• Polonya Vizesi İstanbul
    Soner, 22 Nis 2020, 21:15

    Bilecik’te makine imalat sektöründe faaliyet gösteren firmamızda iki teknik personelimiz bir aylık staj için Polonya’ya gideceklerdir. Polonya vizesi İstanbul Konsolosluğu mu Ankara Elçiliğine mi yapılması gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Ticari Vize Ücreti
    Akın, 22 Nis 2020, 19:44

    İstanbul’da mobilya sektöründe faaliyette bulunan bir firmayız. 15-18 Eylül 2020 tarihleri arasında Polonya’nın Poznan şehrinde düzenlenecek olan uluslararası ahşap ve mobilya endüstrisi için makine ve aletlerinin tanıtımının yapılacağı DREMA 2020 fuarında katılımcı olarak bulunacağımızdan teknik ekip ve satış ekibi olarak yaklaşık 8-10 kişi arasında arkadaşımız Polonya’ya gidecektir. Polonya ticari vize ücreti ve belgeler hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Danışmanlık hizmetinizle birlikte toplam maliyeti ne olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Ticari Davetiye
    Selen, 22 Nis 2020, 18:51

    Kocaeli’nde endüstriyel fırın imalat eden ve satışını yapan özel bir firmayız. Polonya’daki bir firmaya bunun satışını gerçekleştirdik. İki teknik personel arkadaşımızın montaj için gitmeleri gerekiyor. Vize için Polonya ticari davetiye almalı mıyız? Uzun sürer mi vize işleri, hangi belgeler isteniyor? Yardım edebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Turist Vizesi
    Erdi, 22 Nis 2020, 15:54

    Merhaba, Ekim 2020 tarihinde oğlumuzun okulu ile birlikte Varşova’da okullar arası düzenlenecek bilgi yarışmasına katılımı olacağından anne ve babası olarak yanında olmak istiyoruz. Benim kendi adıma kayıtlı işyerim var annesi ise ev hanımı. Polonya turist vizesi başvurumuzda yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Turist Vizesi Ücreti
    Sabri, 22 Nis 2020, 14:00

    Merhaba, Ağustos başında eşim, kızım ve kayınvalidem ile birlikte Polonya’yı gezmek için gitmek istiyoruz. Polonya turist vizesi ücreti ne kadar? Kızım 8 yaşında, kayınvalidem 65 yaş üstü, ücretlerde bir değişiklik oluyor mu? Vize başvurusu için toplamda ne ödememiz gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vize Dilekçe Örneği
    P. TİMUR, 22 Nis 2020, 13:30

    Eşim ile birlikte Polonya, Litvanya, Letonya ve Estonya’yı kapsayan bir seyahat yapmak istiyoruz. İkimizde emekliyiz. Seyahatimizi Eylül’ün ilk haftası gibi düşünüyoruz. Hemen başvuru yapabiliyor muyuz, neler hazırlamalıyız? Polonya vize dilekçe örneği gönderebilir misiniz veya evrakları size getirdiğimde dilekçeyi beraber yazabilir miyiz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vize Başvuru Formu
    İhsan, 19 Nis 2020, 18:57

    Merhaba, özel bir firmada satış bölümünde çalışıyorum. Üç ay sonra Polonya’ya bir firma ile görüşme için vize almam gerekiyor. Bu seyahatimde eşimi ve 2 yaşındaki kızımı da götürmek istiyorum. Eşim ve kızım için Polonya vize başvuru formu doldurulması gerekiyor mu? Benim vize başvuru formumda belirtilebilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi
    Volkan, 19 Nis 2020, 18:05

    İki yıl önce Erasmus programı ile Polonya’ya gitmiştim. Şimdi 6 aydır özel bir şirkette çalışıyorum. Bu yaz Polonya’daki arkadaşımı görmek için Polonya aile ve arkadaş ziyareti vizesi başvurusu yapmak istiyorum. İstenilen belge ve şartlar hakkında bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaportla Polonya vizesi
    Veysel, 27 Ara 2017, 00:34

    Polonya'da Varşova teknik üniversitesinde hazırlık kursu eğitimimle ilgili şubat 2018-temmuz 2018 arasında yurt dışı için vize işlemi yaptırmam gerekli Ankara'da yaşıyorum yeşil pasaport sahibiyim ne kadar süre vize verilmekte eğer 3 aylık süre verilecekse yeşil pasaportum olduğu için vize başvurusunda bulunmayacağım SAYGILARIMLA

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenciler için Polonya Vizesi evrakları ve ücretleri
    E. es, 22 Eyl 2017, 20:26

    Polonya'ya tatile gitmek istiyorum. Öğrenciyim vize başvurusu yapmak istiyorum ve evraklar ve ücret konusunda bilgi almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vizesi aracı kurum
    Atay, 29 Haz 2017, 18:12

    Merhaba Polonya'ya gitmek istiyorum ancak önce Almanya'ya gidip 10 gün kalmak istiyorum fakat vizem Polonya olacak ( schengen vizesi) ve öğrenci olduğum için sıkıntı olur mu? Polonya vizesi işlemlerinizi sizin aracılığınızla yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vizesi kaç günde çıkar? En hızlı nasıl alabilirim?
    Tuğba, 14 Haz 2017, 15:22

    Polonya vize işlemleri hakkında bilgi alabilir miyim ve işlemler ne kadar sürede sonuçlanır bilgi verirseniz sevinirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Schengen vizesi kaç günde çıkar?
    gökhan, 18 Nis 2017, 06:52

    merhaba: benim 10 yıllık pasaportum var. hotelde sigortalı çalışanım. birkaç Ukrayna, Gürcistan gibi vizesiz ülkelere tatil için gittim. ancak Avrupa'ya tatile gitmek istiyorum. vize için ne yapmam gerekir. vize ücreti nedir. kaç günlük turist vizesi çıkar. pasaport 10 yıllık. geçerlilik tarihi 2026. yardımınız için şimdiden teşekkürler ...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya aile arkadaş ziyareti
    Alev, 23 Tem 2016, 01:54

    Merhaba, Polonya'daki arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 90 günlük Polonya vizem var, Norveç'e giriş yapabilir miyim?
    Özlem, 23 Tem 2016, 01:54

    Merhaba, benim 90 günlük Polonya vizem var. Daha önce bir ayını kullandım. Önce Polonya'ya oradan Norveç'e geçtim. Şimdi direk Norveç'e gitmek istiyorum. Norveç'e gidebilirim değil mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vize davetiyem var, otel rezervasyonu yaptırmalı mıyım?
    Mutlu, 23 Tem 2016, 01:54

    Polonya'ya gitmek istiyorum, davetiyem olduğu halde otel rezervasyonu yaptırmak zorunda mıyım? Bana gelen davetiye 6-7 ay sonrasına olursa problem olur mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vizesi
    Selçuk, 23 Tem 2016, 01:54

    Merhaba, 3 arkadaşımla birlikte Ağustos ayında 1 haftalık Varşova, Minsk ve Vilnius şehirlerini kapsayan bir seyahat yapmak istiyoruz. Bu seyahatimiz için Polonya vizesi başvurusu yapmamız yeterli mi? Başvuru yapacak kişiler içinde üniversite son sınıfta okuyan arkadaşımız var, diğer üçümüz özel sektörde çalışıyoruz. Hangi belgeleri hazırlamamız gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Polonya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp