Avustralya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y. K. 01 May 2020, 16:57
    İyi çalışmalar, Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2020 için değişiklik gösteriyor mu? Ben 2018 yılında yaz tatilinde turistik olarak başvuru yapmıştım ve vize almıştım. O dönem öğrenciydim ama mezun oldum ve çalışmaya başladım, sponsorum yok ve yıllık iznimde 2 hafta gitmeyi düşünüyorum. Çalışan olarak bana ilgili evrak listesi ve süreç hakkında beni bilgilendirir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 May 2020, 16:57

    Merhaba,

    Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için başvuru yapacağınız kategori ve başvuru sahibi olarak sizin mevcut durumunuza göre değişkenlik göstermektedir.

    2018 yılında yapmış olduğunuz vize başvurusu esnasında öğrenci olarak yaptığınız başvuru ile 2020 yılında çalışan olarak yapacağınız başvurunuz birbirinden farklı olacaktır. Buna bağlı olarak 2018 yılındaki başvurunuzda eklediğiniz evraklar ile bugün yapacağınız başvuruda Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2020 listesi farklıdır.

    Çalışan olarak hazırlamanız gereken evraklar öğrenciden farklı ve detaylıdır. Başvurunuzda olması gereken en önemli evraklar iş yerinize ait evraklardır. İş yeri evraklarınız içerisinde en önemli belge ise iş yeri izin yazınızdır. İş yeri izin yazınızda kimlik bilgileriniz, iş yerindeki göreviniz, çalşma süreniz ve planladığınız seyahat tarihleri ile seyahat dönüşü çalışmaya devam edeceğiniz gibi önemli bilgileri içermelidir. Yazının İngilizce olarak, büyükelçiliğe hitaben yazılması oldukça önemlidir. Bunun yanında, son 3 aya ait kaşe ve imzalı bordronuz, sgk hizmet dökümünüz, işe giriş bildirgeniz ve şirket evrakları (vergi levhası, faaliyet belgesi, ticari sicil gazetesi ve imza sirküleri) başvurunuzda muhakkak eklenmelidir.

    Avustralya vizesi için gerekli evraklar içerisinde seyahat planınız da büyük önem taşımaktadır. Konaklama ve ulaşım detaylarınızın yanında vize görevlisi Avustralya seyahatinize dair varsa detayları görmek isteyecektir.

    Avustralya vizesi başvurusu tamamen online bir vize başvuru türüdür ve tüm vize başvuru süreci online olarak yapılmaktadır. Online başvuru esnasında yapılacak bir hata ya da evrakların online olarak sisteme yüklenmesi esnasında unutulan bir evrak vize başvuru sürecinizin olumsuz sonuçlanmasına neden olabilmektedir ve çok özenli ve dikkatli olmak gerekmektedir.

    Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2020 güncel ve eksiksiz listesine ulaşmak ve detayı bilgiler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Tuğba Çiftçi

    Avustralya vizesi için gerekli evraklar

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp