Fransa vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ö. S. 15 Ara 2020, 16:26
    Fransa’ya ailem ile birlikte 4 ay sonra seyahat etmek istiyoruz. Ben mühendisim, eşim bankacı ve çocuklarımız çok küçük okula henüz başlamadılar. Sormam gereken şey şu Fransa vize 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? Eğer var ise bunları bizler ile paylaşmanızı, işlem süreleri, ücretlendirmeleriniz hakkında destek rica ediyoruz. Bursa’da ikamet ediyoruz. Sizlere nasıl ulaşabiliriz? Teşekkürler ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 16:26

    İyi Günler, öncelikle Fransa turistik vizesi başvurularınıza ilişkin Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru sahiplerinin 10 yıldan eski olmayan ve seyahat dönüşünden itibaren en az 3 geçerliliği olan pasaportlarına ihtiyacımız olmaktadır. Çalışma alanlarınıza ve çocuklarınızın dosyalarına ilişkin sizlerden temin edeceğimiz e-mail adreslerinize gerekli evrak bilgisi paylaşarak işlemlerinize başlamaktayız. Vize Merkezi vize danışmanlık şirketi olarak tüm ülkelerin vize başvurularında en güncel bilgilere sahip olarak Fransa vizesi hakkında da gerekli tüm ayrıntıları sizlerle paylaşabilmekteyiz.

    Fransa vizesi için gerekli evraklar için şöyle özetleyebiliriz; pasaportlarınızın asılları, güncel fotoğraflarınız, uçak ve otel bilgileriniz, çalışanlar için şirket evrakları, şahsi banka hesap dokümanlarınız, e-devlet üzerinden alınması gerekenler ve çocuklarınız için ise sizler tarafından yazılacak olan sponsorluk yazıları olarak kısaca söyleyebiliriz. Önemli olan bir diğer belge ise Schengen vizesi başvuru formlarınız, bu belge online olarak hazırlanmakta olup eksiksiz olarak tarafımızdan sağlanacaktır. Randevu alınması şart olup online olarak oluşturulmalı bu işlem de aynı şekilde tarafımızdan yapılacaktır. Yazılması gereken dilekçeler hakkında ise sizlere profesyonel dilekçe formatları ile destek verebilmekteyiz. Fransa vize ücreti hakkında ise başvurunuzun kabulünü yapacak olan dosya kabul merkezi 115 Euro, bizlerin Fransa vizesi fiyatı danışmanlık servisimiz ise 30 Euro + KDV olarak sizlere sunmaktayız. İşlem süresi ise ortalama 7 ile 15 gün arası değişmektedir.

    Vize Merkezi uzman kadromuz ile İşlemlerine başlamamız için evraklarınızı bizlere kargo ile göndermeniz yeterli, adınıza alacağımız randevu günü sizleri parmak izi merkezine davet ederek tüm vize adımlarınızı gerçekleştirmekteyiz. Fransa vize 2021 yılı içinde olan değişiklikleri içeren tüm bilgi ve detayları Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden edinebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.P 02 Nis 2021, 11:19

    İyi Günler, Vize başvurusunda bulunmayı düşünüyorum Ağustos ayı için seyahat planlamaktayım. Fransa vize 2021 yılında Pandemi dolayısıyla veriyor mu yoksa kapalı mı?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 11:23

    Merhaba, Fransa vize başvurularını gerçekleştirmek isteyen Türk vatandaşları ve Ülkemizde ikamet izni bulunan yabancı vatandaşların, seyahatlerini gerçekleştirebilmeleri için geçerli vizeye sahip olmaları gerekmektedir. Fransa için vize başvuru işlemleri Pandemi dolayısı ile 2020 Mart ayından itibaren kısıtlı olarak yalnızca belirli vize türleri için kabul edilebilmektedir. Pandemi dolayısı ile vize başvurusunda bulunacağınız vize türleri uzun süreli oturum izni vize başvuruları olan çalışma izni, aile birleşimi, erasmus, lisans programları, dil okulu staj ve schengen vize kategorisinde yer alan kısa süreli seyahatler için Fransa’da bulunma sebebinizin acil durumuna göre vize başvuru işleminiz kabul edilecektir. Pandemi dolayısı ile Fransa’ya vize almak için öncelikle seyahat sebebinizi açıkça belirtmeniz gerekecektir.

    Başvuru sebebinizin Turizm amacı ile seyahatler düzenlemek, arkadaş veya Fransa’da ikamet eden aile üyelerinizi kısa süreli ziyaretlerde bulunmak istediğinizde Pandemi yönetmeliği gereği bu vize türlerine vize başvuru işlemleri kabul edilemeyecektir. Fransa için vize başvurularınız normal şartlarda seyahat başlangıç tarihine 3 ay kala kabul etmektedir. Ağustos ayı için planladığınız seyahatinizde Mayıs ayı itibari ile başvurularınızı başlatabilirsiniz ancak hangi vize kategorisine başvuruda bulunduğunuz kabul edilebilmesi açısından önemli olmaktadır. Eğer bu süreye kadar kısa süreli tüm vize başvuru işlemleri kabul edilirse seyahat tarihinize 90 gün kala itibari ile randevu işlemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Fransa’ya vize almak için, Fransa Konsolosluğu tarafından belirlenen tüm prosedürleri ivedilikle yerine getirmelisiniz. Schengen vize başvurularınız için aracı başvuru merkezilerinden işlemlerinizi tamamlarken uzun süreli oturum izni vize başvurularınızı direk olarak Konsolosluk tarafından gerçekleştirebilmektesiniz.

    İletişi bilgilerinizi paylaşmanız halinde, danışmanlarımız sizlere ulaşarak Fransa’ya gerçekleştireceğiniz seyahatiniz hakkında ön görüşme sağlayarak Pandemi dolayısı ile kabul edilmeyen başvuru türü olması halinde, başvuruların kabul edilmeye başlayacağı tarihler için size güncel geri dönüşler sağlanacaktır. Fransa vize 2021 ayrıntılı bilgi için bizleri İstanbul Nişantaşı ofisimizden 0212 970 05 41 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Fransa vize 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp