• İspanya Vize Talep Dilekçesi
    Ö.S., 09 Nis 2018, 23:29

    Merhabalar bu hafta içerisinde vize için randevum var, vizeye başvuracağım ama seyahat amacımı açıklayan dilekçe örneğini İngilizce yazmak zorunda mıyım yoksa Türkçe yazman yeterli olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport için İspanya vizesi
    N.M., 09 Nis 2018, 23:17

    Merhaba, emekli öğretmenim, yeşil pasaportum var. Kızım Madrid’de onun yanında 3 ay kalacağım, direkt havaalanı çıkşı yapabilecek miyim? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Başka bir işlem yapmam gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi için banka hesabı
    S.C., 05 Nis 2018, 08:10

    Sayın yetkili, eşimle birlikte İspanya’ya seyahat etmek istiyoruz. İstenen belgeler içinde banka hesap dökümü bakiyeli olacak yazıyor. Her ikimizin de döviz hesaplarımız var. Vadeli olan bu hesaplarda paramız var. Ancak TL hesabımızdaki bakiye 4000 TL altında. Ayrıca vize hizmet bedeli ve ödeme şekli ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize reddi
    B.M., 26 Şub 2018, 22:00

    Merhaba, İspanya vize reddi konusunda yardımcı olabilir misiniz? Uluslararası bir firmada mühendis olarak çalışmaktayım hem Schengen hem de İngiltere vizesi almıştım fakat turistik amaçlı başvuru yaptığım İspanya’dan "Öngörülen seyahatin amacı ve şartlarını gösteren belgeler inandırıcı değildir" bahanesiyle reddedildim. Verdiğim tüm belgelerin eksiksiz ve tam olduğunu düşünsem de konsolosluğa yapacağım itiraz başvurusunda götürmemi önerdiğiniz evraklar nelerdir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vize Ücreti
    D.T., 09 Şub 2018, 23:43

    Merhaba, iyi günler. İspanya'ya turistik bir gezi yapmayı düşünüyorum. İspanya vize ücreti ne kadar acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi olumsuz ise red itiraz dilekçesi nasıl yazılır?
    M.E, 27 Ara 2017, 03:02

    Kolay gelsin Vize başvurusu Red alındığında itiraz dilekçesi nasıl yazılır? itiraza dilekçesi ve itiraz başvurusunu nereye yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya erasmus vizesi
    a. a, 16 Tem 2017, 15:43

    Merhaba benim sorum İspanya erasmus vizesi için olacak. Yaklaşık 10 ay kadar erasmusla ispanyada olacağım. Vize işlemleriyle ilgili bir çok kısmı hallettim fakat sponsorum olan babamın herhangi bir banka hesabı yok. Mal varlığını, maaş bordrosunu gösterebiliyorum fakat son 3 aylık hesap özetini gösterebileceğim bir banka hesabı yok. Bu durumda ne yapmalıyım? Kendi hesap özetimde yaklaşık 4 bin liralık aylık para giriş çıkışı var, kendi belgelerimi götüreyim mi yoksa sponsorum olarak dedemi gösterebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya aile ziyareti vizesi
    Ö. Can Güçtemur, 06 Tem 2017, 12:57

    Ben 16 yaşındayım. İspanya'ya halamın yanına gitmek istiyorum. Ancak kime soruyorsam yaşım küçük diye gidemezsin diyorlar. İspanya aile ziyareti vizesi alamam mı? Nasıl gidebilirim .Yardım edebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Staj için İspanya vizesi
    f.t, 10 Haz 2017, 15:04

    Merhaba, Ben 6 aylık staj için ispanyaya gideceğim. D tipi vizeye mi başvurmam gerekiyor yoksa öğrenci vizesine mi başvuracağım? Sağlık raporuna ihtiyaç var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Denizli'den İspanya vize başvurusu
    o. yılmaz, 08 Haz 2017, 23:42

    Merhaba. Pasaportumu okuduğum yer Denizliden aldım fakat ikametgahım Ankara'da. İspanya Vize başvurusuna Ankara'dan mı başvurmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi kaç günde çıkar ve vize ücreti ne kadardır?
    s.g, 05 Haz 2017, 18:38

    Merhaba,İspanya Vize süreci kaç gün içerisinde sonuçlanır? Pazartesi günü Madrid'te olmam gerekli. Ayrıca vize işlem ücretlerini de merak ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet memurlarının İspanya vizesi için hazırlaması gereken evraklar
    E. YAZICI, 30 May 2017, 14:34

    Merhaba, İspanyaya Ağustos-Eylül ayları arasında 14 gün turistik amaçlı ziyaret gerçekleştirecek olup bunun için Schengen vize başvurusunda bulunacağım . 1-İspanya Konsolosluğunda vize için banka hesabında en az 1500 tl olması gerekli olduğu belirtilmekte ancak sitenizde 3 aylık en az 4000 Tl olması gerektiği belirtilmektedir.Bu konuda güncel bilgi nedir? 2-Ek olarak devlet memuru olduğum için daha önce birçok kez vize almakla beraber ilk defa Schengen vizesi başvurusunda bulunacağım.6 aylık Schengen vizesi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar Sevgiler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize başvurusu ne zaman yapılır?
    U. EKEN, 22 May 2017, 16:48

    Merhaba, Eylül 2017 tarihinde İspanya yolculuğu yapmak istiyoruz bir arkadaşımla beraber Barcelonaya gidicez. Kısa vadeli seyahatler için konsolosluktan başvuru yapılmıyormuş, bu yüzden sizi rahatsız ettim. Evraklar konusunda ve vize süreci hakkında yazdığım mail adresine bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeni mezunlar için İspanya Turistik vize başvurusu yapabilir miyim?
    Y. Helin Usal, 18 May 2017, 23:38

    Önümüzdeki haftalarda İspanya Turistik vize için başvurmayı planlıyorum ve Haziran'da mezun olacak bir öğrenciyim. İspanya Başvurumu yaparken sunacağım teminat hesabı, sponsorum annem olduğu için ona ait olabilir mi yoksa başvuru sahibine ait olma zorunluluğu var mı? Ve diplomamı almadan önce başvuracağım için öğrenci belgesi mi yoksa başka bir belge mi sunmam gerekir? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize talep dilekçesi nasıl yazılır?
    A.A.D, 27 Nis 2017, 16:15

    Merhabalar; İspanya vizesi için devlet memurları izinleri İngilizce almazlarsa sorun çıkar mı? Birde İngilizce olarak vize talep dilekçesi örneği verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda'dan vize alarak İspanya'ya giriş yapabilir miyim?
    M.i, 24 Nis 2017, 21:41

    Shengen vizesini Hollanda icin alip ilk geziyi ispanya'ya yapabilir miyim? Yoksa ilk olarak Hollanda'ya mi gitmem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bebekler için turistik vize başvurularında gerekli evraklar nelerdir
    Z.B.A, 17 Nis 2017, 13:56

    Merhaba, 4 aylık bebeğim için schengen vizesi almak istiyorum. gerekli belgeler nedir ve yaklaşık ne kadar sürede vize çıkar? teşekkürler,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize randevusu
    M.Ö, 12 Nis 2017, 13:02

    İspanya vizesi için istediğim tarihe randevu alabilir miyim? İspanya vize randevusu alamıyorum da Vize Merkezi bana bu konuda nasıl yardımcı olabilir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tur firması ile seyahatte İspanya turistik vize ne kadar sürede çıkar?
    h.s.g, 03 Nis 2017, 08:49

    İlk kez yurt dışına bir tur firması ile çıkılacaksa, turistik vizeye başvuru yapıldığında, vizenin çıkması kaç gün sürer?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize randevu işlemi
    E.G, 20 Mar 2017, 12:16

    Merhaba. Ben ve arkadaşım temmuz ayında ispanyaya gideceğiz. ulaşım ve konaklamayı ayarladık. Gerekli evrakları da biliyorum fakat turistik vize olduğu için kısa süreli vizelere bakmadığından randevu için nereye başvurmamız gerektiğini bilmiyoruz. Sizden böyle bi hizmet aldığımızda normal Schengen vize ücreti dışında bir ücret ödüyor muyuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi almak için ne yapmalı?
    S. üçgün, 13 Mar 2017, 22:31

    Merhabalar. İspanya turistik vizesi ücreti nedir? Vize işlemleri biz gelmeden de evrakları göndersek olabiliyor mu? Başvurudan sonra kaç gün içinde çıkıyor? Daha öncesinde İspanya seyahati rezervasyonu yaptırmak gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi almak için ne yapmalı?
    E.D, 02 Şub 2017, 12:24

    Daha önce hiç vize almadım . İspanyaya Barcelona'ya gitmek istiyorum ne yapmalıyım. İspanya vizesi için gerekli belgeler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi sponsor dilekçesi
    A. Bay, 01 Şub 2017, 12:50

    Merhabe. Ben üniversiteden yeni mezunum. SSK'lı çalışmıyorum. İspanya'ya bir seyahat planlamıştım ama vize için hangi belgelere ihtiyacım olduğunu bulamadım.Yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize başvuru formu
    Ö.A, 30 Oca 2017, 12:26

    Merhaba, İspanya vize başvurusunda bulunacağız. ancak sitede İspanya vize başvuru formu gibi bir yönlendirme bulamadık. nasıl ilerleyebiliriz? teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya transit vizesi hakkında
    m. çimen, 11 Oca 2017, 13:07

    Merhaba, İstanbul'dan Peru'ya bir uçuşum var fakat bu uçuşumda Madrid aktarmalı gideceğim ve 7 saat Madrid havaalanında bekleme sürem var. Transit vize gerekiyor mu? Gerekiyorsa ne yapmam lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi randevu
    G.Öztürk, 06 Oca 2017, 15:34

    Merhaba vize merkezi İspanya vize işlemleri için randevuyu nasıl alabilirim? İspanya'ya ilk kez gideceğim. İspanya vize işlemleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizem ile İspanya'ya giriş yapabilir miyim?
    E.K, 06 Ara 2016, 17:15

    İyi akşamlar, Sayın Vize Merkezi yetkilisi; Mart ayı sonuna kadar geçerli İtalya vizem var. İtalya vizem ile İspanya'ya giriş yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya turistik vize
    B. Tekin, 04 Kas 2016, 15:42

    Çanakkale'de yaşamaktayım. 17 Ocak 2017 tarihinden itibaren kızım Erasmus öğrencisi olarak 1 dönem Madrid'de eğitim görecektir. Ben de kızım ile birlikte 1 hafta Madrid'de kalacağım. İspanya turistik vize işlemleri ile ilgili izlemem gereken yollar nedir? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kuzey Kıbrıs İspanya Turistik vize başvurusu
    A. Orhon, 22 Eyl 2016, 21:32

    Girne, Kibris'ta oturuyoruz. 12 Kasim - 15 Kasim Barselona gidis donus bileti aldik. Vize Kibristan alinmiyor. Yardimci olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi kaç günde çıkar?
    B.A, 14 Eyl 2016, 11:23

    Merhaba Vize Merkezi İspanya turistik vize almak istiyorum. İspanya vizesini kaç günde alabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İspanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp