İsveç vize başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç. T. 30 Nis 2020, 13:04
    Merhaba, İsveç’e 4 yıl önce ilk seyahatim olarak gitmiştim. Şimdi tekrardan orada bulunan bir arkadaşımı görmek adına gitme planım var. Emekliyim ve çok zorlanmıştım o zaman bir yardım ile vize almak istiyorum. İsveç vize başvurusu 2020 güncel evraklar ve ödemeler ile ilgili bilgi bekliyorum. Saygılarımla.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Nis 2020, 13:04

    İyi günler, öncelikle vize ihtiyacınıza ilişkin bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Türkiye’de İsveç vize kısa süreli C tipi 90 gün ve 90 gün altı kısa süreli kalış hakkı tanıyan Schengen vize başvurularının değerlendirilmesi İstanbul İsveç Başkonsolosluğu tarafından yapılmaktadır. Konsolosluklar yıldan yıla istenen evraklarında ve ücretlerinde değişiklikler yapabiliyor. Bizler vize Merkezi olarak sürekli çalışma koşullarımız ile güncel tüm bilgilere ve detaylara İsveç Schengen vize başvurularınız hakim olduğumuzu bildirmek isteriz.

    İsveç’e vize başvurusu hakkında talep etmiş olduğunuz vize tipi aile ve arkadaş ziyareti statüsünde Schengen vizesi başvurusu yapılması gerekmektedir. Eğer 18.04.2014 tarihinden itibaren parmak izi vermiş olduğunuz tarihi baz alarak 59 ay içinde tekrar parmak izi verilmesine gerek yoktur. Pasaportunuz da ki vize tarihine göre sizleri parmak izi alınması için başvuru merkezine davet edip etmeyeceğimizin bilgisini vereceğiz. İsveç Konsolosluğu’nun görevlendirmiş olduğu parmak izi ve başvuru kabul merkezi bulunmaktadır. Başvurunuzu hayata geçirmek adına ilgili parmak izi merkezinden online randevu alınmaktadır.

    İsveç Vize Başvurusu 2020 yılına ait güncel genel evraklar;

    Gerekli İsveç’e vize başvurusu evrakları ise özet ile; pasaportlarınızın, e-devletten emeklilik belgesi, banka hesap dokümanlarınız, e-devlet üzerinden nüfus aile ve ikametgah belgeniz, Personbevis davet mektubunuz, davet eden kişi ait İsveç konaklama ve yaşam belgeleri, güncel resimleriniz, zorunlu seyahat sağlık sigortası poliçeniz vb. detaylandırılmış evrak bulunmaktadır. İsveç Schengen vize başvuru formunuz ve seyahat dilekçeniz en çok önem verilmesi gereken konulardır. Talep edilen belgelerin istenilen dilde ve formatta olması da İsveç Konsolosluğu karar verme aşamasına olumlu yönde etkilemektedir.

    İsveç vize başvurusu 2020 başvuru süreci ve prosedürleri konusunda sizler ile paylaşacağımız güncel evrak listesini ayrıntılı bir şekilde Vize Merkezi vize danışmanınız olan uzman müşteri temsilcilerimizden edinebilirsiniz. Ödemeler ise Konsolosluk ve başvuru merkezi toplamda 700 TL almaktadır. Vize Merkezi danışmanlık ücretimiz ise bağlantı kuracağınız müşteri temsilcilerimizden seyahat sağlık sigortası ücreti bilgilerini de aynı zamanda temin edebilirsiniz. Önceliğimiz sorunsuz, eksiksiz ve olumlu bir sonuç almanız adına sizlere hizmet vermek olduğunu belirtmek isteriz.

    Saygılarımızla.

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp