• İsveç vizesi için gerekli evraklar
    M. F., 30 Nis 2020, 12:26

    Merhaba, Çanakkale’de özel bir şirketin idari işler müdürüyüm. Çalışanlarımızın ve müdürlerimizin yıl içerisinde oluşabilecek turistik, ticari ve fuar amacı ile İsveç’e seyahatleri olacak. İsveç vizesi için gerekli evraklar hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir. Sizin yardımınız ile başvurumuzu yapabilir miyiz? Şahsen başvuruya hangi durumlarda geliniyor sizin bizim için ayrıcalığınız nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç vizesi ücreti 2020
    E. R., 30 Nis 2020, 11:53

    İsveç’e daha öncesinde de olduğu gibi ablamı ziyarete gideceğim. 2 yıl öncesi ile bugün arasında evraklar ve ücretler olarak farklı bir durum var mı? Aslen sormak istediğim İsveç vizesi ücreti 2020 yılında ne kadar tutmakta olup ödemeleri nasıl yapıyoruz. Tüm başvurum ile sizler ilgilenin istiyorum çalışanım ve yoğunum. Bilgileri bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç vizesi 2020
    E. K., 30 Nis 2020, 11:30

    Merhaba, İsveç’e ailem ile birlikte ufak bir turistik seyahatim olacak. Birçok Schengen vizem var İsveç vizesi 2020 yılı için talep edilen evraklarda bir farklılık var mı? Çocuğumuz 10 yaşında parmak izi alınması gerekli mi gelmesine gerek olur mu? Oluşturulması ve dikkat edilmesi gereken durumlar nelerdir? Şirket sahibiyim sizler benim için işlem yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka Vatandaşıyım İsveç'te Oturabilir miyim?
    A. K., 05 Şub 2019, 00:49

    iyi günler. ben çifte vatandaşım hem türkiye hem danimarka vatandaşıyım. su an türkiyede yaşıyorum ve 5 aylık evliyim. Yaşamımızı isveçte devam ettirmek istiyorum. Eşim ile birlikte oraya nasıl gidebilirim vebununla ilgili detayları bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç gezisi için Yeşil Pasaportuma vize almalı mıyım?
    o. ç. z., 16 Oca 2019, 08:28

    İsveç turistik gezim için hususi (yeşil) pasaporta vize isteniyor mu? Konsolosluğu arıyoruz fakat maalesef açan veya ilgilenen olmuyor. Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vatandaşıyım İsveç'te yaşayabilir miyim?
    D. B., 11 Oca 2019, 14:55

    Isveç oturumu salabilmek ve geri kalan yaşamımı orada sürdürmek için neler yapmalıyım. Ayrıca oğlum bulgaristan vatandaşı bunun bize yararı olur mu . ? Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç Schengen Vizesi ortalama kaç günde çıkıyor
    E. A., 29 Kas 2018, 14:57

    Kardeşim için vize başvurusunda bulunacağız. Başvurudan sonra vizenin çıkma süresi tahminen nedir? Kardeşimin gidiş tarihine daha 1 ay var ama arada hafta sonları dahil 12-13 gün resmi tatil var. Bu tatil günleri yüzünden yetişmeme ihtimali olabilir mi? Yani özetle tatillerin yoğun olduğu dönemlerde İsveç vizesi kaç günde çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç aile birleşimi için gerekli evraklar hangileridir?
    S. M. A., 10 Kas 2018, 01:32

    Ben ve çocuklarım AB üyesiyiz.18 aydır İsveçte yaşıyorum. Eşim Türkiyede ve aile birleşimi yapmak istiyoruz.Eşim İstanbul İsveç Konsolosluğu ndan kendişi başvurabilirmi? Ben ve çocuklarım AB üyesi olduğumuz için eşimin çalışma ve oturma izni alması mümkün mü? Eşimin vize alması için davetiye göndermeme gerek varmı? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç oturum izni başvuru
    T.K., 26 Ağu 2018, 02:20

    Merhabalar, babam İsveç’te vatandaşlığı var Türkiye’de yaşıyorum babamın yanına temelli gitmek istiyorum ama 19 yaşındayım bu mümkün mü böyle bir hakkım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç Vatandaşlığı nasıl alınır?
    S.G., 13 Tem 2018, 07:52

    Merhaba, ben yolcu hizmetleri memuruyum, İngilizcem orta seviyede ve İsveç’te yaşamak çocukluktan gelen hayalim ama 31 yaşına geldim nasip olmadı ama hala en büyük hayalim İsveç’e yerleşmek en kısa yoldan nasıl yerleşebilirim bana nasıl yardımcı olursunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport sahipleri için İsveç vizesi
    H. D., 09 Tem 2018, 17:21

    Merhaba, Türkiye’de ikamet etmekte olan annem ve babam bizleri ziyaret icçn birkaç haftalığına İsveç’e gelmeyi düşünüyorlar. Her ikisinin de yeşil pasaportu var. Ama artık yeşil pasaportu olanların da İsveç’e gelmesi için vize almaları gerektiğine dair bir söylenti var. Acaba bu ne kadar doğru? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç çalışma vizesi başvurusu
    K.K., 04 Haz 2018, 17:30

    Merhaba, iyi günler dilerim. Çalışma vizesi ile ilgili sorularım var, bir şirkette iş buldum ve bunun için belli kriterler nelerdir? Belli bir mezuniyet şartı var mı ya da baska bir șart ve işlem işveren ve benim tarafımdan yürütülüyor ancak ne kadar zamanda tamamlanıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç'e evcil hayvan ile seyahat
    S.T., 23 Nis 2018, 00:22

    Merhaba, 1 yıl için İsveç’e geleceğim ziyaretçi akademisyen olarak. Evcil hayvanım da benimle gelecek, prosedürü nedir? Evcil hayvanımın İsveç’e giriş için gerekli evrakları nelerdir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç aile ve arkadaş ziyareti vizesi nasıl alınır?
    S. Türkmen, 24 Tem 2017, 14:08

    Merhaba, Kasımda teyzemin kızının İsveç'te bir düğün organizasyonu gerçekleşecektir. Ben ve annem çalışanız. Teyzem ya da kuzenim bize 4-5 günlük için davetiye gönderecekler uzun bir süre zaten kalamayacağız. 2 sorum olacak. 1-Teyzemin kızı şuanda işinden ayrıldı ve davetiye yollasa sağlıksız olur mu? yoksa teyzemin mi yollaması daha doğru olur? ( teyzem çalışan) 2- 2. sorum olarak akraba ziyaretleri benim bildiğim uzun vizeler için alınıyor ama biz 4-5 günlük için gitmeyi planlıyoruz akraba davetiyesi olarak gönderseler kısa günlük ziyaret için bir problem olur mu? İlginize teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç vizesi Schengen mi?
    A. Sannur, 12 Tem 2017, 11:58

    İsveç vizesi Schengen vizesi midir? Yeşil pasaportlulardan vize isteniyor mu? Vize kaç günde çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç transit vizesi
    A. Tek, 04 Tem 2017, 00:30

    Ben İstanbul üzerinden Managua/Nikaragua ya seyahat etmek istiyorum ilk durak Stokholm hava alanı oradan Oslo hava alanına geçeceğim transit vize almam gerekiyor mu? ne yapmam lazım bu konuda yardımlarınızı rica eder iyi gunler dilerim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç vizesi kolay mı?
    Z. Kılıç, 25 May 2017, 15:01

    İsveç vizesini almak kolay mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç vizesi kaç günde çıkar?
    Y. İster, 10 May 2017, 14:26

    İsveç vizesi kaç günde çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İsveç için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp