Fransa C tipi vizesiyle ülkede kaç gün kalabilirim?

F. Serefoglu 23/07/16, 00:47
İki yıllık C tipi vizem var. Şu an 80 günlük girişim var. Bir yıl içinde Fransa'da kaç gün kalabilirim?
Vize Merkezi

 

Sayın Şerefoğlu sorularınız için teşekkür ederiz.

Fransa C tipi vize bir Schengen vizesidir. Almış olduğunuzu vizenizin üzerinden bulunan geçerlilik tarihini göz önünde bulundurunuz ve konaklama süreniz kadar ülkede konaklama yapmaya özen gösteriniz. konaklama sürenizden önce ülke sınırlarından ayrılınız.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.