Fransa vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. Ay. 10 Ara 2020, 12:45
    Merhabalar, Fransız vatandaşı ile evliyim ve Türkiye’den de evlilik cüzdanlarımız mevcut olup konsolosluğa kayıt yaptırdık. Eşim genelde Fransa’da oluyor ama çoğunluk ile Türkiye’de benim işim nedeni ile yaşıyoruz. Eşim ile birlikte Fransa’ya kısa süreli turistik olarak gitmek istiyorum. Öncelikle gerekli evraklar konusunda destek verebilir misiniz? Ayrıca Fransa vize ücreti 2021 yılında ne kadar oldu öğrenebilir miyiz? Teşekkür ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ara 2020, 12:45

    İyi günler, öncelik ile Fransa vizesi başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ab vatandaşı eşi olarak Fransa vizesi başvurularınız ve yapılacak olan Fransa vize ücret bilgileri hakkında tüm detayları sizler ile paylaşacağız. 10 yıldan eski olmayan ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren ise en az 3 ay geçerliliği olan pasaportunuzun olması başvurunuz için en önemli belgenizdir. Parmak izi merkezi ve başvuru kabul merkezi bulunmaktadır. Bizler Vize Merkezi olarak ilgili kuruma tüm işlemlerini yapmak adına yetkili olduğumuzu bildirmek isteriz. İlgili kurumdan online randevu alınmadan hiçbir işlem yapılmamaktadır.

    Fransa vize ücreti ve başvurunuza dair AB vatandaşı ve özellikle Fransız vatandaşı ile evli olmanız nedeniyle istenen evrakları özetle sizlerle paylaşıyoruz. Pasaportunuz, 2 adet güncel fotoğrafınız, seyahat sigortanız, evlilik cüzdanınız ve formular B belgeniz, nüfus kayıt örneğiniz, ikametgah belgeniz, şahsi banka hesap dokümanınız ve son olarak eşinizden bir seyahat nedeni içerir Fransa’da ki tüm adres bilgilerini içeren yazı, aynı zamanda eşinizin pasaport görüntüsü istenmektedir. Fransa başvuru formlarınız, yazılacak olan şahsi dilekçeniz ve online randevu alımı konusu dahil olmak üzere eksiksiz evrak kontrollerinizi Vize Merkezi danışmanlığımız ile bizler sağlayacağız. 2021 Fransa vizesi ücreti hakkında ise; parmak izi merkezi toplamda 115 Euro, bizler ise danışmanlık bedelimiz 30 Euro + KDV’dir. Fakat AB vatandaşı ile evli olduğunuz için değişken bir konu olduğunu söyleyerek sizlerden Parmak izi merkezi yalnızca 32 Euro alabilir.

    Fransa vize ücreti 2021 yılı için gerekli bilgiler ve başvurunuz hakkında daha ayrıntılı tüm detaylara Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek ulaşabilir ve danışmanlığımızdan faydalanabilirsiniz.
    Saygılarımızla.

    Fransa vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • L.K 02 Nis 2021, 11:27

    Fransa vize ücreti 2021 hakkında detaylı bilgi verir misiniz ne kadardır? 22 yaşındayım partime çalışıyorum. Her başvuru sahibi için aynı ücretler mi ödeniyor? Ayrıca başvuru merkezine ödeme yapılıyor mu? Teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 11:32

    Merhaba, Vize Merkezini tercih ettiğiniz için öncellikle teşekkür ederiz. 2021 Fransa vize ücreti güncel olarak tarafınıza iletmekten memnuniyet duyarız. Vize başvurularınız alınan vize harç ücretleri yalnızca Fransa Konsolosluğu tarafından belirlenmektedir. Uzun bir aradan sonra Şubat 2020 tarihi itibari ile vize harç ücretlerine 20 Euro fiyat güncellemesi getirilmiştir. Bu tarihten itibaren yapılan tüm vize başvurularında güncel ücret üzerinden ödemelerinizi gerçekleştirmelisiniz. Fransa vize ücreti 3 farklı yaş kategorisinde kabul edilmektedir 0-6 yaş, 6 -12 yaş arası ve 12 yaş üzeri vize başvuru harç ücretleri ayrı tutarda ücretlendirildiği için tüm başvuru sahiplerinden aynı ücret alınmamaktadır.

    Belirtiğiniz üzere yaşınızdan ötürü 12 yaş üzeri alınan normal başvuru ücretini ödemelisiniz. Fransa’ya yapacağınız vize başvuru kategorisinde gerçekleştirmeniz gereken başvuru yerine göre ayrıca başvuru işlem bedeli alınan vize türleri bulunmaktadır. 2021 Fransa vize ücreti Schengen vize kategorisi için ayrıca başvuru merkezi işlem ücreti ödemelisiniz bu ücret her başvuru sahibi için aynı tutarda olup başvuru gününe ait güncel Euro kuru üzerinden belirlenecektir. Fransa Konsolosluğu tarafından kabul edilen vize kategorisi türleri olan Ulusal oturum vize başvurularınız için yalnızca harç ücretleri alınmaktadır. Vize Merkezi tarafından danışmanlık hizmetleri alarak gerçekleştireceğiniz başvuru işlemlerinizde Fransa vizesi ücreti hizmet ücreti yalnızca 30 Euro olarak belirlenmiştir. 12 yaş üzeri vize ücreti 115 euro, 6-12 yaş arası 75 euro, 0-6 yaş arası ise 35 euro olarak belirlenmiştir. Bu ücretlere başvurularınızda zorunlu olarak sunmanız gereken seyahat sağlık poliçeleri dahil değildir. Fransa vize ücretleri, vize harç ücreti ve başvuru işlem bedeli olarak aynı anda gerçekleştirilmelidir.

    Fransa vize ücreti 2021 detaylı bilgi ve Fransa vize başvurularınızda Vize Merkezi tarafından danışmanlık hizmeti almak için bizleri ofislerimizde ziyaret edebilir veya 0212 970 05 41 numaralı telefonlardan ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp