Fransa vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • h.y 02 Nis 2021, 14:29
    Merhaba, Fransa vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süresi nedir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 14:29

    Merhabalar; Vize Merkezi olarak Fransa vize başvurularınızı sizler adına danışmanlık hizmetleri sağlayarak gerçekleştirebilmekteyiz. Öncelikle Vize Merkezi bilgi hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa vize çıkma süresi Konsolosluk tarafından değerlendirilmektedir. Başvurunuz teslim alındığı tarihten itibaren Fransa Konsolosluğuna iletildikten sonra başvurunuzun kontrol süreci başlatılmaktadır. Normal şartlarda 4-5 iş günü arasında sonuçlanan vize başvurularınızda, yapmış olduğunuz başvuru merkezinin hangi bölge olduğu da önemli olmaktadır. Örneğin Ankara, İstanbul, İzmir üzerinden alınan başvurularda değerlendirme süreleri Konsolosluğun çalışma takvimine göre değişmektedir. Vize başvurunuzda eksik evrak vermeniz veya yeterliliği bulunmayan belge sunmanız halinde ve Fransa Konsolosluğu başvuru işlem sırasında sizlerden ek evrak talep ettiğinde vize sürenizde 1-2 gün gibi uzaması süresi olası bir durum olmaktadır. Fransa vize kaç günde çıkar sorusuna en doğru yanıtı sizin hangi vize türüne başvuruda bulunacağınızı paylaşmanız halinde daha sağlıklı olacaktır. Schengen vize Ulusal vize başvurularının değerlendirme süreleri birbirinden farklı olmaktadır.

    90 gün altı seyahatleriniz için başvuruda bulunacağınız Fransa schengen vize türleri genel anlamda ortalama 4-5 gün gibi süreleri bulabilirken Fransa vize çıkma süresi 90 gün üzeri olan Ulusal vize türlerinde 15 gün veya 1 ay gibi süreleri bulabilmektedir. Vize başvuru sürelerini etkileyen bir diğer etken faktör ise, başvuruda bulunacağınız dönemin yoğun başvuru kabul edildiği özel günler olan dini-milli bayramlar, paskalya, noel, yılbaşı, sömestri veya yaz ayları olması halinde 2 hafta gibi bir sürede sonuçlandığı gözlemlenmektedir. Başvuru sahiplerinin en çok dikkat ettiği sorular arasında yer alan Fransa vize kaç günde çıkar özellikle dikkat edilmesi gereken hususu oluşturmaktadır. Pasaportunuzun seyahat tarihinizden önce sonuçlanması için en az 15 gün önce randevunuzun alınmış olması sağlıklı olacaktır.

    Türkiye’nin her yerinden ikametinize bağlı en uygun başvuru merkezinden vize başvurularınızı gerçekleştirmek için ve Fransa vizesi kaç günde çıkar 2021 ayrıntılı bilgileri Vize Merkezi İstanbul ofisimizi 0212 970 05 41 telefondan arayarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Fransa vizesi kaç günde çıkar 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp