Avustralya vize ücreti 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.O. 30 Oca 2019, 10:13
    Avustralya'ya gitmek istiyorum. Avustralya vize ücreti 2019 ne kadar? Ne kadar ücret ödemem gerekiyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Oca 2019, 10:13

    Avustralya vizesi için Türk vatandaşları Avustralya Büyükelçiliği sitesinde ki siteden form doldurarak başvurularını yapmaktadırlar. Her vize türü için ayrı başvuru formu ve ayrı Avustralya vize ücreti bulunmaktadır.

    Avustralya vize bedeli ödemeleri formu doldurduktan sonra online olarak yapılmaktadır. Başvuru işlemleriniz tamamlandıktan sonra Avustralya Büyükelçiliği 2 adet formu ( IMMI S257 A – FORM 1243 I ) mail olarak gönderir. Avustralya Başvuru Merkezinden randevu alınıp, Formların çıktısı ve pasaport aslı ile birlikte randevunuza gitmeniz gerekir. Randevu günü Başvuru Merkezin de 74 TL biyometri ve parmak izi ücreti ödenir.

    En çok talep edilen vize türü Ziyaretçi vizesidir. Ziyaretçi vizesi de kendi içinde dörde ayrılmaktadır. Vize fiyatları da vize türüne göre değişmektedir;

    1. e- ziyaret vizesi –Subclass 651 -: Ücretsiz
    2. Tıbbi Tedavi vizesi- Subclass 602 : 315 AUD
    3. Transit vize - Subclass 771 :  Ücretsiz
    4. Ziyaretçi vizesi (Turistik –Ticari-Aile Ziyareti)  Subclass 600 : 145 AUD

    Diğer en çok talep edilen vize türleri ücretleri;

    • Uzun süreli eğitim vizesi- Subclass 500-   620 AUD
    • Geçici Çalışma vizesi –Subclass 401 – 310 AUD
    • Geçici aktivite vizeleri Subclass 408 ;
      • Özel Programlar (12 aya kadar) :  310 AUD
      • Dini aktiviteler vizesi ( 2 yıla kadar ) : 310 AUD
      • Araştırma aktiviteleri vizesi (2 yıla kadar): 310 AUD
      • Diğer Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı vizesi (3 aya kadar): 310 AUD
      • Spor aktiviteleri vizesi (2 yıla kadar) : 310 AUD
      • Eğlence aktiviteleri vizesi ( 2 yıla kadar) : 310 AUD
      • Süper yat ekibi (12 aya kadar): 310 AUD
      • Personel değişimi  (2 yıla kadar) : 310 AUD
      • Avustralya Hükümeti tarafından onaylanan etkinliklere katılmak için vize (4 yıla kadar) : 310 AUD
      • Üst Düzey Yabancı Yöneticilerin evlerinde tam zamanlı ev işi yamak için vize ( 2 yıla kadar) : 310 AUD

    Avustralya vize başvurularında parmak izi verme ve biyometrik fotoğraf çekilmesi zorunlu hale geldiği için Avustralya vizesi Başvuru formunu doldurduktan sonra harç bedeli ödendikten sonra Avustralya vizesi almak için danışmanlık ve hizmet bedellerimiz başvuru yapacağınız vize türüne göre değişmektedir. Avustralya aile ziyareti, turistik, ticari vize başvurularınız da 115$ , uzun süreli eğitim vizesinde 220$ danışmanlık ve hizmet bedeli alınmaktadır.Avustralya vize başvurunuz onaylanmaz ise ödemiş olduğunuz bedelleri geri alamazsınız.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi / Yüksel Erdin

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.S. 25 Mar 2019, 18:34

    Merhabalar Dil okuluna katılmak için Avustralya'ya gitmek istiyorum. Akrabalarımın yanında kalacağım Vize için ne kadar ödeme yapmam gerekir?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R.U. 25 Mar 2019, 18:37

    Avustralya aile ziyareti vizesine başvuru yapacağım. Parmak izi verirken biyometrik fotoğrafta çekiyorlar mı? Ne kadar ödeme yapmamız gerekiyor toplamda...

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2019, 18:47

    Merhabalar ,

    Avustralya uzun süreli eğitim vizesi için 575 AUD Büyükelçiliğe ödeme yapmanız gerekir. Ayrıca Avustralya Başvuru Merkezine 74 TL ödeme yaptığınızda hem parmak izi verme hizmet bedeli hem de biyometrik fotoğraf bedelini ödemiş olursunuz. Kısa süreli eğitim vizesi bedeli ise turistik vize de olduğu gibi 140 AUD Büyükelçiliğe ödeme yapmanız gerekir. Avustralya vizesi bedeli online formu eksiksiz doldurduktan ve sisteme tüm evraklarınızı yükledikten sonra kredi kartınız ile ödeme yapmanız gerekir. Eğer kendiniz bu işlemleri yaparsanız yapılacak herhangi bir yanlışta red alma ihtimaliniz olduğu için mutlaka Avustralya vize uzmanlarımızdan yardım almalısınız. Size en yakın şube telefonlarımıza ulaşabilmeniz için lütfen tıklayın.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi /Yüksel ERDİN

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. Yıldız 31 Mar 2020, 19:31

    Merhaba, Avustralya dil okuluna kayıt olacağım. Uzun süreli eğitim vizesi alacağım, kayıt işlemlerim süresince annemin de benimle gelmesi ilk haftamda yanımda olmasını istiyorum. Turistik ve uzun süreli eğitim vize ücretleri nelerdir? Ödemeyi elden mi yapıyoruz vize başvuru merkezine başvuru yaparken? Vize ve ücretler hakkına bilgi alabilir miyim?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Mar 2020, 19:35

    Merhaba,

    Avustralya vize başvuru işlemleriniz için Vize Merkezi'ne ulaştığınız için teşekkür ederiz.

    Avustralya vize başvurusu tamamen online sistemde yapılmaktadır. Online sistemde ilgili vize kategorisini seçerek dolduracağınız form sonrası, başvurunuzla ilgili evrakları da sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Form ve evrak yükleme işleminin ardından sayfa sizi vize harcını ödeyeceğiniz sayfaya otomatik olarak yönlendirecektir. Ödemeyi online olarak yalnızca banka ya da kredi kartı ile yapmak mümkündür. Başvuru yapacağınız kategoriye bağlı olarak vize harcı değişmektedir. Güncel vize ücreti:

    Ziyaretçi vizesi (Turistik –Ticari-Aile Ziyareti) Subclass 600 için: 145 AUD

    Uzun süreli eğitim vizesi- Subclass 500 için: 620 AUD ‘dır.

    Uluslararası ödeme olduğu için vize harcınıza bağlı oranda hizmet bedeli de eklenmektedir. Örneğin; uzun süreli eğitim vizesi harcı için yaklaşık 8 AUD hizmet bedeli ile birlikte 628 AUD olarak ödeme yapılması gerekmektedir. Online başvurunuzun ardından, biyometrik bilgilerinizi vermek için gideceğiniz VFS Global’e de 74 TL tutarında bir hizmet bedeli ödemesi yapılması gerekmektedir.

    Doğru vize kategorisinin seçimi ile başvurunuz ve durumunuza bağlı evrakların sisteme yüklenerek vize harcınızın ödenmesi, hızlı ve güvenli bir şekilde işlemlerinizin tamamlanması için sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız.

    Yanlış ya da eksik bilgi ve belge ile yapılan başvurular, olumsuz sonuçlanmakta ve vize reddi almanız durumunda Avustralya vize ücreti kesinlikle geri ödenmemektedir.

    Avustralya vizesi uzmanlarımızla her konuda iletişime geçebilir, vize başvuru sürecinizi hızlı ve sorunsuz olarak tamamlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp