Fransa vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. Gç 12 Ara 2020, 18:35
    Sayın yetkili, 4 kişilik bir aileyiz ve Fransa’da bulunan teyzemin daveti üzerine 2 ay sonra gitmek istiyoruz. Çocuklarım üniversite öğrencisi eşim ev hanımı ben ise işverenim. Öncesinde Dubai’ye gitmiştik vize işlemleri hiç kadar az yordu. Duyduğumuz ve öğrendiğimiz kadarı ile Avrupa vizeleri biraz daha farklı bu yüzden sizlerden hem gerekli işlemler hem de Fransa vize fiyatları 2021 hakkında yardım istiyoruz. Nasıl yol izleyebiliriz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Ara 2020, 18:35

    İyi günler, öncelikle Fransa ziyaretinize hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm bilgileri ve Fransa vize fiyatları için tarafınıza geçeceğiz. Öncelikle her başvuru sahibinin 10 yıldan eski olmayan ve seyahat dönüş tarihinden en az 3 ay geçerli olan pasaportları olması zorunludur. Randevu tarihinizin ardından dosyanızı eksiksiz kontrol ve hazırlığını yaparak başvuru tarihinizde hazır hale getirmek özetle size vereceğimiz hizmetimizdir. Online randevu sistemi üzerinden randevu alınmadan hiçbir vize işlemenizi yapamamaktayız bu işlem ve tüm vize adımlarınızı Vize Merkezi danışmanlık hizmetimiz ile gerçekleştirebilmekteyiz.

    Sizler için yapacağımız schengen vizesi başvurunuzda Fransa aile ve arkadaş ziyareti statüsünde evraklarınızı hazırlayacağız. Teyzeniz tarafından bağlı olduğu belediyeden çıkarması gereken davetiyeyi sizlere orijinal halini kargolamalı ve başvuru evraklarınızın içerisinde bizlere vermeniz gerekmektedir. Davetiye dışında Fransa aile ve arkadaş ziyareti için gerekli evraklarla birlikte Fransa vize fiyatları konusunda özetle şöyle açıklayabiliriz; pasaportlarınız, davetiyeleriniz, şahsi ve şirket banka hesap dokümanlarınız, şirket evraklarınız, evlilik cüzdanı ve e devlet üzerinden nüfus kayıt örneklerinizle ikametgah belgelerinizi, 2’şer adet fotoğraf olarak sizlerden rica ediyoruz. Ayrıca öğrenci olan kişilerden ek olarak e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgeleri gerekmektedir. Fransa vize fiyatı her sene güncellenmekte olup 2021 yılı için, yetkili temsilcilik 115 Euro istemektedir. Bizler Vize Merkezi danışmanlığımız için 30 Euro + KDV rica etmekteyiz. Sizlerden isteyeceğimiz tüm evraklarınızı bizlere kargo veya elden teslim ederek işlemlerinizi başlatabileceksiniz.

    Fransa vize fiyatları 2021 yılı güncel bilgiler ve gerekli tüm detaylar hakkında Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile bağlantıya geçebilir ve ayrıntılı destek alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Fransa vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • b. a. 02 Nis 2021, 11:40

    Merhabalar; ben Berra Aslan, Fransa vize fiyatları 2021 için değişti mi? Şahsen başvuruda bulunursam ödeyeceğim vize ücretlerinin içerisinde hangi işlemler var? Benim yerime vize başvurumu gerçekleştirirseniz vize ücretlerine neler dahil olmaktadır. En son 2 yıl önce schengen vizem bulunuyordu siz başvuruda bulunursanız başvuruda bulunmama gerek yok diye biliyordum beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 11:43

    İyi günler Berra Hanım, Vize Merkezi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa vize fiyatları 2021 yılı listeleri Konsolosluk tarafından güncel olarak takip edilerek sitemizde yer verilmektedir. Fransa Konsolosluğu tarafından Şubat 2020 tarihi itibari ile belirlenmiş olan vize harç ücretleri 2021 yılında yapılacak olan vize başvurularında da geçerli olmaktadır. Şahsen yapacağınız vize başvurunuzda ödeyeceğiniz ücrete ek olarak hizmet alamamaktasınız yalnızca işlemleriniz için vize harç ve işlem bedeli ödemenizi gerçekleştireceksiniz diğer tüm prosedürleri başvuru sahipleri yani sizler tamamlamanız gerekecektir. Fransa vize fiyatı sadece vize başvuru işlemi için belirlenmiştir. Başvuru merkezilerinde ihtiyacınız olan hizmetleri talep etmeniz halinde ayrıca ek hizmet ücreti ödemeniz gerekecektir.

    Başvuru formu, fotokopi, çıktı hizmetleri, dilekçe, randevu gibi gerekli olan tüm işlemler sizin tarafından gerçekleştirilmelidir. Vize Merkezi tarafından danışmanlık hizmeti alarak vize başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek isterseniz Fransa vize fiyatları 2021 ödeyeceğiniz ücrete dâhil birçok hizmeti ücretsiz olarak sağlayabileceksiniz. Yalnızca 30 euro danışmanlık hizmeti ücretimiz içerisinde Fransa vize başvurunuz için ihtiyacınız olan tüm hizmetler başvuru formu, evrak listeleri, fotokopisi, randevu, vize ödemeleri, dilekçe, başvuru merkezi karşılama veya sizlerin başvuruya gelmesine gerek olmadığı durumlarda sizlerin adına başvuru gerçekleştirme gibi tüm danışmanlık hizmetlerini Vize Merkezi uzmanları tarafından gerçekleştirebileceksiniz. Fransa vize fiyatı harç ücretleri başvuru sahibinin yaş statüsüne bağlı olarak değişebilmektedir. Vize ücretlerini Vize Merkezi sayfamızdan takip edebilirsiniz.

    Daha önce Schengen vize başvurunuzda verilmiş parmak iziniz bulunduğu için Fransa vize başvurularınız schengen vize türü olması halinde başvuru merkezinde bulunmanıza gerek olmayacak sizler adına uzmanlarımız işlemlerinizi tamamlayabileceklerdir. Fransa vize fiyatları 2021 ve başvurular için bizlere 0212 9700541 telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp