Fransa vizesi kaç para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. Ç. 21 Ara 2020, 16:49
    Merhabalar, Fransa’da yapılacak olan fuara katılımcı ziyaretçi olarak gitmeyi düşünüyoruz. Öncesinde bir kere gittik. Fuar yenileniyor ve firmamıza katkısı olacak orada ki araştırmalarımız. Artık her sene gideceğiz. Sizlerle çalışmak istiyoruz. He dosya hazırlığımız hem de desteğiniz için sizlerden yardım istiyoruz. Bir başka önemli sorumuz ise Fransa vizesi kaç para 2021’ de? Her sene zam geliyor. Cevabınızı beklerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Ara 2020, 16:49

    İyi Günler, öncelikle Fransa vizesi başvurularınız hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa’ya yapacağınız seyahat katılımcı olmanız nedeni ile turistik veya fuar ziyareti formatında schengen vizesi statüsüne girmektesiniz. Öncelikle Fransa vizesi işlem süresi ortalama 7 ile 15 takvim günü arasında sürmektedir. Planladığınız seyahatinizin her seyahat gibi önemini göz önünde tutarak sizlere ne uygun tarihe randevunuzu almaktayız. Online randevu için herhangi bir ödeme yapılmamaktadır. Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşme sırasında sizlerden alınan e-mail adreslerinize gerekli evrak ve ücret bilgileri ayrıntılı şekilde geçilmektedir.

    Fransa’ya vize kaç para tutar sorunuz ve hazırlık için başvuru hazırlığınız hakkında ise; Fransa fuar ziyareti ve turistik amaçlı seyahatlerde istenen evraklar özetle şöyle açıklanabilir; planlanan seyahat tarihinizin dönüşünden itibaren en az 90 gün geçerli pasaportunuzun aslı, 2 adet biyometrik fotoğraf, konaklama belgeniz, şahsi ve şirket banka hesap dokümanlarınız, maaş bordolarınız, çalışma evraklarınız, e-devlet dokümanları, var ise fuar ziyaretçi belgesi, şirket tarafından yazılmış seyahat nedeni yazınız olarak söyleyebiliriz. Doldurulması gereken schengen vizesi başvuru formlarınız online şekilde tarafımızdan yapılacaktır. Aynı zamanda eksiksiz dosya kontrolünüz ve dosyanız ile sizlere eşlik edecek olan dış operasyon uzmanlarımız ile vize başvuru adımlarınızı sizlerle ilerletmekteyiz. Fransa’ya vize almak kaç para olarak sorduğunuz soru ise söylemiş olduğunuz gibi yıldan yıla zamlar olmaktadır. Şuanda güncel olarak söylemek gerekirse; yetkili dosya kabul merkezi toplamda 115 Euro, Vizeler Vize Merkezi danışmanınız olarak 30 Euro + KDV rica etmekteyiz.

    Fransa vizesi kaç para 2021 ve tüm vize işlemleriniz hakkında vize Merkezi müşteri temsilcilerimizden ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Fransa vizesi kaç para 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • p.a.e 02 Nis 2021, 12:15

    Fransa'ya çalışmış olduğum firma tarafından düzenlenen iş seyahatim için haziran ayında seyahat planlamaktayım. Ticari amaçlı Fransa’ya gitmem gerekiyor bu vize türü ne kadar ve TL olarak mı ödeme yapıyoruz siz benim adıma başvuru yaparsanız ödeme işlemlerini siz mi gerçekleştiriyorsunuz. Fransa vizesi kaç para 2021 bilgi istiyorum. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 12:19

    Merhaba, Fransa ticari vize başvurularınız Vize Merkezi tarafından gerçekleştirmesi halinde başvurunuzu bizler tamamlayabildiğimiz gibi ödeme işlemlerinizi de bizler randevu sırasında dosyanızı teslim ederken ödemekteyiz. Fransa’ya vize almak kaç para bu yıl yapılan vize başvurularında en çok merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Ticari vize başvurunuz schengen vize kategorisinde kabul edilecektir Konsolosluk tarafından belirlenen vize harç ücretlerinin yanı sıra başvuru işlem bedeli koordinasyon merkezi tarafından alınan bir işlem ücreti olmaktadır. Yalnızca Euro para biriminde kabul edilen Fransa’ya vize kaç para ödemeniz gerektiğini ayrıca Fransa ücretler sayfamızdan da kontrol edebilirsiniz. 12 yaş üzeri başvuru sahiplerinin ödeyeceği vize harç ve başvuru işlem ücreti 110 euro olarak belirlenmiştir.

    Bu ücretler şubat 2020 tarihi itibari ile Fransa Konsolosluğu tarafından paylaşılmıştır. Bu tarihten itibaren yapılan başvurularda tüm başvuru sahiplerinden güncel vize harç ücreti alınmaktadır.

    İş seyahatinizi gerçekleştirmek üzere yapmayı planladığınız seyahatinizde geçerli bir vizeye sahi olmanız gerekmektedir seyahatiniz haziran ayında olduğu için en az 15 gün önceden vize başvurunuzu gerçekleştirmenizi önermekteyiz. Fransa’ya vize almak kaç para ile ilgili diğer sorunuzun cevabı ise vize ödemeleri türk lirası olarak kabul edilemediği için bizlerin gerçekleştireceği ödeme işlemleri de euro para biriminde olmaktadır. Vize Merkezi ticari vize başvurularınızda gerekli olan tüm işlemleri sizler adına tamamlayacaklardır vize danışmanlık ücreti ise yalnızca 30 euro olarak belirlenmiştir. Seyahatinizde aile üyelerinizde size eşlik etmesi halinde yaş gurubuna göre Fransa’ya vize kaç para harç ücretleri sizlere e-posta olarak da gönderilecektir.

    Ticari başvurularınız için mesleki statünüze göre istenilen belgeleri sizlere yönlendirebilmemiz ve Fransa vizesi kaç para 2021 detaylı bilgileri 0212 970 05 41 telefondan öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp