Avustralya vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • a. b. 01 May 2020, 16:28
    Selamlar, Avustralya vizesi 2020 yılı başvuru sistemi nasıldır? Yaklaşık 4 yıl önce Brisbane'de yaşayan arkadaşımı ziyaret için vize almış ve gitmiştim, yeniden gitmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla hem başvuruda hem ücretlerde değişiklik olmuş. Avustralya vize başvurusu için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 May 2020, 16:28

    Merhaba,

    Avustralya vizesi 2020 yılı başvuru sistemi ve detaylar hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Dört yıl önceye kıyasla Avustralya vize başvurusunda bir takım önemli değişiklikler yapılmıştır. Avustralya vizesi 2020 yılında tamamen online olarak yapılmakta ve tüm süreç online olarak yürütülmektedir. Başvuru formu online olarak doldurulmakta, ardından başvurunuzu destekleyici vize başvuru evrakları online sisteme yüklenmektedir. Formunuz ve evrak yükleme işlemlerinizin tamamlanmasının ardından vize başvuru ücretinizi yine mevcut online sistem üzerinden ödeyerek başvurunuzu tamamlamış oluyorsunuz. Bu online başvuru işleminin ardından biyometri işlemleri için pasaportunuz, mail adresinize gelmiş olan belge ile aracı kurum olan VFS Global'de biyometri işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.

    Vize başvuru ücreti online olarak başvuru yaptığınız sistem üzerinden ödenirken, VFS Global'de gerçekleştireceğiniz biyometri işlemi için de koordinasyon bedeli ödemeniz gerekmektedir.

    Avustralya vize başvurunuzda arkadaşınızı ziyaret edeceğiniz için en önemli belge arkadaşınızın göndereceği davetiyedir. Davetiyede arkadaşınızın ismi iletişim bilgilerinin yanında, sizin isim ve iletişim bilgileriniz ile ziyaret tarihleriniz yer almalı ve arkadaşınız imzalayıp size ulaştırmalıdır. Davetiyenin mail ortamında ulaştırılması yeterlidir. Bunun yanında arkadaşınız, pasaport, varsa oturma çalışma izni ve mevcut durumuna ilişkin destekleyici belgelerini de başvurunuza eklemeniz için size iletmelidir. Başvuru sahibi olarak sizin de mevcut durumunuza ilişkin belgelerinizi başvurunuza eklemeniz gerekmektedir. Çalışan, işveren ya da öğrenci herkesin mevcut durumuna ilişkin evrakları vize başvurusuna eklemesi gerekmektedir.

    Vize Merkezi olarak, vize başvuru işlemlerinize bizimle devam etmek istemeniz durumunda vize evraklarınızın tarafımıza iletilmesi ve Avustralya vize başvurusunda zorunlu olan biyometri işlemine katılmak dışında bir işlem yapmanıza gerek kalmamaktadır. Tüm süreci sizin adınıza yönetiyoruz.

    Avustralya vizesi 2020 için uzmanlarımızla görüşmek ve daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Tuğba Çiftçi

    Avustralya vizesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp