Şoför Vizesi

Romanya şoför vizesi için gerekli olan evraklar

1- 2 adet arka fon rengi beyaz fotoğraf
2- Ekteki matbu dilekçeler
3- Şoför aile bilgileri
4- Romanya yükünün cmr aslı ( cmr ‘de romanya’daki firmanın adresve telefonu eksiksiz ve tam olarak yazılması gerekiyor.)
5- Şoför yeni işe girişli ise ssk giriş bildirge fotokopisi
6- Eski girişli ise son hizmet listesi fotokopisi
7- Emekli ise emekli cüzdanı fotokopisi
8- Bağ-kur’lu ise bağ-kur dan döküm
Not: Bu ssk ile ilgili evrakların arkasına Romanya’ya gidiş ve dönüşünü taahüüt ederiz yazısı yazılacak.firma yetkilisi tarafından imzalanıp kaşelenecek.
9- 30.000 euro teminatlı sağlık seyahat sigortası
10- Firma imza sirküleri fotokopileri
11- c- 2 kapak fotokopisi
12- c-2 taşıt listesi fotokopisi
13- Romanya’ya gidecek taşıtın çekici ve yarı römork ruhsat fotokopileri
14- Yeşil sigorta fotokopileri ( en az geçerlilik süresi 6 aylık olması gerekiyor.)
15- Ehliyet fotokopisi
 
 
________________________________________
Önemli not:
 
- Döviz ve gümrük sayfalarına vize verilmemektedir.
- Şoför 1 yıllık vize alabilmesi için pasaport süresi 18 ay olması gerekir.
- Sağlık sigortası süresi 1 yıl’dan az olmaması gerekiyor.Şoför listesinin sene başında konsolosluk’a verilmiş olması gerekiyor.
- Şoförün ismi listede yok ise 6 aylık vize verilmektedir.
- 6 aylık vize alabilmesi için en az pasaport süresi 1 yıllık olması gerekiyor.
 

 

Yükleniyor...
Telefon Et