Fransa vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T. V. 15 Ara 2020, 17:44
    Merhabalar, Fransa vize başvurusu 2021 yılı Nisan ayında içerisinde şirketimin yetkilendirmesi ile Fransa’ya ticari bir seyahat yapmak istiyoruz. Fransız iş ortaklarımızdan davet mektupları gelecek. Sizlerden Fransa vize başvurusu ticari vize hakkında neler yapmalıyım yardım alabilir miyim? 7 aydır çalışıyorum bukötü bir etken midir? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 17:44

    İyi Günler, Fransa ticari vize başvurunuz ile ilgili Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa vizesi başvuru ayrıntılarına başlamak gerekirsek planlanan seyahat dönüşünüzden itibaren en az 90 gün geçerli pasaport sahibi olunması şarttır. Bir sonra ki adım ise ilgili yetkili kurumdan online randevu işlemlerinizin yapılması bu en önemli konulardan biri olup hemen oluşturulmalıdır. Randevusuz hiçbir işlem veya talepte bulunulamıyor. Sürekli başvurularımız nedeni ile maksimum destek ile randevularınızı oluşturabilmekteyiz. Fransa ticari vize başvurunuzda Fransa’dan gelecek olan davetiyenin içeriği ve nedeni önemsenir vize sonucunuz buna bağlı şekilde sonuçlanmış olacaktır.

    Fransa vizesi başvurusu için seyahat nedeniniz olan ticari amaçla gitmek isteyen yolcularımızın özellikle dikkat etmesi gerekenler şunlardır; pasaportlarınızın asılları ve seyahat edeceğiniz pasaporta göre davetiyenizin oluşturulması kesinlikle zorunludur. Fransa vizesine başvurmak için müracaat evraklarının başında gelen Schengen vizesi başvuru formunuz ve seyahat nedeninizi açıklar dilekçeler olması bir başka önemli konudur. Bu iki belgede özenle, eksiksiz ve online sistemde hazırlanması daha profesyonel ve temiz bir görüntü oluşturmaktadır. Konsolosluk ve temsilciliklerin rahatça değerlendirmeye almalarınız sağlamaktadır. Konaklama belgenizin tarih aralıkları davet kağıdınızda yazanlarla tutmalıdır. Şirket evraklar ve şirket banka dokümanları bir diğer gerekli ve istenen önemli belgelerdir. Fransa vizesi başvuruları ortalama 7-15 takvim günü sürmektedir. Bir başka sorunuza istinaden 7 aylık çalışma geçmişiniz vize sonucunuza etki etmeyeceğini garanti edememekteyiz fakat düzenli gelirinizin olduğu kanıtı ve şirketinize bağlı olduğunuzu gösterir bir durumdur.

    Fransa vize başvurusu 2021 yılı ticari vize başvuruları hakkında güncel tüm bilgi ve ayrıntılara Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek e-mail ve kısa mesaj yoluyla eksiksiz temin edebilir, evraklarınızı bizlere kargo veya şahsen teslim ederek işlemlerinize başlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • a. m. 02 Nis 2021, 11:58

    İyi akşamlar ben Ali, Fransa vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılıyor? Detaylı bilgi bulamadım bilgi verir misiniz 1 haftalığına seyahat planlıyorum nereye başvuru yapmalıyım danışmanlık hizmeti almadan başvuru yapmak çok mu riskli yardımcı olur musunuz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 12:02

    Merhabalar; Fransa vize başvuruları, ikamet ettiğiniz bölgeye bağlı başvuru merkezlerinden gerçekleştirilmektedir. Fransa vizesine başvurmak isteyen vatandaşlar öncelikle hangi amaçla Ülkeye seyahat edeceklerini belirledikten sonra kendilerine en uygun vize türüne başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler. 90 gün altı seyahatleriniz için schengen, 90 gün üzeri seyahatleriniz için ulusal vize kategorisinde yer alan vize türlerine başvuruda bulunulmaktadır. Tüm başvuru sahipleri vize başvurularında geçerliliği devam eden pasaport sunmaları gerekecektir, pasaport geçerlilik tarihinin süresi oldukça önemli olmaktadır. Fransa vize başvurmak için yetkilendirilmiş danışmanlık hizmetlerinden danışmanlık desteği alabilirsiniz böylelikle hem zamandan hem de yanlış belgeler ile başvuru yaparak vize reddi almanızın önüne geçebilirsiniz. Fransa Konsolosluğu vize başvuru prosedürlerini evrak listeleri, randevu, vize dilekçeleri, başvuru formu, gelir belgeleri ve vize ücretleri şeklinde tamamlanmasını talep etmektedir. Daha önce vize başvurusunda verilmiş parmak iziniz bulunuyorsa schengen vize başvurunuza gelmenize gerek görülmemektedir. Vize Merkezi sizler adına işlemlerinizi tamamlayarak pasaportunuzu teslim edebileceklerdir.

    Her yıl Fransa Konsolosluğu vize başvuru prosedürlerinde bir takım değişiklikler uygulamaktadır başvurunuz için sunacağınız seyahat sağlık sigortanız covid-19 koşullarını kapsamalı ve orijinal poliçe sunmanızı istemektedirler. Şahsen Fransa vizesine başvurmak isteyen vatandaşlar randevu, başvuru formu ve vize ücretlerini kendileri ödemeleri gerekecektir danışmanlık almanız halinde ise sizden sadece gerekli olan evrakların temin edilmesi istenecektir başvuru işlemlerini oluşturan tüm prosedürler sizler adına kendileri tarafından gerçekleştirilecektir. Seyahat süreniz 1 hafta olması halinde schengen vize kategorisinde başvuru merkezinde işleminiz tamamlanacaktır. Vize Merkezi statünüze uygun olan evrak listelerini Fransa vize başvurmak için size ulaştıracaklardır. Şahsen başvuru yapmayı tercih etmeniz halinde ise başvuru için dikkat edilmesi gereken hususlara ivedilikle dikkat etmeniz gerekecektir.

    Ayrıntılı bilgi için bizlere 0212 970 05 41 telefonlardan ulaşabilirsiniz. Fransa vize başvurusu 2021 güncel bilgiler tarafınıza paylaşılacaktır.

    Saygılarımızla.

    Fransa vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp