ise konsolosluk vize harç bedeli olarak 60 Euro ödeme almaktadır. Romanya vizesi başvurusu yapacak olan kişi 6 yaş altında ise konsolosluk ücretlerinden muaf olduğu için harç ücreti ödememektedir.

    Vize Merkezi olarak vize ücreti Romanya başvurularında konsolosluk ücretine ek olarak kişi başı 30 Euro hizmet bedeli almaktayız. Hizmet bedelimizin içerisinde vize başvurusu yaparken her başvuru için ayrı ayrı e-visa formu doldurulması gerekmekte olup seyahat evraklarınızı online olarak taratıp konsolosluk sistemine girilmesi gerekmektedir. Tüm bu işlemlerin sonunda yaklaşık 1 hafta içerisinde konsolosluk mail ortamında randevu bilgilendirmesi yapmaktadır. Yanlış evrak yüklenimi veya eksik form doldurma durumunda randevunu aksayabilir veya randevuya gittiğinizde eksik evraktan dolayı randevunuzu kaçırabilirsiniz.

    Romanya vize ücreti 2020 hakkında daha detaylı bilgi almak ve vize başvuru türünüze göre güncel evrak listesi için 0212 970 02 78 numaralı telefondan Vize Merkezi’mizi arayabilir ve uzman müşteri temsilcilerimizden danışmanlık alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Sevilay KAYA

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp