Avustralya Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z.K. 05 Şub 2021, 16:25
    Avustralya vizesi 2021 yılında almak istiyorum ama süreç nasıl işler, hangi kategori benim için uygundur ve şu an başvuru yapabilir miyim bilmiyorum. Temmuz 2021’de, arkadaşımın yanına, Avustralya’ya gitmek için vize almak istiyorum. En erken ne zaman başvuru yapmalıyım? Bazı ülkelere turistik başvurular hala kapalı, Avustralya’da kapalı mı? Kapalıysa ne zaman açılır? Ne gibi evraklar eklemem gerekiyor ve online başvurunun zor olduğunu duydum, yardım ediyor musunuz online başvuruda?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Şub 2021, 16:25

    Merhaba,

    Avustralya vizesi başvuru sürecinizde Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Avustralya’ya vize almak isteyen kişilerin, seyahat sebeplerine uygun kategoride başvurması ve uygun evrak sunması gerekmektedir. Mevcut Covid-19 pandemisi sebebiyle şu an Avustralya’ya vize başvuruları belirli kategoriler dışında başvuruya kapalıdır. Online olarak başvuru yapılsa dahi vizeler sonuçlanmamakta ve daha önemlisi Avustralya sınırları kapalı olduğu için giriş yapılamamaktadır. 

    Avustralya’ya şu an yalnızca Avustralya vatandaşları ile Avustralya kalıcı oturumu bulunan kişilerin aile üyeleri, Avustralya’da 72 saatten az kalma koşulu ile transit geçiş yapacak kişiler, denizciler ve havayolu sektöründe çalışan kişilerin mesleki ziyaret sebebiyle ülkeye girişlerine izin verilmektedir.

    Avustralya’ya gitmek için vize başvurularının ne zaman açılacağı / normale döneceği pandemi ile doğrudan ilişkili olduğu için Temmuz – 2021’de planladığınız seyahatiniz için size vereceğimiz kesin bir tarih bulunmamaktadır. Fakat Avustralya vize başvurularında bazı ülkelerde olduğu gibi en erken 90 gün öncesinde başvuru zorunluluğu bulunmamaktadır. Vize başvurularının açılması ve evraklarınızın hazır olması durumunda dilediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz. Unutmamanız gereken en önemli nokta vize başvurularında oluşabilecek yoğunluk sebebiyle son ana kalmamanız gerektiğidir. Normal bir dönemde Avustralya vize başvuruları ortalama 2 – 3 haftada sonuçlanmaktadır.

    Avustralya’ya vize başvurunuzun aile/arkadaş ziyareti sebebiyle olması dolayısıyla başvurunuzda arkadaşınızda bir davetiye almanız önemlidir. Davetiyenin belirli bir formatı bulunmaktadır. Arkadaşınızın ve sizin bilgileriniz, seyahat tarihleriniz muhakkak davetiyede yer almalıdır. Bunun dışında sizin Türkiye’deki durumunuza uygun evraklar sunmanız gerekmektedir.

    Avustralya vizesi 2021 başvuru sürecinizde danışmanlarımızla 0212 970 05 08 ile iletişime geçerek başvuru yapabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Avustralya Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp