Belçika vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.K 18 Şub 2022, 12:24
    Merhabalar, Belçika’ önümüzdeki ay sonu ticari amaçla seyahat planım mevcut yaklaşık bir 5 günlük seyahat planım var. Belçika vize 2022 yılında işlem süresi nedir? Benim seyahatim biraz acil randevu bulamıyorum. Nerden almalıyım ve nasıl önümüzdeki aya yetiştirebilirim? Ben işverenim karşıdaki firmadan bu ziyaret için ne gibi belgeler almam gerekiyor? Ayrıca covid-19 kapsamında herhangi bir aşı zorunluluğu bulunuyor mu? Şimdiden verilen bilgi için teşekkürler, iyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Şub 2022, 12:24

    Merhabalar, Belçika’ya vize almak isteyen başvuru sahipleri öncelikle online randevu alarak dosyasını hazırlamalı ve işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Belçika için vize işlem süresi tamamen konsolosluğa bağlı olmakla beraber ortalama işlem süresi 15-20 iş günüdür. Belçika’ya vize almak ve acil bir seyahat planınız olma durumunda karşıdaki firma veya şahsen Konsolosluğa aciliyet bildirir mail atmanız gerekmektedir. Randevu sistemden online alınmaktadır ve işlem süresi Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir.

    Belçika için vize başvurusu yapacak tüm yolcuların 2 doz biontech aşı zorunluluğu bulunmaktadır. Ayrıca başvuru esnasında son dozun üzerinden 15 gün geçmiş olması gerekmektedir. Eğer 9 ay geçmiş ise 2.dozun üzerinden mutlak suretle 3. Hatırlatma dozu istenmektedir. Bu kural ve şartlara uyum göstermemiş olan hiçbir başvuru sahibinin dosyası kabul edilmemektedir.

    Belçika ticari vize başvurularında karşıdaki firmadan talep edilmesi gereken belgeler bulunmaktadır. Bu belgeler eksiksiz olarak gelmeli ve başvuru dosyasına eklenmelidir.

    • Davetiye gönderen kişinin Belçika kimliği ve pasaport fotokopisi
    • Belçika'daki şirketin antetli kağıdına, kaşeli, imzalı ve davetiye

    Gerekli belgeler eksiksiz olarak hazırlanmalı ve online randevu alınarak başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Vize Merkezi bu aşamada tarafınıza danışmanlık vermekte ve başvurunuzu gerçekleştirmektedir. Vize Merkezi dosyanızın randevusunu alarak online formunuzu doldurmakta ve size başvuru sırasında eşlik etmektedir. Son 5 yıl içerisinde alınan herhangi bir schengen vizenizin bulunması durumunda şahsen başvuruda bulunmanıza gerek yoktur. Vize Merkezi sizin yerinize tüm işlemleri gerçekleştirmekte ve başvurunuzu yapmaktadır.

    Belçika vize 2022 başvuru evrakları ve detaylı bilgi için Vize Merkezi çağrı merkezi 0212 970 05 15 numaralı telefonlarımızdan iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımla

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp