Şoför Vizesi

Romanya şoför vizesi için gerekli olan evraklar

1- 2 adet arka fon rengi beyaz fotoğraf
2- Ekteki matbu dilekçeler
3- Şoför aile bilgileri
4- Romanya yükünün cmr aslı ( cmr ‘de romanya’daki firmanın adresve telefonu eksiksiz ve tam olarak yazılması gerekiyor.)
5- Şoför yeni işe girişli ise ssk giriş bildirge fotokopisi
6- Eski girişli ise son hizmet listesi fotokopisi
7- Emekli ise emekli cüzdanı fotokopisi
8- Bağ-kur’lu ise bağ-kur dan döküm
Not: Bu ssk ile ilgili evrakların arkasına Romanya’ya gidiş ve dönüşünü taahüüt ederiz yazısı yazılacak.firma yetkilisi tarafından imzalanıp kaşelenecek.
9- 30.000 euro teminatlı sağlık seyahat sigortası
10- Firma imza sirküleri fotokopileri
11- c- 2 kapak fotokopisi
12- c-2 taşıt listesi fotokopisi
13- Romanya’ya gidecek taşıtın çekici ve yarı römork ruhsat fotokopileri
14- Yeşil sigorta fotokopileri ( en az geçerlilik süresi 6 aylık olması gerekiyor.)
15- Ehliyet fotokopisi
 
 
________________________________________
Önemli not:
 
- Döviz ve gümrük sayfalarına vize verilmemektedir.
- Şoför 1 yıllık vize alabilmesi için pasaport süresi 18 ay olması gerekir.
- Sağlık sigortası süresi 1 yıl’dan az olmaması gerekiyor.Şoför listesinin sene başında konsolosluk’a verilmiş olması gerekiyor.
- Şoförün ismi listede yok ise 6 aylık vize verilmektedir.
- 6 aylık vize alabilmesi için en az pasaport süresi 1 yıllık olması gerekiyor.
 

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : 0532 476 25 16
Faks : +90 (212) 287 72 44
avrupa2@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 02 78
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 02 78
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com