Fransa transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. G. 12 Ara 2020, 19:05
    Merhabalar, Fransa transit vize 2021 yılı için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Brezilya’ya 3 haftalık bir gezim var ve Fransa’dan aktarmalı gideceğim. Hangi koşullarda vizeye ihtiyacım var. Çünkü fazlası ile değişken bilgiler var bu yüzden profesyonel desteğinize ihtiyacım bulunmaktadır. Vize işlemleri için gerekli evraklar ve ücret bilgisini nedir öğrenebilir miyim? Teşekkürler ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Ara 2020, 19:05

    İyi Günler, öncelikle Fransa vizesi hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Fransa’ya transit vize 2021 hakkında söylemiş olduğunuz birçok farklı bilgiler dolaşmaktadır. Yetkili temsilcilik ile görüşmemize istinaden; eğer terminal değişikliği yapmayacaksanız yani tekrardan pasaport kontrolüne girmeyecekseniz 12 saate kadar transit vizeni olmadan havalimanında bekleme hakkınız var, Fakat terminal değişiklikleri mevcut ise transit vizeye ihtiyacınız bulunmaktadır. İşlemlerini ilgili parmak izi merkezi ve dosya kabul merkezi üzerinden gerçekleştirmekteyiz. Online randevunuz olmadan hiçbir işlem yapılamamaktadır. Bizler Vize Merkezi olarak adınıza tüm işlemlerde destek verebilmekteyiz.

    Transit vize 2021 Fransa vize başvuruları için yetkili temsilciliğin verdiği bilgi nettir fakat buna rağmen herhangi bir sorun yaşamama ihtimalini göz önünde tutarak çoğu yolcumuz vize başvurunu yapmak istiyor. Çünkü havalimanı polislerinin uyguladığı kurallar değişken olabilmektedir. Fransa’ya transit vize 2021 yılında almak için sizlerden talep ettiğimiz evraklar özet ile şöyledir; pasaportunuzun aslı, güncel fotoğrafınız, hedef gidilecek olan ülkede ki konaklama belgeniz ve tüm ayrıntıları içeren uçuş belgeniz, banka hesap dokümanlarınız, seyahat sigortanız, çalışma belgeleriniz ve e devlet dokümanlarınız olarak söyleyebiliriz. Ücretlendirme ise yetkili temsilcilik 115 Euro, bizler Vize Merkezi danışmanlık hizmetimiz için 30 Euro + KDV olarak rica etmekteyiz. Danışmanlığımızın içeriğinde eksiksiz evrak kontrolünüzü sağlamak, Schengen vizesi başvuru formunuzun hazırlığı, yazılacak olan şahsi dilekçe desteği, randevu gününüzde sizleri karşılayacak olan operasyon uzmanımız ile yardımcı olmaktayız.

    Fransa transit vize 2021 yılında özellikle Covid-19 pandemi nedeni ile zorunlu hale gelebileceğini sizlere söylemek isteriz. Güncel tüm bilgi ve detaylar hakkında Vize Merkezi uzman temsilcilerimiz ile e mail veya çağrı merkezimiz üzerinden bağlantı kurarak destek alabilir işlemlerinize başlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Fransa transit vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.S. 02 Nis 2021, 11:34

    İyi günler, Mayıs ayında aktarmalı olarak İngiltere’ye seyahat edeceğim, İngiltere vizem 2 yıllık bulunuyor Türk vatandaşıyım ve İstanbul’da yaşıyorum, merak ettiğim husus Fransa transit vize 2021 yılı başvuru şartları nelerdir? Ayrıca Fransa Transit vize almam gerekiyor mu belki 1 gün Fransa’da kalış sağlayabilirim henüz net değil programım. Schengen vizem vardı Fransa’dan ama 3 ay önce bitti. Detaylı bilgi verirseniz memnun olurum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • 02 Nis 2021, 11:38

    İyi günler, Fransa Ülke sınırlarını kullanarak aktarmalı olarak gerçekleştireceğiniz İngiltere seyahatiniz için ayrıca vize başvurusunda bulunarak Fransa’ya transit vize almanıza gerek görülmemektedir ancak bazı havayolları kuralları gereği belirlenen talimatlara ivedilikle dikkat etmelisiniz. Transit uçuşlarınızı gerçekleştirebilmeniz için asıl hedeflenen Ülkeye ait geçerli vizeye sahip olmanız gerekecektir. Pasaport kontrollerinde dikkat edilecek hususlar pasaportunuz, pasaport süreniz, asıl gidilecek olan ülkeye ait vize ve transit vize Fransa kontrolleri olmaktadır. Seyahatinizi gerçekleştirdiğinizde ara uçuşunuz olan akatarma uçuşlar için ayrılan transit bölgeden çıkış yapmadan uçuş saatinizi beklemeniz halinde ayrıca Fransa trandit vizeye ihtiyacınız olmamaktadır.

    Fransa havaalanında aktarma bölgesinden ayrılmanız halinde ikinci bir pasaport kontrolüne girme durumunuzda sizden geçerli bir schengen vizesi isteyeceklerdir bu durumda Fransa transit vizeniz bulunsa dahi geçerliliği bulunmayacaktır. Aynı şekilde havaalanında ayrılma planınız bulunması halinde Fransa’ya transit vize başvurusunda değil Fransa schengen vize başvurusunda bulunarak vizeye sahip olmanız istenecektir böylelikle Fransa ülkesinde vize süreniz kadar kalış yapabilir aktarma uçuş için ayrılan bölgeden de ayrılabilmenizde her hangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız.

    Mayıs ayı içerisinde Transit gerçekleştireceğiniz seyahatinizde 2021 yılı içerisinde başvuru şartları arasında tüm vize türleri için başvuru işlemleri Pandemi dolayısı ile kabul edilememektedir. Bu yüzden schengen vize başvurunuz kabul edilmeyebilir transit vize Fransa seyahatiniz için geçerli şartınız bulunuyorsa başvurunuz Fransa Konsolosluğu tarafından kabul edilebilme durumu söz konusu olabilir. Seyahat tarihinize az bir süre bulunduğu için kısa sürede başvuru şartları için aksiyon almanızı tavsiye ederiz.

    Fransa transit vize 2021 başvurunuz için ayrıntılı bilgiyi Vize Merkezi Uzmanlarımızdan 0212 9700541 telefonu arayarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp