Fransa vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F. V. 17 Ara 2020, 16:11
    Merhaba, 15 gün sonra Fransa’da yapılacak olan bir toplantı için şirketim adına gitmem gerekiyor. Evraklarım bildiğim kadarı ile hazır fakat randevu alma konusunda zorluk yaşıyorum. Açıkçası nereden nasıl alınacağını bilemiyorum. Birincisi dosyamın düzeni hazırlığı, ikincisi ise Fransa vize randevusu 2021 yılı için benim adıma randevu alabiliyor musunuz? Parmak izine gelmem gerekiyormuş sanırım prosedür hakkında bilgi alabilir miyim? Cevaplarınızı bekler teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ara 2020, 16:11

    İyi Günler, öncelikle Fransa vizesi başvurularınız hakkında bizleri Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa vizesi randevu işlemleri dahil olmak üzere tüm vize sürecini yönetmek ve danışmanlık vermek üzere her zaman yardımcı olabileceğimizi bildirmek isteriz. Fransa randevunuzu almamız için 10 yıldan eski olmayan ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden en az 90 gün geçerli pasaport sahibi olmanız gereklidir. Randevular online bir sistem üzerinden bilgileriniz ile alınmaktadır. Yetkili Fransa temsilciliği tarafından düzenlenen randevu sistemi oldukça yoğun ve hızlı hareket edilmesi önemlidir. Söylemiş olduğunuz üzere 15 gün sonrasına seyahat planınız var, bu yüzden hızlıca hareket edilmeli ve en yakın tarihe randevunuzu almalıyız.

    Fransa vizesine randevu almak için bizler ile vize Merkezi web sitemizde ki iletişim numaralarımız ile doğrudan bağlantıya geçerek Fransa ticari vize başvurunuza dair gerekli olan evrak listesini talep edebilirsiniz. Sizlerden istenen evrakları getirdiğiniz andan itibaren Fransa vizesi randevu işleminize öncelikle en yakın tarihe randevu alarak başlamaktayız. Eğer onayınız olur ise VIP hizmet uygulayarak daha hızlı bir süreç yaşamanızı sağlamaktayız. Ardından bizlere teslim ettiğiniz evraklarınızı eksiksiz kontrolleri, başvuru formu hazırlığınızı yaparak sizlere bilgilendirmeleri geçmekteyiz. Bir başka konu ise VIS sistemi Schengen sistemi güvenlik prosedürü için yetkili temsilcilik te parmak izi işlemleriniz yapılmaktadır. Başvuru randevu günü, parmak izi alımı ve dosya kabulünüz yapılmaktadır. 

    Fransa vize randevusu 2021 yılı hakkında tüm değişiklik ve güncellemeler için Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile bağlantıya geçebilirsiniz. Türkiye genelinde 13 ayrı şubemiz ile sizlere vize danışmanlığı konusunda maksimum seviyede hizmet vermeye hazır olduğumuzu söylemek isteriz.
    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • a. baykan 02 Nis 2021, 12:05

    Merhaba, Fransa Konsolosluğu sayfasını kontrol ettim ancak randevu ile ilgili nereden bağlantı kuracağımı pek anlayamadım çıkan sayfa üyelik istedi bunun dışında başka bir seçenek yok mu? Fransa vize randevusu 2021 nasıl alınıyor. Randevu için sizden nasıl bir hizmet alabilirim? Bilgi verirseniz memnun olurum. Aslı Baykan

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 12:10

    Merhaba Aslı Hanım; Fransa ülkesine yapacağınız seyahatiniz için gerçekleştireceğiniz vize başvurusunda Fransa vizesine randevu almak için öncelikle vize başvuru formunuzu düzenlemeniz gerekecektir daha sonra internet portalına e-posta adresinizle kayıt oluşturmalı ve pasaport, seyahat ve isim bilgileri ile randevu talep etmelisiniz. Kısa süreli schengen vize türleri olan turistik, ticari, transit, aile ve arkadaş ziyaretleri için resmi web sitesi üzerinden kayıt oluşturulduğu takdirde randevu alınmaktadır başvuru merkezileri veya Konsolosluklara randevu talep etmeniz halinde size randevu veremeyeceklerdir. Ulusal vize başvurularınız için Fransa vizesi randevu ilgili telefon numaralarını aramanız halinde gerçekleştirilebilmektedir. Randevu bilgilerinizi düzenlerken pasaport numaranız veya seyahat tarihleriniz ile ilgili yanlış bilgi girmeniz halinde randevunuz geçersiz olup başvuru işleminiz kabul edilmeyecektir.

    Vize Merkezi, Fransa vize başvurunuzu sizler adına gerçekleştirebilecek tecrübeye ve profesyonel danışmanlara sahip olmaktadırlar seyahatinize uygun Fransa vizesine randevu almak için bizlerden destek alabilmektesiniz. Randevunuzu sistemimiz üzerinden, sizlerin ayrıca kayıt oluşturmadan istemiş olduğunuz en uygun tarihe alabilmekteyiz. Vize randevunuzu alabilmemiz için bizlere pasaport başlangıç tarihinizi, bitiş tarihi, doğum tarihi, isim soyad bilgilerinizi, seyahat başlangıç ve bitiş tarihinizi söylemeniz yeterlidir dilerseniz pasaportunuzun ilk sayfasını bizlere yönlendirmeniz de yeterli olabilecektir. Vize randevunuzu alabilmek için evraklarınızı tarafımıza iletmeniz kontrolleri açısından daha sağlıklı olabilmektedir böylelikle başvuru formu, dilekçeler gibi tüm işlemlerinizi ve Fransa vizesi randevu kaydını tamamlayabiliriz. Vize başvurusunda parmak izi verisinden dolayı bulunması gereken başvuru sahiplerinin randevu için kendisine uygun olan müsaitlik tarihi muhakkak teyit edilmektedir.

    Randevu talebi için ve vize başvuruları için gerekli tüm prosedürleri 0212 970 05 41 numaralı telefonlardan danışmanlarımıza ulaşarak öğrenebilirsiniz. Fransa vize randevusu 2021 güncel bilgileri Fransa Vize Merkezi sayfasından da ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Fransa vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp