İsveç vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. K. 30 Nis 2020, 11:30
    Merhaba, İsveç’e ailem ile birlikte ufak bir turistik seyahatim olacak. Birçok Schengen vizem var İsveç vizesi 2020 yılı için talep edilen evraklarda bir farklılık var mı? Çocuğumuz 10 yaşında parmak izi alınması gerekli mi gelmesine gerek olur mu? Oluşturulması ve dikkat edilmesi gereken durumlar nelerdir? Şirket sahibiyim sizler benim için işlem yapabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Nis 2020, 11:30

    İyi Günler, öncelikle bizleri Vize Merkezini başvurunuza ilkin tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Türkiye’de yasal olarak bulunma hakkı olan tüm Türk vatandaşları ve yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin İsveç vize başvurusu olarak Schengen vize talepleri İstanbul İsveç Başkonsolosluğu tarafından değerlendirilmektedir. İsveç Konsolosluğu tarafından başvuru kabul ve parmak izi görevinde yetkilendirilmiş kurum İsveç Schengen vizesi başvurularında işlem yapmaktadır. Ayrıca Konsolosluktan başvuru yapmak isteyen kişiler İsveç Konsolosluğu ile bağlantıya geçmelidirler.

    İsveç vize başvurularınıza ilişkin yapmış olduğunuz önceki vize işlemlerinizden farklılık gösterebilmektedir. Her ülkenin kendine özgü prosedürleri yıldan yıla değişerek mevcuttur. Özetle söylemek gerekirse; 10 yıldan eski olmayan ve seyahat dönüşü itibari ile 3 ay geçerliliği olan seyahat belgeniz, istenilen ölçü ve formatta güncel fotoğraflarınız, Seyahat sağlık sigortanız, güncel banka ve maddi durumunuzu kanıtlar evraklarınız, çalışma belgeleriniz, uçak ve otel dokümanlarınız, kimlik aslı veya kopyası, e-devlet üzerinden alınması gerekli belgeler olarak özetleyebiliriz. İsveç vize başvurusu seyahat tarihinize uygun randevu oluşturma farklı ve en önemli işlemdir. İlgili kurumdan randevu işlemlerini Vize Merkezi olarak oluşturabilmekteyiz. Başvuru formu ve yazılması gereken dilekçeler ile formatları önem verilen detaylardır. 

    İsveç vizesi 2020 yılı parmak izi kuralları hakkında;

    İsveç vize başvurusu turistik ve diğer Schengen vize tiplerinde 18.04.2014 tarihinden itibaren herhangi bir Schengen ülkesine parmak izi vermiş olan 12 yaş üstü başvuru sahiplerimizin verilen tarihi dikkatle 59 ay boyunca biyometrik parmak izi geçerli olup tekrar verilmesine gerek duyulmamaktadır. Fakat başvuru sahibi 12 yaşın altında ve parmak izinden muaf ise başvuruya kişi şahsen gelmesi ve anne ya da babadan birinin aynı şekilde işlem sırasında çocukları ile birlikte bulunması zorunludur.

    İsveç vizesi 2020 yılında dikkat edilmesi gereken yenilikler çerçevesinde Vize Merkezi vize danışmanınız olarak evraklarınızı sizlere en yakın olan şubemize göndererek veya getirerek işlemlerinize hızlı bir şekilde başlamamızı sağlayabilir adınıza tüm vize sürecinizi gerçekleştirebiliriz. İsveç vize başvurusu hakkında ayrıntılı bilgi ve detaylara uzman Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • BEREN.B 13 Ağu 2020, 10:42

    Merhabalar, ilk defa seyahatini gerçekleştireceğimiz İsveç ülkesi için ben şirket sahibi eşim ise ev hanımı olması koşullarıyla gerekli olan evrakları sizlerden nasıl alabilirim? Sonrasında ki işlem adımlarınız tam anlamıyla özetle bana anlatma şansınız var mı? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Ağu 2020, 10:43

    İyi günler, size ve eşinize öncelikle başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz sorulara istinaden İsveç turistik Schengen vizesi başvurusunda bulunacağımız sizler için dosya kabul kurumu ve konsolosluk tarafından istenen tüm detaylı evrak bilgilerini web sitemizde bulunan iletişim numaraları ile Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizle yapacağınız görüşmede en hızlı şekilde e-mail adreslerinize ve telefonlarınıza kısa mesaj olarak bilgiler geçilmektedir. İsveç vizesi evraklarınızı hazırladıktan sonra bizlere adresimiz ister kargo isterseniz elden teslim ederek işlemlerinizi başlatmış oluyorsunuz.

    İsveç vizesi evrakları açıklamalarını kısaca şöyle özetleyebiliriz; pasaportlarınız, uçak ve konaklama belgeleriniz, çalışma belgeleriniz, gelir evraklarınız, e-devlet dokümanlarınız eşiniz için ise yalnızca evlilik cüzdanı şahsi banka hesabı ve e-devlet belgeleri yeterli olacaktır. İsveç vizesi için gerekli evraklarınızı bizleri ulaştırmanız ardından randevunuzu alıp randevu tarihine kadar dosyanızı eksiksiz başvuru yapımı durumuna getirerek vize müracaatınızı gerçekleştirmekteyiz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp