İspanya Şoför Vizesi

İspanya Şoför Vizesi için Gerekli Evraklar

1. Pasaportun aslı: 10 yıldan eski olmamalı, içerisinde 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay daha geçerli olmalıdır.

2. Vize Başvuru Formu: Başvuru sahibi tarafından kişisel olarak eksiksiz, dikkatlice doldurulmuş ve imzalanmış Schengen vize başvuru formu. 

3. Bir adet fotoğraf: Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş(6 aydan daha eski olmayan), arka fon beyaz bir adet biyometrik fotoğraf (35x45 ebat)

4. Vize ücreti: Vize ücreti nakit olarak başvuru merkezimizde ödenmektedir. 

5. Acente/Firma Yetkilendirme Yazısı: Başvuru sahibi tarafından doldurulmuş ve imzalanmış olmalıdır. (Başvuru şahsen yapıldığında gerek yoktur.)

6. Seyahat Sağlık Sigortası: Tüm seyahat süresini kapsayan, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında olmalıdır.

7. Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası.

Yükleniyor...
Telefon