Fransa vizesi reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • n.d 02 Nis 2021, 14:45
    İyi akşamlar, vize başvuru sonucumuzun ret olarak gelmesi halinde nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Fransa vizesi reddi 2021 için itiraz hakkımız var mı? Detaylı bir bilgi bulamadım hiçbir yerde.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 14:45

    Merhabalar; Fransa Büyükelçiliği, vize başvurularını kontrol eden ve değerlendiren tek yetkili dış temsilcilik makamı olmaktadır. Gerçekleştirmiş olduğunuz vize başvurunuzun sonucun ret olarak değerlendirme inisiyatifine sahip olmaktadırlar. Tarafınıza verilmiş pasaportunuzda Fransa vizesi ret olması halinde Konsolosluğa sonuca itiraz etme hakkınızda yararlanabileceksiniz. Vize başvurularının olumsuz olarak değerlendirilmesinin birden çok sebebi olabilmektedir. Başvuru sırasında tutarsız ve gerçeğe uygun olmayan bilgi beyanı, eksik evrak, hatalı evrak, yetersiz banka hesapları, seyahatinizin inandırıcılığının bulunmaması gibi Fransa vize ret verilebilmesi için birçok husus bulunmaktadır. Başvurularda sunulması zorunlu olan seyahat sağlık poliçenizin teminat içeriği eksikliği, ıslak imzalı olmaması veya kaşesinin olmaması da direk vize reddi sebebidir.

    Fransa vize başvurunuzda pasaportunuzu teslim aldığınızda eğer vizeniz onaylanmadıysa size aynı zamanda Fransa vizesi ret kağıdı teslim edilecektir. Bu bilgi kağıdında neden vize reddi aldığınızı açıklayan maddelere yer verilecektir. Tek sebep veya birden çok sebebi içeren maddeler işaretlenebilir. Öncelikle Fransa Konsolosluğuna hitaben ingilizce veya fransızca dilinde düzelenmiş itiraz dilekçesi hazırlamalısınız, pasaportunuzun ilk yüzü, vize reddi kağıdınızı taratarak bilgisayar ortamında konsolosluğa ait ilgili elektronik posta adresine itiraz mailinizi atmanız gerekecektir. Vize itirazının değerlendirilmesi halinde sizinle iletişime geçilecek olup Fransa vize ret başvurunuz için randevu verilerek sizden yeniden bazı belgelerin temin edilmesi istenebilecektir. Fransa Konsolosluğu, her vize reddi itirazlarına dönüş yapmama hakkına sahip olmaktadır vize itiraz değerlendirme süreçleri 1 ay gibi uzun dönemleri kapsayabilmektedir. Başvuru sahipleri vize itirazının dışında yeni bir başvuru yapma hakkına her hangi bir süre beklemeden sahip olmaktadırlar.

    Fransa’ya yapacağınız yeni başvurunuz için profesyonel destek almanız ve iyi bir başvuru dosyası ile işlemlerinizi gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Vize başvurularınız için danışmanlık hizmeti ve Fransa vizesi reddi 2021 itiraz dilekçeleri hakkında ayrıntılı bilgiyi 0212 970 05 41 telefonlardan bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Fransa vizesi reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp