Estonya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.Ç. 27 Tem 2020, 21:02
    Merhaba ben Estonya’ya turistik bir seyahat yapacağım. Eşimde turistik seyahat yapacak fakat şöyle ki eşim kızımızın okul kaydı için gidecektir. Estonya vize ücreti 2020 senesi için bilgi almak isterim. Ticari, turistik ve öğrenci vize işlemleri için ödenmesi gereken ücret nedir? Evrakları tarafınıza kurye iletmemiz mümkün müdür? Yardımcı olmanızı rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Tem 2020, 21:02

    Merhaba,

    Estonya vizesi ücret kısmı yapacağınız seyahatin kategorisine göre değişiklik göstermektedir. Konsolosluğun belirlemiş olduğu harç miktarı ve atamış olduğu başvuru merkezinin belirlediği bir ücret skalası bulunmaktadır. Bu ücret skalasının dışında istenenler alacağınız ek hizmetler içindir. 

    Sizin yapacağınız başvuru Estonya ticari başvuru kısmına girdiği için konsolosluk ve başvuru merkezi ücreti olarak 100 € istenmektedir. Alacağınız danışmanlık hizmeti içinde sizden 30 € rica edilir. Kişi başı olarak toplamda 130 € talep edilir. Eşiniz turistik vize başvurusunda bulunacağından dolayı aynı ücretlendirme eşiniz için de yapılmaktadır. Çünkü her ikinizin vizesi Schengen vize türüne girer. Fakat kendi içinde gidiş amacına göre farklılık gösterir. Ama ücretlendirme aynıdır. Bu durumda konsolosluk ve başvuru merkezi harcı 100 €, Vize Merkezi danışmanlık ücreti 30 € olmak üzere toplamda 130 € dur. Kızınız ise öğrenci vizesi alacağı için yani D tipi vize işlemi uygulanacağı için farklı ücret talep edilir. Bunun için Estonya vize fiyatı konsolosluk, başvuru merkezi harcı ve danışmanlık ücreti olarak 250 € rica edilmektedir. 

    Ücretleriniz hizmet aldığınız Vize Merkezi müşteri danışmanıza makbuz karşılığında ödenir. Herhangi bir ret durumda ücret iadesi yapılmaz. Evraklarınızın teslimatı sırasında kurye yoluyla evrak teslimatı yapmanız mümkün olmaktadır. İstenen evraklar size Vize Merkezi müşteri temsilciniz tarafından mail veya sms yoluyla detaylı şekilde iletilecektir. Yapacağınız başvuruda herhangi bir aksaklık yaşamamak adına size iletilen belgelerin eksiksiz iletilmesi rica olunur. 

    Estonya vize ücreti 2020 yılı hakkında daha fazla detay almak ya da vize başvurusunda bulunmak için vize uzmanlarımız - müşteri temsilcilerimizi Vize Merkezi ofislerimizden arayarak iletişime geçebilir, sürecin takibi konusunda profesyonel yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Aysel GÜNDAY

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp