Fransa öğrenci vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç.L 02 Nis 2021, 14:09
    Merhaba, bu yıl Almanya’da eğitim hayatıma devam edeceğim. 19 yaşındayım Ankara’da yaşıyorum, Fransa öğrenci vizesi 2021 yılında kabul alan öğrencilerin vize başvurusu için yapması gereken işlemler nasıl olmaktadır vize başvurumu yardım almadan gerçekleştirmek istemiyorum danışmanlık veriyor musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 14:09

    Merhabalar, Fransa Konsolosluğu öğrenci vize başvuruların 90 gün üzeri sürelerde olması halinde Ulusal vize başvuru kategorilerinden kabul etmektedir. Aynı zamanda Fransa öğrenci oturum izni başvurusu olduğu için bu vize başvuruları Ankara Fransa Büyükelçiliğinden ve İstanbul Fransa Konsolosluğundan kabul edilmektedir. Vize başvurunuzu gerçekleştirmeden önce tarafınıza kabul aldığınız okul tarafından davet mektubu gönderilmesi gerekmektedir. Konsolosluk tarafından öğrenci vize başvuruları için gerekli olan evrakları temin etmeniz gerekecektir. Vize başvuru belgeleri arasında diplomanız, transkriptiniz, öğrenci belgeniz gibi bazı önemli belgelere yer verilmektedir. Öğrenci vizesi Fransa evrak listelerinde yer alan bazı belgeler ise sizin orada öğrenim göreceğiniz süre boyunca masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren banka hesap bilgileri olmaktadır. Eğer yeterli gelire sahip değilseniz bu seyahatiniz için aile üyeleriniz sizlere kendi evraklarını sunarak Sponsor olabileceklerdir. Vize başvurunuz için en az 90 gün geçerliliği bulunan 10 yıl içerisinde alınmış pasaportunuz bulunmuyorsa pasaport başvurusunda bulunarak pasaport sahibi olmanız gerekecektir.

    Fransa öğrenci vize başvuru işlemleri oldukça dikkat isteyen önemli bir süreci oluşturmaktadır. Tüm belgelerinizi hazırladıktan sonra Fransa öğrenci Oturum İzni vize başvuru sürecinizi başlatabileceksiniz. Başvurular için gerekli prosedürler şu şekilde devam etmektedir. Vize türüne uygun başvuru formunuzu bilgisayar ortamında doldurduktan sonra seyahat başlangıç tarihinize en uygun güne randevu talep etmelisiniz. Vize talep dilekçeniz ve vize ücret ödemeniz randevunuzdan önce tamamlanmalıdır. Öğrenci vizesi Fransa başvurularınızı seyahat tarihinize 3 ay kala itibari ile başlatabilirsiniz. Vize Merkezi, başvurularınız için size ihtiyacınız olan tüm desteği sağlayarak sizler adına işlemleriniz tamamlayarak dosyanızı hazır hale getirebileceklerdir. Öncelikle tarafınıza evrak listesi iletilerek uygun tarihe randevunuz oluşturulacaktır.

    Vize Merkezi danışmanlık hizmetleri ve Fransa öğrenci vizesi 2021 başvuruları için ayrıntılı bilgiyi 0212 970 05 41 numaralı telefondan bizleri arayarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Fransa öğrenci vizesi 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp