Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. V. 12 Ara 2020, 19:22
    İyi Günler sayın yetkili, ben sürekli Ortadoğu ülkelerine ticari seyahatlerim oldu. Şimdi ise Avrupa’da Fransa’da bulunan iş ortağımızdan gelen davet üzerine Fransa ticari vize başvurusu yapmalıyım. Fakat 1 ay sonra yapacağım seyahatte sürekli güncellemeler olabileceğini düşünerek Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için neler isteniyor? Acil bir şekilde işlemlere başlamam lazım ve VIP hizmet var ise faydalanmak istiyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Ara 2020, 19:22

    Öncelikle Fransa vize başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa ticari Schengen vizesi başvurunuzda hazırlığı için davet mektubunuzun elinizde olması gereklidir. İçerikte ise hangi tarihler arasında orada olmanız gerektiği, hangi şirketi temsilen davet edildiğiniz belirtilmeli ve ayrıca pasaport bilgileriniz belirtilmelidir. Sahip olduğunuz pasaport 10 yıldan eski olmamalı ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden en az 3 ay geçerli olmalıdır. Önemli olan bir başka detay ise Fransa vizesi işlem süresi ortalama 7 ile 15 gün arasında değişmekte olup seyahatinizden en geç 20 gün önce başvuru yapmalıyız.

    Fransa vize için gerekli evraklar ayrıca ticari amaçlı seyahatinize ilişkin gerekenlerle ilgili sizlere özetle bilgileri şöyle açıklayabiliriz. Pasaportunuzun aslı, güncel fotoğrafınız, davet mektubunuz, konaklama belgeniz, şirket izin ve seyahat yazınız, şirketin faaliyette olduğunu gösteren evraklar, şirketinizin bakiyeli orijinal banka hesap dokümanları, maaş bordolarınız, e-devlet dokümanlarınız ve seyahat sağlık sigortanız olarak söyleyebiliriz. Fransa vizesi için gerekenler olarak en önemli olan Schengen vizesi başvuru formu bulunmaktadır. Bu form online sistem üzerinden doldurulmakta olup herhangi bir eksikte veya yanlışta olumsuz sonuç alabilmenize karşın dikkatli doldurulmalıdır. Bu belgeyle ilgili süreci bizler yönetmekteyiz. Ayrıca evet VIP hizmetimiz bulunmakta olup şirketinize mobil hizmette verebiliriz.

    Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021 için evet söylemiş olduğunuz gibi güncellenmektedir. Sürekli aktif şekilde başvurularını yaptığımız bir ülke olması nedeni ile ve uzmanlık alanımızdadır. Gerekli evrakların en yeni bilgilerle nasıl olması gerektiğini sizlere e-mail ve kısa mesajla iletebiliriz. Evraklarınızı kargo ve elden teslim ederek işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiler için Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • t.t 02 Nis 2021, 11:45

    İyi günler, Eşim ve 2 yaşında ki kızım ile birlikte eylül ayı gibi seyahat gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021 için nelerdir kızım için ayrıca evrak dosyası hazırlanmalı mıdır eşimde ben de özel sektör çalışanıyız. Vize evrakları ile bilgi verir misiniz teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 11:49

    Merhabalar; öncelikle Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa Ülkesine yapacağınız seyahatiniz için öncelikle geçerli bir pasaporta sahip olmanız gerekecektir, kızınız için ayrı bir pasaport başvurusunda bulunmalısınız. Fransa vizesi için gerekli evraklar, eksiksiz sunulması vize başvurunuz için oldukça önemli olmaktadır. Konsolosluk tarafından başvurulan vize türüne göre belirlenmiş olan evraklar özel sektör çalışanların için şirket evrakları dahilinde listelenerek bu belgelerin başvuruya sunulmak üzere dosya halinde temin edilmesi gerekecektir. 2021 yılında her yıl olduğu gibi bazı evrakların güncelliği söz konusu olmaktadır. Örneğin seyahat sağlık sigortası covid-19 koşullarını kapsayacak şekilde teminatlar içermelidir. Seyahatinize eşlik edecek kızınız için Fransa vizesi için gerekli belgeler listeleri bu seyahatte masraflarını karşılayacak olan kişiye ait olarak çoğaltılarak hazırlanması gerekmektedir.

    Başvuru sahibin kendisi için hazırladığı evrakların bir kopyası aynı şekilde çocuğu içinde hazırlanmalıdır. Kızınıza ait evraklar, fotoğraf, kimlik kartı kopyası, pasaport, seyahat poliçesi olmaktadır. Seyahatinizde eşiniz ve siz ayrı ayrı evrak listelerinde yer alan belgelerin birçoğunu çalışmış olduğunuz şirketinizden temin etmelisiniz. Eşiniz ve sizin Fransa vizesi için gerekli evraklar özel sektör çalışanı olduğunuz için aynı olmaktadır. Genel olarak vize başvurularında istenilen belgeler, ikamet belgesi, banka hesap dökümleri, şirket evrakları, maaş bordroları, işe giriş bildirgesi, sgk hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği, pasaport, kimlik kartı, seyahat poliçesi gibi belgelerden oluşmaktadır. Başvuruda bulunacağınız vize türüne göre Fransa vizesi için gerekli belgeler içeriğinde bir takım değişiklikler olacaktır. Konaklama yapacağınız yere ait belgelerde önemli belgeleri oluşturmaktadır.

    Statünüze göre özel hazırlanmış vize evrak listelerini ve Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021 elektronik posta adresinize Vize Merkezi 0212 970 05 41 numaraları aradığınız takdirde uzmanımız tarafından yönlendireceklerdir.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp