Kamu çalışanları için Avustralya vizesi nasıl alınır 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.S.A. 17 May 2019, 01:39
    Avustralya ya turist vizesi almak istiyorum.Kamu çalışanıyım.Kamu çalışanları için Avustralya vizesi nasıl alınır 2019 Vize almam için yapmam gereken nedir ve acenta ücretiniz nedir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 May 2019, 01:39

    Merhabalar,

    Avustralya vizesi almak isteyen Kamu çalışanları çalışmış olduğu resmi kurumdan Çalışma Belgesi ve  İzin Yazısı alması gerekir. Resmi makamdan aldıkları görev kartının önlü arkalı fotokopisini eklemelidir. Son 3 aylık aldığı maaş bordrosu keşeli ve  yetkili kişi tarafından imzalanmış olmalıdır. Gelir gösteren evrakları; gideceği seyahati karşılayacak miktarda bakiyesi olan Son 3 aylık vadesiz banka dökümü, eğer var ise kendisine ait evin tapuları, araç ruhsatlarını sunması gerekir. Aynı zamanda Kira geliri var ise Kira kontratı fotokopisi ve hangi bankaya kira yatıyorsa banka dökümünü sunması gerekir.

    Kamu Çalışanları için vize başvuru ilk aşaması Avustralya Konsolosluğu sitesindeki formu eksiksiz doldurmalı evraklarını taratıp sisteme yüklemeniz ile başlamaktadır. Avustralya konsolosluğu size parmak izi işlemlerinizi yapabilmeniz için gerekli belgeleri mail olarak gönderecektir. Belgeleri çıktı alıp Vize başvuru Merkezinin sitesine kayıt olup randevunuzu almanız gerekir. Randevu günü Konsolosluğun göndermiş olduğu belgeleri ve pasaportunuzun aslını yanınızda götürmeyi unutmayın. Avustralya vize harcı 140 AUD dır. Güncel fiyat için vize uzmanlarımızı arayıp bilgi alabilirsiniz.

    Avustralya vize başvurunuzu size en yakın şubemize giderek ya da gerekli evrakları kargo ile göndererek işlemlerinizi başlatabilirsiniz. 

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi / Yüksel Erdin

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. Çetin 26 Mar 2020, 14:34

    Merhaba, Ben yaz aylarında turistik olarak Avustralya'ya gitmek istiyorum. Vize için incelemeler yaparken zor olduğunu gördüm ve böyle yorumlar okudum. Ret almak istemem. Diğer ülkeler için başvuruları kendim yapıyordum ama Avustralya için biraz korktum. Babam sponsorum, kendisi devlet memuru ve ben öğrenciyim. Bana evraklar, danışmanlık ücretiniz gibi tüm detayları iletir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Mar 2020, 17:00

    Merhaba,

    Vize Merkezi'ne ulaştığınız için teşekkür ederiz.

    Avustralya vize başvurusu diğer ülke vize başvurularına oranla daha karmaşık ve detay isteyen bir vize başvuru türüdür. Tamamen online bir sistemde vize başvurusu yapılmaktadır ve yapılacak en küçük bir hata ya da gözden kaçan bir bilginin geri dönüşü olmamakta, vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasına sebep olabilmektedir.

    Kamu görevlisi olan babanız ve öğrenci olarak sizin hazırlamanız gereken evraklar genel hatları ile "Avustralya vizesi için gerekli evraklar" bölümünden inceleyebilirsiniz. Belirtmek isteriz ki bu evraklar genel evraklardır ve mevcut durumunuza bağlı olarak daha farklı evrakların da başvurunuza eklenmesi gerekebilmektedir. Bu sebeple Avustralya vizesi uzmanlarımızla detaylı olarak görüşmenizi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmanızı öneririz.

    Vize Merkezi olarak, Avustralya vizesi alanında uzman ekibimiz ile başvurunuz, mevcut durumunuz konusunda sizlerle görüşüp, başvuru durumunuz hakkında detaylı bilgi veriyor, başvuru yapmaya ve süreci bizimle sürdürmeye karar vermeniz durumunda, başvuru formunuzun doldurulması, tüm evraklarınızın tercüme işlemleri ve evrakların düzenlenmesi, biyometrik randevunuzun alınması ve başvurunuzun en doğru, en hızlı ve sorunsuz tamamlanması için tüm süreci sizler adına tamamlıyoruz. Tüm bu işlemler için, Avustralya turistik vize başvurusu danışmanlık bedelimiz (vize başvuru ücreti dahil değildir) 115 $ + KDV'dir.

    Avustralya'ya planlamış olduğunuz seyahatiniz için gerekli vize başvuru işlemleriniz için yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

    Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Sayılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp