• Meksika online başvuru formu
    T.E, 16 May 2020, 15:29

    Merhaba Vize Merkezi, bordo pasaportum var ve Meksika seyahatim için online vize başvurusunda bulunacağım. Bu aşamada Meksika online başvuru formu doldurulması gerektiğini öğrendim. Başvuruyu sizinle beraber yaptığımda form doldurulması konusunda da yardımcı oluyorsunuz değil mi? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vizesi için formlar ve dilekçeler
    U.K., 14 May 2020, 20:53

    İyi çalışmalar, benim Temmuz ayında Meksika seyahatim var. Meksika vizesi için formlar ve dilekçeler hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gerekenler nedir? Ben başvurumu sizin danışmanlığınızda yapmak istiyorum çünkü vize başvurusu bana oldukça karmaşık geliyor. Seyahat tarihinin ne kadar öncesinden sizinle iletişime geçmem gerekiyor? Bordo pasaportum var ve bordo pasaportla yapılan başvurularda hangi belge ve dilekçelerin hazırlanması gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika form ve dilekçe
    M. Tekiner, 14 May 2020, 20:27

    Merhaba, Meksika vizesine başvuru için sizden danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Bana ait belgelerin dışında bir de Meksika form ve dilekçe gibi belgeler talep edildiğini öğrendim. Bu belgelerin doğru olarak nasıl hazırlanacağını bilmiyorum. Bu konuda yardımcı oluyor musunuz acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika Büyükelçiliği randevusu
    K. Ersoy, 13 May 2020, 18:36

    Merhaba, ben Meksika’da yapılacak olan bir projede mimar olarak görev almak için Meksika’ya seyahat edeceğim. Bu süre zarfında herhangi bir konsolosluk işlemi yaptırmam gerektiğinde Meksika’daki Meksika Büyükelçiliği randevusu mu almam gerekiyor? Meksika’daki Büyükelçilik Türkiye Cumhuriyeti tatil günlerinde hizmet veriyor mu yoksa sadece oranın tatil günlerinde mi kapalı oluyor? Bir de Meksika’ya gitmeden önceki vize işlemlerimi sizinle tamamlamak istiyorum seyahatimin ne kadar öncesinden sizinle iletişime geçmem gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika Büyükelçiliği
    M. Önder, 13 May 2020, 18:00

    Merhaba, ben Meksika vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bordo pasaportum var ve bordo pasaportu olan kişilerin Meksika ziyaretleri için vize sahibi olmaları gerekiyormuş. Başvuru Meksika Büyükelçiliği tarafından mı değerlendiriliyor. Benim öncelikle randevumu almam gerekiyor sanırım bu durumda? Süreç nasıl ilerliyor ve bu işlemler için kendime pek güvenmiyorum açıkçası siz yardımcı oluyorsunuz değil mi? Teşekkür ederim şimdiden dönüş yaparsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mersin Meksika Fahri Konsolosluğu
    Ş. Aktaş, 13 May 2020, 17:32

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, sitenizden Meksika’nın konsolosluklarına bakarken Mersin Meksika Fahri Konsolosluğu olduğunu öğrendim. Ben Mersin’de yaşıyorum ve vize başvurusunda bulunacağım. Bunun için ikamet bölgemde olan konsolosluk ile mi iletişime geçmem gerekiyor? Bu işlemlere dair pek bilgim yok bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika’nın Mersin Fahri Konsolosluğu
    K. Öz, 10 May 2020, 17:42

    Merhaba, ben Mersin’de yaşıyorum ve arkadaşlarımla birlikte Meksika’ya seyahat etme planımız var. Öğrenciyim ve daha önce vize başvurusunda bulunmadım. Meksika’nın Mersin Fahri Konsolosluğu vize işlemleri ile ilgili hizmet veriyor mu? Vize başvuru sürecine dair kısaca bilgi alabilir miyim çünkü benim için karmaşık geliyor şuan işlemler ve belgeler yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzmir Meksika Fahri Konsolosluğu randevu
    G. Yeşilkaya, 10 May 2020, 17:38

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, ben İzmir’de yaşıyorum ve normal şartlar altında bu ay Meksika’ya turistik gezi amacıyla seyahat edecektim. Fakat güncel sorunlar nedeniyle seyahatimi ertelemek zorunda kaldım ve geçtiğimiz ay vize başvurusunda bulunmadım. Bu yıl sonuna kadar seyahatim için uygun şartların oluşmasını dileyerek başvuru yapacağım. Bu süreçte de başvurumun reddedilmesi adına işlemleri sizinle gerçekleştirmek istiyorum. İzmir Meksika Fahri Konsolosluğu randevu mu veriyor bu süreçte? Bordo pasaportum var ve uçak biletim de açıkta duruyor şuan. Başvurumu nasıl yapmam gerektiğine ve belgelere dair bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzmir’den Meksika vizesi
    Z. Kanlıca, 10 May 2020, 17:33

    Merhaba ben İzmir’den Meksika vizesi başvurusu nasıl yapılıyor diye sormak istiyorum. Başvuruyu nasıl yapacağımı bilmiyorum ve reddedilmesini istemiyorum. Hangi durumlarda vize başvuruları reddediliyor acaba? Başvurum sırasında sizden yardım alırsam neler yapıyorsunuz ve benim de şahsen olmam gerekiyor mu işlemler sırasında? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vize randevu işlemleri
    Ş. Eren, 09 May 2020, 16:37

    İyi çalışmalar, İstanbul’dan Meksika vize randevu işlemleri ile ilgili bilgi alabilir miyim acaba? Araştırdım fakat emin olamıyorum başvuruya tam olarak nasıl başlanıyor? Benim yeşil pasaportum var vize sahibi olmadan Meksika’ya gidebilmem ihtimali var mı yoksa kesin olarak başvuru yapmam gerekli mi? Konuyla ilgili çok fazla bilgim olmadığı için sizden yardım almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika İstanbul Fahri Konsolosluğu
    M. Çam, 09 May 2020, 16:10

    Merhaba Vize Merkezi, ben İstanbul’da Avrupa Yakası tarafında ikamet ediyorum. Meksika İstanbul Fahri Konsolosluğu ikamet bölgeme çok yakın. Meksika’ya seyahatim için yapacağım vize başvurusunu buradan yapabiliyor muyum acaba? Meksika’da yaşayan arkadaşımı ziyaret edeceğim bu durumda en doğru ve kolay başvuruyu nasıl yapabilirim. Hangi vize türüne başvurmam gerekiyor ve siz bu konuda sürece nasıl yardım ediyorsunuz? Teşekkür ederim dönüş yaparsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika kapıda vize
    Ş. Kaplan, 08 May 2020, 19:57

    İyi çalışmalar Vize Merkezi. Ben İstanbul’da yaşıyorum ve Meksika’ya gideceğim ve Bordo pasaportum var. Meksika kapıda vize diye bir şey duydum fakat bilgi sahibi değilim. Vize başvuru yapmadan ülke sınırlarında vize alabiliyor muyum? Bu konuda bilgi vermenizi rica ediyorum ve teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika İstanbul Başkonsolosluğu
    G. Şenolsun, 08 May 2020, 19:32

    Merhabalar Vize Merkezi ben İstanbul’da ikamet etmekteyim. Meksika’ya seyahat edeceğim. Daha önce bir arkadaşım bir arkadaşım sizinle Bulgaristan vize başvuru işlemlerini gerçekleştirmişti ve çok memnun kaldığını söylemişti. Ben de seyahatim ile ilgili sizden bilgi ve danışmanlık almak istiyorum. Başvuru sürecini sizinle beraber yaptığımdan benim Meksika İstanbul Başkonsolosluğu randevusu almam gerekiyor mu yoksa siz tüm işlemleri kesin olarak benim adıma yapıyor musunuz. Meksika ziyaretim turistik amaçlı olacak ve yeşil pasaport sahibiyim. Başvuruda nasıl bir yol izleniyor bilgisini verebilirseniz sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden ve iyi günler diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara’dan Meksika Büyükelçiliği randevusu
    C. Yaman, 08 May 2020, 19:00

    İyi günler, ben Kırıkkale’de yaşıyorum. Meksika’ya seyahat etme planım var. Başvuru için Ankara’dan Meksika Büyükelçiliği randevusu mu almam gerekiyor acaba? Daha kolay ve rahat başvuru nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz? İşlemleri sizinle birlikte yaparsam seyahatten ne kadar süre önce iletişime geçmem gerekiyor? İyi günler teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Meksika Büyükelçiliği
    L. İrten, 05 May 2020, 17:27

    Merhaba Vize Merkezi, ben Ankara’da yaşıyorum. 2 ay sonra Meksika seyahatim var başvuru işlemleri Ankara Meksika Büyükelçiliği randevusu alınarak mı yapılıyor bilmiyorum. Meksika gezim turistik amaçlı olucak bu durumda hangi adımları takip etmem gerekiyor bilmiyorum. Kısaca cevaplayabilir misiniz? teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika Konsolosluğu randevu
    S. Özkaya, 04 May 2020, 17:52

    Merhaba Vize Merkezi ben İstanbul’da yaşıyorum ve Meksika’yı turistik gezi amacıyla ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bordo pasaportum var ve öğrenciyim. En kolay ve ucuz vize başvurusunu nasıl yapabilirim. Meksika konsolosluğu randevu başvurusunda mı bulunmam gerekiyor önce? Siz bu konuda yardım ediyor musunuz? Vize ücreti ve gerekli belgelerini de öğrenebilirsem çok sevinirim. Vize geçerlilik süresi ne kadar turistik vize ile en fazla kaç gün kalabilirim. Teşekkürler şimdiden ve iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika konsolosluk işlemleri
    K.Altuntaş, 04 May 2020, 17:28

    Merhaba, ben Meksika vize başvurusunda bulunmak istiyorum ve Meksika konsolosluk işlemleri ile ilgili bilgi almak istiyorum. Başvuru sürecine dair önemli bilgiler nelerdir? Başvuruyu benim mi yapmam lazım yoksa siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz? İlk kez Meksika’ya gideceğim o yüzden işlemlere dair bilgi sahibi değilim. Dönüş yaparsanız sevinirim, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika Vatandaşlığına geçiş
    M. Üstün, 03 May 2020, 17:01

    İyi günler, Meksika vatandaşlığına geçiş başvurusunda bulunmak istiyorum. 3 ay Meksika’da ikamet ettim ve tekrardan oturum izni başvurusunda bulunacağım. İkamet iznimi yenileyerek 5 sene kadar uzatmak istiyorum. Bu süre sona ermeden vatandaşlık başvurusunda bulunma planım var. Eğer geçiş talebim onaylanırsa hangi haklardan yararlanabiliyor oluyorum? Bu durumda T.C. vatandaşlığım devam ediyor değil mi? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vatandaşlığı başvurusu
    S. Değirmen, 03 May 2020, 16:42

    Merhaba ben bilişim sektöründe hizmet veriyorum. Meksika kökenli bir bilişim firmasından 2021 yılı için iş teklifi aldım. Teklifi kabul edersem 2 yıl Meksika’da ikamet etmem gerekiyor. Bu süre içerisinde yasal oturum iznim olacak. 2 yıl sonunda Meksika vatandaşlığı başvurusu yapabilir miyim? Bu süre sona ermeden ikamet süremi uzatmam mümkün mü? En fazla ne kadar kalabilirim? Bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vatandaşlık işlemleri
    B. Şengülen, 03 May 2020, 16:06

    İyi günler Vize Merkezi, nişanlım Meksika vatandaşı ve burada İstanbul’da ikamet ediyor. 2020 yılı sonunda evleneceğiz. Meksika vatandaşlık işlemleri ile eşimin ülkesinin vatandaşlığına geçiş yaparak orada ikamet etmeyi düşünüyoruz. Vatandaşlık başvurusundan önce kesin olarak Meksika’da ikamet etmem gerekiyor mu yoksa evlilik nedeniyle doğrudan başvuru yapabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vatandaşlık başvurusu
    A.Aytaş, 03 May 2020, 15:41

    Merhaba, ben Meksika vatandaşlık başvurusu yapmak istiyorum. Bunun için Meksika’da ne kadar süre ikamet etmiş olmam gerekiyor. Belli bir süre oturum izni sahibi olmak doğrudan vatandaşlık başvurusunda bulunma hakkı tanıyor mu? İkamet etmeden bu başvuruyu yapabilir miyim? Bu konuda dönüş ve bilgilendirme yapabilirseniz çok memnun olacağım. İyi çalışmalar ve iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika’da Oturum İzni başvurusu
    A. Bilgiç, 02 May 2020, 18:10

    Merhaba Vize Merkezi, ben Meksika’da oturum izni başvurusu gerçekleştirmek istiyorum. Herkes doğrudan başvuruda bulunabiliyor mu yoksa bazı kişiler için mi geçerli başvuru hakkı? Önümüzdeki yıl emekli olacağım ve emekliliğimin bir kısmını Meksika’da geçirmek istiyorum. Başvuruya uygun olup olmadığım konusunda bilgi sahibi olabilirsem çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika öğrenci vizesi başvurusu
    E. Yener, 02 May 2020, 17:50

    Merhabalar öncelikle, ben Meksika öğrenci vizesi başvurusu ile ilgili bilgi almak istiyorum. Daha doğrusu portfolyo ile Meksika’da birkaç okula eğitim başvurusunda bulundum. Sanırım öğrenci vize işlemlerinde başvuru yaptığım okuldan alınan kabul mektubu sunmam gerekiyor. Bu belgenin eksiksiz olarak ulaştırıldığına nasıl emin olabilirim. Bir de bu süreçte kurumunuzdan danışmanlık hizmeti almak istiyorum çünkü başvurumu tek başıma yaptığımda hatalı olacağını ve reddedileceğini düşünüyorum. Bu konuda yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika İkamet İzni başvuru şartları
    K. Taşkın, 02 May 2020, 17:20

    Merhaba, ben Meksika ikamet izni başvuru şartları dahilinde bilgi almak istiyorum. Başvuruda bulunabilmem için hangi şartlara sahip olmam gerekiyor. Yalnızca talep etmek sanırım başvurunun onaylanması için yeterli değil. Kişisel olarak oluşturduğum öykülere dair gözlem yapabilmek amacıyla bir süre Meksika’da ikamet etmek istiyorum yalnızca. Bu durum başvuru gerekçesi olarak kabul edilir mi bilmiyorum. Kısaca bilgi alabilirsem memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika Oturum Vizesi
    B. Erden, 02 May 2020, 16:38

    Merhaba, erkek arkadaşım Meksika vatandaşı ve önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyoruz. Ben de Meksika oturum vizesi başvurusunda bulunacağım. Bu durumda hangi belgeler talep ediliyor acaba? Bu konudaki en güzel bilgilere buradan ulaşabileceğimi düşünüyorum. Bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika’da Oturum
    Ç.Aydeniz, 02 May 2020, 16:08

    Merhaba, ben Meksika’da Oturum İzni ile ne kadar süreli ikamet edilebildiğini öğrenmek istiyorum. Hangi şartlara sahip olarak başvuruda bulunabilirim. Turistik vize süresinden daha fazla ikamet etmek istiyorum çünkü ama geçerlilik sürelerine dair çok fazla bilgim yok. Bu konudaki bilgileri öğrenebilirsem çok sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden ve iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika Öğrenci Vizesi
    I. Sezer, 01 May 2020, 20:53

    Merhaba Vize Merkezi ben Meksika’da kısa süreli bir eğitim programına katılacağım. Şuan eğitim aldığım okul ile bağlantılı bir program olması nedeniyle öğrenci vizesine başvurmam gerektiğini düşünüyorum. Meksika öğrenci vizesi gerekli belgeleri nedir ve başvuru tam olarak nasıl yapılır? Bu konuda bilgi alabilirsem çok memnun olurum. Teşekkür ediyorum şimdiden..

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vize gerekiyor mu
    A. Değirmen, 01 May 2020, 17:04

    Merhaba, Meksika’ya seyahat edebilmek için meksika vize gerekiyor mu acaba? Benim bordo pasaportum var turistik gezi için seyahat etmek istiyorum. Vize gerekiyorsa başvuru işlemini nasıl ve nereye yapmam gerekiyor? Bu süreç çok uzun sürüyor mu ve siz yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tulum Meksika vize
    G. Topdağ, 01 May 2020, 16:36

    Merhaba ben turistik gezi amacıyla Meksika seyahat edeceğim. Yeşil pasaportum var, Tulum Meksika vize istiyor mu? İstiyorsa başvurumu nasıl yapabilirim? Siz bu işlemler sırasında nasıl yardımcı oluyorsunuz bu konuda bilgi alabilir miyim? Buradan bilgi veriyor musunuz yoksa direkt sizi aramam veya mail mi atmam gerekiyor emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türk vatandaşları meksika vizesi ticari
    I. Kızmaz, 01 May 2020, 15:54

    Ben Türk vatandaşları Meksika vizesi ticari nedenlerle seyahat ettiğinde nasıl başvuruda bulunuyor bilmiyorum. Başvuru işlemlerini kendim yapmak istemiyorum çünkü hata yapabilme ihtimalim ve bu nedenle başvurumun reddedilmesi ihtimalim çok yüksek geliyor. Bu konuda sizden yardım almak istiyorum. Tüm işlemlerde destek sağlıyorsunuz değil mi bu konuda kısaca bir açıklama yapabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Meksika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp