Romanya Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.S. 30 Mar 2021, 18:04
    Merhaba, ben Gebze’de ikamet etmekteyim ve ilk defa vize başvurusunda bulunacağım. Daha önce vize almadığım için süreç hakkında bilgim yok. Romanya vize 2021 yılı başvurularında süreç nasıl ilerliyor? Randevu günü şahsen Konsoloslukta bulunmama gerek var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Mar 2021, 18:04

    Merhaba, Romanya vize başvuru işlemlerinin ilk adımı e-visa portalı üzerinden randevu almaktır. Online randevu alma işlemini tamamlayıp Romanya vizesi başvurunuz için gerekli evrakların eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Ardından  randevu tarihinde ikamet adresinize göre belirlenen Romanya Konsolosluğu’na giderek evraklarınızı şahsen ibraz etmelisiniz. İstanbul, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Tekirdağ, Bolu, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Kütahya, Sakarya illerinde ikamet eden vatandaşların Romanya’ya vize almak için İstanbul Romanya Başkonsolosluğu'na müracaat etmeleri gerekmektedir.

    İlk defa Romanya için vize başvurusunda bulunacak vatandaşların seyahat amacı ve tarihini belirleyerek planlı bir şekilde hareket etmeleri gerekir. Romanya vize evrakları eksikler olmadan ibraz edilmelidir. Beyan edilen bilgilere ilişkin evrakların dosyada olması ayrıca tüm başvuru belgelerinin aynı ve doğru bilgileri içermesi gerekir. Vize başvuruları dikkat ve zaman gerektiren bir süreçtir. Gözden kaçan en ufak bir hata vizenin ret edilmesine sebep olmaktadır. Bundan dolayı süreci bir danışman ile ilerletmek doğru verilmiş bir karar olacaktır.

    Romanya vize 2021 başvurusu

    Romanya’ya vize almak için süreci Vize Merkezi ile ilerletmek isterseniz danışmanlarımız ile yapacağınız görüşmenin ardından seyahat amacınıza göre vize kategoriniz belirlenmektedir. Vize başvurularında kişinin mesleki durumuna uygun olan evrakları hazırlaması gerekir. Çalışan vatandaşların şahsi evraklara ek iş yerinden alması gereken evraklar olduğu gibi öğrencilerin de okuldan öğrenci belgesi alması ve kendilerine sponsor olacak kişinin evraklarını ibraz etmesi gerekir. Bu sebeple temsilcilerimiz sizin için uygun evrak listesini e-posta ile size iletecektir. İlgili evrakları hazırladığınızda ister şahsen gelerek isterseniz kargo ile tarafımıza ulaştırabilirsiniz. Vize Merkezi evraklarınızı teslim aldığında sizi bilgilendirmektedir. Romanya için vize evraklarında eksik ve hata olması durumunda bilgilendirilirsiniz ve eksiklerin giderilerek yeniden iletilmesi gerekmektedir. Size uygun gün ve saatte randevu alım işlemi tamamlandıktan sonra Vize Merkezi yetkilisi başvuru sahibine eşlik edecektir.

    Romanya vize 2021 için sorularınızı yanıtlamaya çalıştık. Vize başvurunuz hakkında bilgi sahibi olmak veya farklı konularda ki tüm sorularınız için temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Vize Merkezi uzman Romanya temsilcilerimizi +90 (212) 970 02 78 numaralı telefondan arayarak başvurunuz için evrak listesi talebinde bulunabilirsiniz.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Romanya Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp