Fransa vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • s.y 02 Nis 2021, 14:18
    İyi çalışmalar, ilk defa başvuru yapacağım pasaportum var ancak vize başvuruları hakkında tecrübesizim nelere dikkat etmek gerekir direk olarak Konsolosluğa mı gitmek gerekiyor başvuru için Fransa vizesi nasıl alınır 2021 yılında seyahat düşünüyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 14:18

    Merhabalar;  Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa vize başvuruları Türkiye’de yer alan yetkili dış temsilcilik makamları Fransa Konsolosluğu ve Büyükelçiliği tarafından kabul edilmektedir. Fransa vizesi almanın yolları için öncelikle başvurular için istenilen tüm belgeleri eksiksiz olarak hazırlayarak gerçeğe uygun bilgileriniz ile başvurularınızı gerçekleştirmeniz gerekecektir. Fransa vize başvuruları 2 farklı kategoride kabul edilmektedir schengen ve ulusal vize türleri seyahat sürenize ve ülkeye gidiş sebebinize göre belirlenerek doğru vize türüne başvurulmalıdır. Fransa’ya vize nasıl alınır en çok merak edilen sorular asında yer almaktadır, oldukça titizlikle gerçekleştirilmesi gereken bir süreci oluşturan vize başvurularında danışmanlık hizmeti alarak profesyonel bir elden başvurunuzu tamamlamanız sizin için avantaj olabilmektedir. İlk defa vize başvurusunda bulunacağınız için biometrik veri olan parmak izi vermeniz isteneceği için başvuru merkezinde bulunmanız gerekecektir.

    Kısa süreli seyahatleriniz için Schengen vize kategorisinde yer alan vize türlerine başvuruda bulunmalısınız bu vize türü direk olarak Konsolosluklar tarafından kabul edilmemektedir.

    Planlamış olduğunuz seyahat tarihinize en az 2 hafta önceden vize başvurunuzu başlatmak için aksiyon alabilirsiniz normal şartlarda randevudan sonra 4-5 iş günü arasında vizeler değerlendirilebilmektedir. Fransa vizesi almanın yolları arasında önemli belgeleriniz seyahatinizin gerçekliğini kanıtlayabilmenizdir. Konaklama, ulaşım, gelir belgeleri ve çalışma ikamet belgelerinizi güncel tarihli olarak temin etmelisiniz. Eksik belge, güncelliğini yitirmiş evrak ve yetersiz bir banka hesabı sunmanız vize başvurunuzun kabul edilememesine sebep olabilir. Fransa’ya yapacağınız seyahatinizin amacını ve seyahat tarihlerinizi açıkça bildirebilirseniz Fransa'ya vize nasıl alınır ile ilgili sizlere ayrıntılı bilgi vermek isteriz. Ülke uzmanlarımız sizler ile iletişime geçerek danışmanlık hizmeti sağlayabileceklerdir.

    Vize başvurunuz için hangi tarihte işlemlerinizi başlatabileceğiniz ve Fransa vizesi nasıl alınır 2021 hakkında detaylı bilgiler için 0212 970 05 41 numaralı telefonlardan İstanbul-Osmanbey ofisimizden ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Fransa vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp