Avustralya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • C.A. 01 May 2020, 16:47
    Merhaba, Avustralya vize ücreti 2020 yılında ne kadardır öğrenebilir miyim? Ve vize ücretini başvurumuz esnasında mı yapıyoruz? Turistik olarak eşimle ziyaret etmek ve başvuru yapmak istiyoruz ama detaylı bilgi bulmada zorlanıyoruz ve emin olamıyoruz. İkimizde yeni emekli olduk ve Avustralya uzun zamandır görmek istediğimiz bir yerdi. Sizin desteğiniz ile başvuru işlemlerimizi tamamlayabilir miyiz? Teşekkürler
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 May 2020, 16:47

    Merhaba,

    Avustralya vize ücreti 2020 yılında başvuru yapacağınız vize kategorisine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Vize başvuru ücreti Avustralya online vize başvurunuzun tamamlanarak başvurunuzu destekleyen evraklarınızın sisteme yüklenip onaylanmasının ardından aynı online sistem üzerinden yapılır. Tamamen online bir vize başvurusu olduğu için büyük bir dikkat ve titizlik gerektiren Avustralya vize başvurusunda yapılacak bir hatanın geri dönüşü olmamakla birlikte, maddi ve manevi kaybı olabilmektedir.

    Avustralya vize başvuru ücreti, online yapacağınız başvuru adımlarının son bölümüdür ve online olması sebebiyle yalnızca banka ya da kredi kartı ile ödeme yapmanız mümkündür. Başvuru yapmak istediğiniz kategori olan Avustralya turist vizesi 2020 ücreti 145 AUD’dir. Online ödeme olması sebebiyle banka kesintileri ile bu ücret biraz farklı olabilir. Nlive vize başvuru ücretinin dışında, Avustralya vize başvurusu için zounlu olan biyometrik verilerinizin alınması gerekmektedir. Bu işlem için yetkili aracı  kuruluş olan Vfs Global’e itmeniz gerekmektedir. Biyometri işlemleiniz için koordinasyon bedeli olarak burada da 78 TL ödeme yapmanız gerekmektedir.

    Emekli olarak Avustralya vize başvurusu yapacak iseniz, emekli belgeniz ve aldığınız maaşı gösterir belgeleriniz, son 3 aylık banka hesap dökümleriniz, varsa ek gelirleriniz ile planladığınız seyahatiniz için konaklama ve ulaşım bilgileri başta olmak üzere hazırlamanız ve başvurunuzda sunmanız gereken evraklar bulunmaktadır. Avustralya vizesi için gerekli evraklar bölümünde hazırlamanız gereken evraklara ilişkin genel bilgilere erişebilirsiniz.

    Vize Merkezi olarak, Avustralya vize başvuru işlemlerinizi, sizler adına en hızlı ve doğru şekilde tamamlayarak planlamış olduğunuz Avustralya seyahatini gerçekleştirmenizi sağlamaktan memnuniyet duyarız. Avustralya vize ücreti 2020 ve daha pek çok konuda Avustralya vizesi uzmanlarımızla iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Tuğba Çiftçi

    Avustralya vize ücreti

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp