Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.S. 25 Mar 2019, 14:57
    Merhabalar , Avustralya turistik vizesine başvuru yapmak istiyorum. Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2019 için yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2019, 14:57

    Avustralya vizesi için gerekli evraklar konusunda en güncel bilgiyi uzmanlarımız arayarak öğrenebilirisiniz. Avustralya vizesi online olarak başvuru yapılır. Tüm evraklar form doldurulduktan sonra sisteme yüklenir. Avustralya elektronik vizesi ve pasaportunuz ile ülkeye giriş yapabilirsiniz.

    Avustralya vize başvurusu için hazırlamanız gereken evraklar mesleğinize göre değişmektedir. Özel sektörde Sigortalı Çalışan iseniz Şirket evraklarınızı eksiksiz sunmanız gerekir.

    Antetli kâğıda vize talep dilekçeniz Konsolosluğa hitaben yazılmalı, şirkette hangi tarihten itibaren, hangi görevde çalıştığı belirtilmeli, ülkeyi ziyaret amacını, hangi tarihler arasında ziyaret yapacağı,  yapılacak seyahatin bedelini kimin karşılayacağı yazılmalıdır. Vize talep dilekçesi Antetli kâğıda çıktı alıp, Şirketin imza yetkilisi tarafından kaşe imza yapılmalıdır.

    Gelir gösteren evraklarınız; Vadesiz banka dökümü son 3 aylık sonunda seyahatinizi karşılayacak miktarda bakiye olmalıdır. SGK Tescil ve Hizmet dökümünüzü e-devlet şifreniz ile www.turkiye.gov.tr den barkotlu belge oluşturup çıktısını sunmalısınız. Eğer çalışan iseniz SGK işe giriş bildirisi ve son 3 aylık maaş bordrosu da eklenmelidir.

    Öğrenciler ve Ev hanımları mutlaka sponsor ile başvuru yapmaları zorunludur. Sponsor olacak kişi 1. Derece akraba olması gerekir.

    Devlet memuru olanlardan çalışma belgesi, resmi makamdan izin yazısı, görev kimlik kartlarının önlü arkalı fotokopisi ve Son üç aylık maaş bordrosunu sunmalıdır. Banka dökümünde sizin seyahatinizi karşılayacak para miktarının bulunması zorunludur. Çalıştığı iş yerinden kendisi seyahat etmiyorsa izin yazısı almasına gerek yoktur.

    Emekli olan kişiler emekliliğini gösteren barkotlu SGK Tescil ve Hizmet dökümü ile birlikte mutlaka maaş aldığı bankadan son 3 aylık banka dökümü sunmalıdır.İsmi çok bilinen bir şirkette çalışıyor olmanız vize sonucunda karar aşamasında etkilidir ama bu sizin vize başvurunuzun olumlu sonuçlanacağı anlamına gelmez. Diğer sunduğunuz evrakların güçlülüğüne bağlı olarak vize kararı verilecektir.

    Avustralya aile ziyareti başvurunuzda mutlaka davet mektubu sunulmalıdır. Davet mektubunu mail olarak göndermesi yeterlidir. Davet mektubunun içeriğinde sizin ile akrabalık ya da yakınlık derecesini belirtmeli, isminiz mutlaka yazılmalıdır.  Avustralya'da yaşadığı evin adresini, telefon numarasını ve e-mail adresini davet mektubunda mutlaka belirtmelidir.

    Turistik vize başvurularında Otel ve uçak rezervasyonlarınızı sunmanız gerekir. Size özel ayrıntılı Avustralya vizesi için gerekli evraklar listesini almak isterseniz uzmanlarımız ile irtibata buradan geçebilirsiniz. 

    Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2019 sorunuza yanıt verdik. İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi /Yüksel ERDİN

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • i.D. 04 Nis 2019, 13:23

    Özel bir şirkette çalışıyorum özellikle hangi evraklar isteniyor. her site farklı liste yazmış bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.O. 04 Nis 2019, 13:33

    Merhabalar benim babam devlet memuru ben üniversite de okuyorum. Sanıyorum babam bana sponsor olması gerekiyor. Devlet memuru olduğu için çalıştığı yerden izin yazısı almasına gerek var mı?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ç.K. 04 Nis 2019, 13:36

    Merhaba sunacağımız evrakları mail olarak gönderebilir miyiz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.P. 11 May 2019, 14:17

    Merhaba Ben vodafone Türkiye firmasında çalışmaktayım, Avustralya da sidneyde 3 dayım yaşıyorlar. Avustralya vize için hangi yolla basvurabilirim, 5 yila kadar vodafone personeli olduğumuz için kolay vize verildiğini duyduk. Vodafone firmasından maaş bordrosu harcinde, yetkinlik yaptığı işlerle ilgili konsolosluk adına resmi belge aksak daha iyi olur. Vize islemleri bize maddi ne kadar tutar. Yardımcı olabilir misiniz,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y.G. 07 Haz 2019, 12:27

    Avustralya aile ziyareti yapacağım davet mektubunun gelmesi zorunlu mu? Davet mektubunun aslı mı gelmesi gerekiyor? İçeriğinde ne yazması gerekiyor?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Haz 2019, 13:02

    Merhabalar, Avustralya vizesine başvuru yapabilmeniz için mesleğinize göre evrak listesi farklıdır. Siz özel sektörde iseniz Şirket evraklarını sunmanız gerekir. Antetli kağıda vize talep dilekçesi yazılıp şirketin imza yetkisi tarafından kaşe imza yapılmalıdır. Gelir gösteren evraklarınız ; Banka dökümü son 3 aylık sonunda seyahatinizi karşılayacak miktarda bakiye olmalıdır. SGK Tescil ve Hizmet dökümünüzü ister SGK'lı ister Bağkur'lu olun barkodlu belge oluşturup çıktısını sunmalısınız. Eğer çalışan iseniz SGK işe giriş bildirisi ve son 3 aylık maaş bordrosu da eklenmelidir.Turistik başvurularda şahsi vize talep dilekçesini de eklemeniz gerekir.

    Üniversite de okuyanlar mutlaka sponsor ile başvuru yapmaları gerekir. Devlet memuru olanlardan çalışma belgesi, görev kimlik kartlarının önlü arkalı fotokopisi ve Son üç aylı maaş bordrosu istenmektedir. Banka dökümünde sizin seyahatinizi karşılayacak para miktarının bulunması zorunludur. Çalıştığı iş yerinden kendisi seyahat etmiyorsa izin yazısı almasına gerek yoktur.

    Avustralya Konsolosluğuna sunacağınız evrakları taratıp gönderebilirsiniz. Tüm evraklarınız sisteme yüklenmesi sonucu müracaatınız yapılmaktadır.

    İsmi çok bilinen bir şirkette çalışıyor olmanız vize sonucunda karar aşamasında etkilidir ama bu sizin vize başvurunuzun olumlu sonuçlanacağı anlamına gelmez. Diğer sunduğunuz evrakların güçlülüğüne bağlı olarak vize kararı verilecektir. Güncel ücretleri öğrenmek için vize uzmanlarımız ile irtibata geçebilirsiniz.

    Avustralya vizesi online başvuru yapılır verilen vize ise elektronik vizedir. Pasaportunuz ve verilen vizenin çıktısı ile ülkeye giriş yapabilirsiniz. Avustralya Konsolosluğu 1 yıllık vize süresi veriyor. En fazla kalma süresi ise 3 aydır. Eğer Multiple (çok girişli vize) aldı iseniz her girişinizde 3 aya kadar kalabilirsiniz. Avustralya aile ziyareti başvurunuzda mutlaka davet mektubu sunulmalıdır. Davet mektubunu mail olarak gönderebilirler. İçeriğinde sizin ile akrabalık ya da yakınlık derecesini belirtmelidir. İsminiz doğru yazılmalı, yapılacak görüşmenin detaylarını yazmalıdır. Avustralya'da ki ikamet adresini, telefon numarasını, e-mail adresini davet mektubunda mutlaka belirtmelidir. Evraklarınızı bize kargo ile gönderebilir ya da ofisimize yakın iseniz elden teslim edebilirsiniz. Vize uzmanlarımız İngilizce yazılması gereken dilekçenizi doldurma konusunda yardımcı olmaktadır. Vize uzmanlarımız Avustralya vize başvurunuzu sorunsuz olarak başvurmak istiyorsanız hemen en yakın şubemiz ile irtibata geçin.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi /Yüksel ERDİN

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H. YASAR 26 Mar 2020, 14:42

    Merhaba, Avustralya'ya turist vizesi alarak, turistik seyahat etmek istiyorum. Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım. Bu dezavantaj mıdır? Vize başvuruma direk etki eder mi? Ayrıca vize ve danışmanlık ücreti size toplamda ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Bilgi verebilir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Mar 2020, 16:33

    Merhaba,

    Avustralya vize başvurusu işlemleri için Vize Merkezi'ne ulaştığınız için teşekkür ederiz.

    Seyahat geçmişinizin olması, farklı ülkelerden aldığınız ve kurallara uygun kullandığınız vizeleriniz yalnızca Avustralya değil tüm ülkeler için olumlu bir etki bırakmaktadır. Seyahat geçmişi, Avustralya vize başvurularında karşılaşılan ret sebeplerinden biridir. Daha önce seyahat etmemiş olmanız kesin olarak vize başvuru sonucunuza etki etmemekle birlikte, mevcut durumunuz detaylı olarak bilinmeden kesin bir ifadede bulunmak oldukça güçtür.

    Vize Merkezi olarak, vize başvurusu yapmak için bizimle iletişime eçen herkesle detaylı görüşmeler yapıyor, başvuru durumlarını değerlendirerek, en doğru ve en uygun şekilde başvuru yapmalarını sağlıyoruz.

    Vize başvuru işlemlerinize bizimle devam etmek istemeniz durumunda vize evraklarınızın tarafımıza iletilmesi ve Avustralya Vize Başvurusu için zorunlu olan biyometri işlemine katılmak dışında bir işlem yapmanıza gerek kalmadan; vize başvuru formunuzun doldurulması, evraklarınızın çeviri işlemleri, evraklarınızın sisteme yüklenmesi, biyometrik işlemleriniz için gerekli randevunuzun alınması gibi tüm süreci sizin adınıza yönetiyoruz.

    Avustralya turistik vize başvuru işlemleriniz için vize ve danışmanlık dahil olmak üzere 225 $ + KDV olarak sizden ücret alıyoruz. Bunun dışında herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

    Avustralya vizesi uzmanlarımızla görüşerek daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    VİZE MERKEZİ

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp