Avustralya vize reddi 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.A. 23 Mar 2019, 08:00
    Avustralya vize reddi 2019 için şunları sormak istiyorum. Turistik vize başvurusu ret edilirse, yeniden turistik vize veya business vize başvurusu yapılabilir mi?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Mar 2019, 08:00

    Merhabalar,

    Avustralya vize başvurunuzdan red aldı iseniz yeniden başvuru yapabilirsiniz. Avustralya Konsolosluğunu yapılan başvuruları değerlendirirken en çok dikkat ettiği vize başvurusunda bulunan kişinin yurt dışına daha önce seyahati olup olmadığıdır. Avustralya Konsolosluğu aile ziyareti başvurularına daha sıcak bakmaktadır. Avustralya'ya gitmek isteyen kişinin maddi gücünün olduğunu kanıtlayan belgelerin de güçlü olması gerekir. Maaş bordrosunda asgari ücret gözüken birisinin ek geliri yok ise Avustralya'ya seyahat ediyor olmasını uygun görmemektedirler. Avustralya vize başvurusu Konsolosluğun sitesi üzerinde bulunan online formun doldurulması ve sisteme tüm evrakların yüklenmesi ile mümkün olmaktadır. Bu işlemler sırasında yapılacak hatalar da red alma sebebi olabilir. Bu konuda mutlaka deneyimli vize uzmanlarımızdan yardım almanızı tavsiye ederim. Red aldıktan sonra yeni bir başvuruyu olumluya çevirmek daha zor olmaktadır. Avustralya vize uzmanlarımıza ulaşmak istiyorsanız size en yakın şubemizi hemen arayın.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi /Yüksel ERDİN

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • B. Ç. 31 Mar 2020, 19:59

    Merhaba, Avustralya turistik vize başvurumu kendim yaptım ama doğru düzgün anlamadan, evrak yüklemeden yaptığım için ret aldım. Doktorum ve Avustralya'da öğrenci olan kızımı ziyaret etmek için başvuru yapmıştım. Yeniden sizin aracılığınız ile başvuru yapmak istiyorum. Ret almış olmam yeni başvurumu etkiler mi? Yardımcı olur musunuz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Mar 2020, 20:12

    Merhaba,

    Avustralya vize başvurusu sürecinizde Vize Merkezi'ne ulaştığınız için teşekkür ederiz.

    Avustralya vize başvurusu diğer ülke vize başvurularına oranla daha karmaşık ve pek çok detay barındıran bir vize başvuru türüdür. Tamamen online bir sistemde vize başvurusu yapılmaktadır ve yapılacak en küçük bir hata ya da gözden kaçan bir bilginin geri dönüşü olmamakta, vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasına sebep olabilmektedir.

    Bir önceki başvurunuzda ret almış olmanızın kesin olarak yeni vize başvuru sonucunuza etki edip edemeyeceğini, mevcut durumunuz detaylı olarak bilinmeden kesin bir ifadede bulunmak oldukça güçtür.

    Yapacağınız yeni vize başvurusunda bir önceki başvurunuzda yaptığınız hataları belirtmeli ve ret mektubunuzda belirtilen sebepleri de tek tek açıklamanız ve çürütmeniz gerekmektedir. Mesleğiniz, geri dönecek olmanıza büyük kanıt bulunması ve aile ziyareti yapacak olmanız gibi sebepler sizin için artı olsa da hatalı başvuru sebebiyle ret almış olmanız maddi ve manevi bir kayıp.

    Vize Merkezi olarak, vize başvurusu sürecinde bizimle iletişime geçen ve başvurusunu bizimle yapmak isteyen herkesle detaylı görüşmeler yapıyor, başvuru durumlarını değerlendirerek, en doğru ve en uygun şekilde başvuru yapmalarını sağlıyoruz. Vize başvuru işlemlerinize bizimle devam etmek istemeniz durumunda vize evraklarınızın tarafımıza iletilmesi ve Avustralya Vize Başvurusu için zorunlu olan biyometri işlemine katılmak dışında bir işlem yapmanıza gerek kalmadan; vize başvuru formunuzun doldurulması, evraklarınızın çeviri işlemleri, evraklarınızın sisteme yüklenmesi, biyometrik işlemleriniz için gerekli randevunuzun alınması gibi tüm süreci sizin adınıza yönetiyoruz.

    Avustralya turistik vize başvuru işlemleriniz için vize ve danışmanlık dahil olmak üzere 225 $ + KDV olarak sizden ücret alıyoruz. Bunun dışında herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

    Avustralya vizesi uzmanlarımızla görüşerek daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp