Fransa turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. F. 15 Ara 2020, 17:28
    Merhaba, Fransa vizeleri için destek almam lazım. İlk kez bir Avrupa seyahatim olacak hiçbir bilgim veya var sayımım yok. Kız arkadaşım İspanyol vatandaşı ve Türkiye’de beraber yaşıyoruz. Fransa’ya bir plan yaptık ve Fransa vizesi almam lazım. Fransa turistik vize 2021 yaşanan pandemi nedeni ile istenen evraklarda değişiklikler var mı? İlk kez yapacağım bir başvuru olması sebebi ile danışmanlığınızı istiyorum. Olumsuz sonuç alma ihtimalim nedir? Cevabınızı beklerim teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 17:28

    İyi Günler, öncelikle kendiniz için yapacağınız bu ilk Avrupa seyahati vizeniz için bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa turistik vizeleri hakkında özellikle birinci ihtiyacımız 10 yıldan eski olmayan ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 90 gün geçerliliği olan pasaportunuzdur. Fransa vizesi başvurularında işlem süresi ise ortalama 7 ila 15 takvim gün arasında değişmektedir. Fakat bu süreç konsolosluğun sorumluluğunda uzayabilir hatta daha da kısalabilir. Sizlerden isteyeceğimiz evraklarınızı Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmemizden sonra belirttiğiniz e-mail adresinize gerekli evraklar ve ücret bilgilerini iletmekteyiz. Arkasından izlere kargo veya şahsen teslim edebilir işlemlerinize başlamamızı sağlayabilirsiniz.

    Fransa turist vizesi işlemleri Avrupa’ya seyahat eden Türklerin en fazla yaptığı başvurusunu vize ülkesidir. Bu neden ile yetkili temsilcilik yapılan başvuruların ve verilen belgelerin doğruluğuna istenildiği şekilde olmasına çok dikkat ederek sonuçları vermekte seçici davranmaktadır. Bu yüzden sizden istemiş olacağımız evraklarınızın eksiksiz kontrolünü ve form doldurma işlemlerinizi istenildiği üzere oluşturmak tamamen bizim uzmanlık alanımızda olduğunu söylemek isteriz. Söylemiş olduğunuz üzere ilk vize başvurunuz bu detaylara çok önem vermeliyiz. Herkesin şansı olduğu gibi sizlerin de yarı yarıya şansınız var tüm karar mercii konsolosluğun elinde olduğunu belirtiriz. Fakat bizlerin burada ki etkisi hazırlanacak olan evraklarınızın istenildiği şekilde eksiksiz sağlanmasıdır. Fransa turistik vize ücreti; yetkili temsilcilik toplamda 115 Euro, bizler vize danışmanınız olarak 30 Euro + KDV rica etmekteyiz.

    Fransa turistik vize 2021 yılı içinde vize başvurunuza ilişkin tüm detaylara ve ayrıntılara Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Fransa turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • a.e 02 Nis 2021, 11:53

    Merhaba, internette Fransa vize başvuruları ile ilgili bilgi ararken sayfanızı keşfettim sanırım Türkiye’de birçok bölgede şubeniz bulunuyor. Tekirdağ’da yaşıyorum öğretmenim, Ekim ayında Fransa’da düzenlenecek olan festivale katılmak istiyorum Fransa turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir ne zaman başvuru yapabilirim bilgi verir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 11:55

    İyi günler, Vize Merkezi Türkiye’nin her yerinden Fransa vize başvurularını gerçekleştirmeye yetkili danışmanlık hizmeti merkezi olmaktadır. Öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fransa’ya yapacağınız seyahatiniz için 90 gün altı Fransa turistik vizesi türünden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Seyahat tarihiniz Ekim ayında olduğu için seyahat başlangıç tarihinize 90 gün kala vize başvuru işlemleriniz kabul edilebilmektedir. Başvuru işlemlerinizin için Konsolosluk tarafından istenilen tüm şartları yerine getirmelisiniz. Talep edilen seyahat bitiş tarihinden itibaren geçerliliği en az 90 gün devam eden pasaporta sahip olmalısınız. Fransa Konsolosluğu turistik vize başvurularında bulunacak olan vatandaşlardan seyahat amacına uygun belgelerin başvuruda sunmasını istemektedir katılım sağlayacağınız festivale ait bilet, rezervasyon, konaklayacağınız yere ait rezervasyonlar, ulaşım rezervasyonları gibi belgeleri başvurunuzdan önce temin etmelisiniz. Tüm başvuru sahipleri Fransa turistik vize ücreti başvuru sırasında Euro para biriminde ödemelidirler. Öğretmen olduğunuz için çalışmış olduğunuz okulunuzdan izin belgesi yazısı, meslek kartınız, özel okul olması halinde de faaliyet belgesi gibi evraklarında temin edilmesi istenecektir.

    Fransa’ya Turistik vize başvurunuzu direk olarak Konsolosluğa değil yetkilendirilmiş başvuru merkezlerine gerçekleştirebilmektesiniz. Ekim ayında ki seyahatiniz için Fransa turistik vizesi başvurunuzu temmuz ayından itibaren başlatabileceksiniz. Pandemi koşullarından ötürü Fransa turistik vize başvuruları şuan için kabul edilmemektedir bu tarihe kadar başvuruların kabul edilmesi halinde seyahat başlangıç tarihine en az 10 gün kala randevu talep edebileceksiniz. İkametinize bağlı olarak Turistik vize başvurunuzu sizler adına İstanbul’da gerçekleştirebiliriz. Uzmanlarımız sizlere ayrıntılı olarak Fransa turistik vize ücreti hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunabilecekler.

    Vize Merkezi ülke uzmanlarımız turistik vize başvuru işlemlerinizin Fransa Konsolosluğu tarafından kabul edilemeye başlaması halinde size ulaşarak güncel bilgi verebileceklerdir. Fransa turistik vize 2021 detaylı bilgi için 02129700541 arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp