Fransa Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • F. Güneş 03 Mar 2020, 16:18
    Merhaba Fransa vize ücreti 2020 için ne kadar oldu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Mar 2020, 16:18

    Merhaba, Fransa, Schengen üye ülkeleri arasında yer almaktadır. Schengen üye ülkeleri, Ekim 2015 tarihinden itibaren, ülkelerine vize başvurusunda bulunan kişilerden parmak izi ve biyometrik verilerini talep etmektedir ve bu kayıtları VİS bilgi sisteminde 5 yıl boyunca saklı tutmaktadır. Bu kayıt işlemlerinin, vize başvuru formunun ve evraklarının teslim alınması ve kabulünü başvuru merkezleri aracılığıyla yapmaktadırlar.

    Fransa, vize başvuru incelemelerini İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği aracılığıyla yapmaktadır. Fransa vize başvurusu yapılırken konsolosluk harcı ve aracı kurum koordinasyon bedeli ödenmektedir. Ayrıca talep ettiğiniz takdirde ek ücret ödeyerek başvurunuzu vip servisi ve erken saat başvuru seçeneklerini de kullanarak yapabilirsiniz.

    Fransa vizesi ücret, konsolosluk harcı 60 Euro’dan 80 Euro’ya çıkartılmıştır. Ek olarak aracı kurum ücreti 30 Euro ve seyahat edeceğiniz tarihleri kapsayan 30.000 Euro teminatlı olarak yapılması zorunlu seyahat sağlık sigortası için ödeyeceğiniz tutar bulunmaktadır. Bu tutar da seyahat gün sayısının 7-10 gün arasında olması durumunda ortalama 10 -15 Euro olmaktadır.

    Başvuru esnasında başvuru formu doldurulması, fotokopi hizmeti, kurye hizmeti ve çıktı alma ücreti gibi hizmet almak isterseniz ödemelerinize ek olarak ücret ödemeniz gerekir. Vip servis ücreti 50 Euro, erken saat randevu için 25 Euro ödeme yapmanız gerekir. Ek hizmetleri satın almanız, vize değerlendirme sürenizin azalması ya da vizenizin onaylanacağı garantisi vermemektedir.

    Fransa ve diğer Schengen üye ülkelerinden herhangi bir ülkeye son beş yıl içerisinde vize başvurusunda bulunmuş ve onaylanmış bir vizeniz olduğu takdirde tekrar başvuruya gelmenize gerek yoktur. Kurumumuz sizin adınıza başvurunuzu yapabilmektedir. Parmak izi verilerinizin alınmamış olması durumunda da, başvuru esnasında yetkili danışmanlarının size eşlik etmesi ile başvurunuzu kolayca ve hızlı bir şekilde yapılmasında yardımcı olmaktadır.

    Vize başvuru evraklarınızı hazırlamadan önce Vize Merkezi temsilcilerini arayarak Fransa Vize Ücreti 2020 güncel fiyatlar ve size uygun evrak listesini temin edebilirsiniz. Evraklarınız, yetkili danışmanınıza ulaştıktan sonra randevunuz alınarak, başvuru formunuz hazırlandıktan sonra başvurunuz yapılacaktır

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.T 07 Tem 2020, 15:29

    Sayın yetkili; yaklaşık 15 kişilik kadrosu ile ufak çaplı bir aile şirketiyiz. Şirketimiz tadilata giriyor ve bizde bu fırsatı değerlendirip ufak bir Fransa seyahati yapmak istiyoruz. Öncesinde Avrupa tecrübesi olan arkadaşlar var ama ben ve eşim ilk kez başvuru yapacağız. Öncelikle güncel evrak ve ödeme bilgilerine nereden ulaşabiliriz? Diğer kişilerde başvuru yapacak sizlerden danışmanlığınıza ilişkin ve işlem şeklinizi öğrenebilir miyiz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Tem 2020, 15:34

    Merhabalar, öncelikle başvurularınız adına Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa için planlamış olduğunuz seyahatinize ilişkin başvuru sahiplerinin çalışma statülerine göre konsolosluk tarafından talep edilen evrakları görüşme yapacağınız Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz tarafında kısa mesaj ve e-mail yolu ile ayrıntılı bir halde temin edebilirsiniz. Pasaportlarınızın 10 yıldan eski olmaması ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden en az 3 ay geçerli olması zorunluğu bulunmaktadır.

    Sormuş olduğunuz güncel evrak ve ödeme bilgileri hakkında ise kısaca açıklama yapabiliriz; sizlere iletilecek olan evrak listesinde en güncel bilgiler bulunmak ama şu detaylaa daha çok önem gösterebilirsiniz: istenilen şahsi ve işyeri dilekçelerinin formatlarını, seyahat sağlık sigortası işlemlerini, Schengen vizesi başvuru formu hizmetimizi, herkes için online randevu oluşturma işlemlerini tarafımızdan sağlayabileceksiniz. Sizlerin istenilen banka ve işyeri evraklarınızın 10 günden eski olmayacak şekilde bizlere sunmanızı istemekteyiz. Ayrıca seyahatten önceki 6 aylık period içerisinde başvuru yapma hakkımız bulunmakatdır.

    Fransa vizesi ücreti 2020 yılında Konsolosluk harçlarına zam uygulayarak güncel şekilde ödemeler ise 12 yaşın üstünde ki yetişkinlerden Konsolosuk ve başvuru Kabul merkezi toplamda 110 Euro almaktadır. Ek bir şekilde bizler Vize Merkezi olarak 30 Euro+KDV halinde sizlere hizmetimizi sunmaktayız.

    Fransa vizesi ücreti 2020 ve diğer tüm bilmek istedikleriniz hakkında Uzman Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi tavsşye ederiz.

    Saygılarımızla.

    Fransa vizesi ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp