2021 Fransa vizesi

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ö. S. 15 Ara 2020, 16:43
    Fransa’ya ailem ile birlikte 4 ay sonra seyahat etmek istiyoruz. Ben mühendisim, eşim bankacı ve çocuklarımız çok küçük okula henüz başlamadılar. Sormam gereken şey şu Fransa vizesi 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? Eğer var ise bunları bizler ile paylaşmanızı, işlem süreleri, ücretlendirmeleriniz hakkında destek rica ediyoruz. Bursa’da ikamet ediyoruz. Sizlere nasıl ulaşabiliriz? Teşekkürler ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 16:43

    İyi Günler, öncelikle Fransa turistik vizesi başvurularınıza ilişkin Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru sahiplerinin 10 yıldan eski olmayan ve seyahat dönüşünden itibaren en az 3 geçerliliği olan pasaportlarına ihtiyacımız olmaktadır. Çalışma alanlarınıza ve çocuklarınızın dosyalarına ilişkin sizlerden temin edeceğimiz e-mail adreslerinize gerekli evrak bilgisi paylaşarak işlemlerinize başlamaktayız. Vize Merkezi vize danışmanlık şirketi olarak tüm ülkelerin vize başvurularında en güncel bilgilere sahip olarak Fransa vizesi hakkında da gerekli tüm ayrıntıları sizlerle paylaşabilmekteyiz.

    Fransa vizesi için gerekli evraklar için şöyle özetleyebiliriz; pasaportlarınızın asılları, güncel fotoğraflarınız, uçak ve otel bilgileriniz, çalışanlar için şirket evrakları, şahsi banka hesap dokümanlarınız, e-devlet üzerinden alınması gerekenler ve çocuklarınız için ise sizler tarafından yazılacak olan sponsorluk yazıları olarak kısaca söyleyebiliriz. Önemli olan bir diğer belge ise Schengen vizesi başvuru formlarınız, bu belge online olarak hazırlanmakta olup eksiksiz olarak tarafımızdan sağlanacaktır. Randevu alınması şart olup online olarak oluşturulmalı bu işlem de aynı şekilde tarafımızdan yapılacaktır. Yazılması gereken dilekçeler hakkında ise sizlere profesyonel dilekçe formatları ile destek verebilmekteyiz. Fransa vize ücreti hakkında ise başvurunuzun kabulünü yapacak olan dosya kabul merkezi 115 Euro, bizlerin Fransa vizesi fiyatı danışmanlık servisimiz ise 30 Euro + KDV olarak sizlere sunmaktayız. İşlem süresi ise ortalama 7 ile 15 gün arası değişmektedir.

    Vize Merkezi uzman kadromuz ile İşlemlerine başlamamız için evraklarınızı bizlere kargo ile göndermeniz yeterli, adınıza alacağımız randevu günü sizleri parmak izi merkezine davet ederek tüm vize adımlarınızı gerçekleştirmekteyiz. 2021 Fransa vizesi  yılı içinde olan değişiklikleri içeren tüm bilgi ve detayları Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden edinebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp