Fransa vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. K. 10 Ara 2020, 11:57
    Sayın Yetkili, Fransa’da bulunan aile dostlarımızın düğünleri var bu sebep ile acil bir şekilde seyahat etmemiz gerekiyor. Daha öncesinde birkaç kez vize aldık en son 2020 Ocak ayında vize aldık. Zaman ile bazı kurallar değişebiliyor. Şuanda Fransa vizesi 2021 yılı için güncel tüm bilgileri ve danışmanlığınızı sizlerden rica etmekteyiz. Aramızda çalışan ve emekli bulunmaktadır.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ara 2020, 11:57

    İyi Günler, öncelikle Fransa’ya vize işlemleriniz hakkında bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa Schengen vizesi başvurularında başvuru sahibinin hangi ilde ikamet ettiğini öğrenmeliyiz çünkü bölge ayrımı sebebi ile Ankara Elçiliği veya İstanbul Başkonsolosluğu temsilciliklerinden değerlendirmeye alınıyor. Fransa’da bulunan aile yakınlarınızı ziyareti formatında yapacağımız vize başvuru türü C tipi kısa süreli kalış hakkı sağlayan Fransa aile ve arkadaş ziyareti vizesidir. Bu vize sizlere 6 ay içerisinde en fazla 90 gün kalış hakkı sağlar. Şunu belirtmeliyiz vizenin sürecine ve sonucuna konsolosluk karar vermektedir.

    Fransa’ya vize işlemlerinizde vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda çalışan ve emekli başvuru sahiplerisiniz. Vize başvurularında başvuru sahibinin statüsüne göre istenen değişkenlik gösteren evraklar bulunmaktadır. Covid-19 salgını sebebiyle ülkeye girişlerde bazı uygulamalar ve vize koşulları sağlanması gereklidir. Sizlere genel anlamda özetle gerekli evrak bilgilerini geçiyoruz; seyahat dönüşünüzden 3 ay geçerli orijinal pasaportunuz, Belediye onaylı orijinal davet mektubunuz, davet eden kişinin pasaportu ana sayfası veya oturumu var ise oturum görüntüsü, Covid-19 kapsamlı seyahat sağlık sigortanız, bakiyeli şahsi orijinal banka hesap dokümanlarınız, çalışanlar için şirket izin yazınız, çalıştığınız şirketin faaliyet, vergi levhası, imza sirküleri, resmi gazetesi, kimlik ve vukuatlı nüfus kayıt örnekleriniz, 2’şer adet güncel fotoğraflarınız. Emekli olan için e-devlet üzerinden alınan emeklilik belgeniz ve emekli banka hesabınız Fransız vizesi Aile ve arkadaş ziyareti başvurunuz için bizlere gerekli olduğunu söylemek isteriz.

    Sizlerden talep ettiğimiz tüm evraklarınızı bizlere kargo veya elden şahsen teslim ederek vize işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Fransa vizesi 2021 vize koşulları ve gerekli tüm detayları ayrıntılı bir şekilde Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek temin edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Fransa vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.K 02 Nis 2021, 10:49

    Merhabalar, Fransa vizesi 2021 başvurularında değişiklik oldu mu? Vize başvuruları ile ilgili nasıl yapılacağı hakkında bilgi verir misiniz? Daha önce hiç vize başvurusunda bulunmadım. Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 10:54

    Merhabalar; 2021 yılında Fransa Konsolosluğu, yapılacak olan vize başvurularda bir takım değişikler uygulamaktadır. Fransa Ülkesine yapacağınız seyahatinizin amacına göre vize başvuru işlemleri kabul edilmektedir. Fransa’ya gitmek için vize ihtiyacınızı belirledikten sonra Örneğin ticari iş seyahatleri, aile birleşimi, eğitim vize başvuruları 2021 yılında kabul edilmektedir. başvurularda prosedür aynı şekilde işlemekte olup istisnai bir değişiklik şuan için belirtilmemiştir. Vize başvurularınızın kabul edilebilmesi için gerekli olan tüm koşulları sağlamanız gerekecektir. Bu şartlar, Konsolosluk tarafından istenilen seyahat amacına uygun kanıtlayıcı belgeler ve gelir belgeleri gibi birden çok belgeleri içermektedir. Fransa’ya vize başvurularında bulunmadan önce geçerli bir pasaporta sahip olmanız istenecektir. Eğer bir pasaportunuz bulunuyorsa pasaport sürenizin, talep edilen seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 90 gün geçerliliğinin bulunduğuna dikkat etmelisiniz. mesleki statünüze veya güncel konumunuza göre tarafınızdan istenilen belgeleri dosya haline getirmelisiniz, bu belgeler vize başvurunuzun için oldukça önemli olmaktadır.

    Fransa vize başvuru işlemlerinizin kabul edilebilmesi için öncelikle seyahat tarihinize uygun randevu oluşturmalısınız Fransa’ya gitmek için vize başvuru türüne göre, pasaport bilgileri ile randevunuzu oluşturduktan sonra vize ücretinizi temin ederek randevu gününde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İlk defa vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, 90 gün altı seyahatleri için başvuracakları schengen vize kategorisinde yer alan vize türlerine, biometrik veri işlemleri vermeleri gerekecek olup başvuru merkezinde bulunmaları gerekecektir. Fransa’ya vize başvurunuzda danışmanlık hizmeti desteği almanız hem ilk vize başvurunuz için hata yapmamanızı hem de profesyonel bir elden başvuru dosyanızın hazırlanarak tamamlamalarını sağlayacaktır. Vize ücreti ödemeleri, kişiye özel evrak listeleri, başvuru formu, dilekçe, randevu işlemleri gibi gerekli olan tüm prosedürler sizler adına tamamlanabilecektir.

    Fransa Konsolosluğu tarafından kabul edilen vize başvurularınızda danışmanlık hizmeti ve Fransa vizesi 2021 güncel bilgiler için Vize Merkezinden destek alabilmeniz için bizlere 0 212 970 05 41 telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp