Şoför Vizesi

​Şoför Vizesi İçin Gereken Evrak Listesi 

1. Pasaportun aslı: 10 yıldan eski olmamalı, içerisinde 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay daha geçerli olmalıdır.

2. Vize Başvuru Formu: Başvuru sahibi tarafından kişisel olarak eksiksiz, dikkatlice doldurulmuş ve imzalanmış Schengen vize başvuru formu. Başvuru sahibi 18 yaşının altındaysa başvuru formuna her iki velinin (veya yasal velinin) imzası gerekmektedir.

3. Bir adet fotoğraf: Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş(6 aydan daha eski olmayan), arka fon beyaz bir adet biyometrik fotoğraf (35x45 ebat)

4. Vize ücreti: Vize ücreti nakit olarak başvuru merkezimizde ödenmektedir. 0-12 yaş arası ücretsizdir.

5. Acente/Firma Yetkilendirme Yazısı: Başvuru sahibi tarafından doldurulmuş ve imzalanmış olmalıdır. (Başvuru şahsen yapıldığında gerek yoktur.)

6. Seyahat Sağlık Sigortası: Tüm seyahat süresini kapsayan, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında olmalıdır.

7. Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası.

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel :+90 (212) 970 05 56
Cep: 0 532 476 25 16
avrupa@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 56
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 56
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com