Çin vizesi reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.Atalay 29 May 2021, 20:55
    Selam, ben İstanbul’da yaşayan bir öğrenciyim. Çin’de yaşayan bir arkadaşımı ziyaret etmek için bordo pasaport sahibi olduğum için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Seyahatim kısa süreli olacak fakat daha önce başvuru yapmadım. İnternetten araştırarak kendim yapabilirim diye düşündüm ama yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum. Çin vizesi reddi 2021 yılı için nelerden kaçınmak gerekiyor? Sizden danışmanlık almam mümkün mü? Teşekkürler şimdiden iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 May 2021, 20:55

    İyi günler, Çin’e yapılan vize başvuruları konsolosluk tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Çin vizesi ret kararı tamamen konsolosluğun yetkisinde gerçekleştirilebilmektedir. Başvuru aşamasında danışmanlık desteği veren kurumların vize taleplerini kabul etme ve değerlendirme yetkisine sahip olmadıklarını hatırlatmak isteriz.

    Çin Vize İşlemleri sırasında eksik, hatalı, tutarsız bilgi veya belge ibraz edilmesi başvurunun olumsuz sonuçlanmasına neden olabilmektedir. Başvuru formu doldurulması aşamasında konsolosluk tarafından yöneltilen sorulara doğru cevapların verilmemesi de Çin vize ret kararına yol açabilmektedir. Başvuru işlemlerinin hatalı yapılması, seyahat bitiş tarihinden sonra ülkeden çıkış yapılacak olduğunun taahhüt edilmemesi gibi durumlarda olumsuz sonuçlarla karşılaşmaya neden olabilmektedir.

    Kurumumuz başvuru işlemleri sırasında başvuru sahiplerine danışmanlık desteği vererek vize talebine ait dosyanın konsolosluk tarafından talep edildiği şekilde hazırlanması konusunda destek vermektedir. Bu yolu tercih etmeniz halinde başvuru sahiplerinin işlemler sırasında sıkça yaptığı hatalardan dolayı Çin vizesi ret kararı ile karşılaşılması ihtimalinin önüne geçebilirsiniz. Vize talebinin konsolosluk değerlendirmesinden herhangi bir nedenden dolayı olumsuz sonuç alması halinde ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Vize ücretinin iade edilmemesi, seyahat planı ile ilgili aksaklık yaşanması gibi nedenlerden dolayı başvurunun en doğru şekilde yapılması oldukça önem arz etmektedir.

    Çin vizesi reddi 2021 yılı ile ilgili olarak oluşturduğunuz soruyu size yardım sağlayacağını umarak yanıtlamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da doğrudan kurumumuzdan danışmanlık desteği almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize başvuru işlemleri konusunda uzman kadromuz ile size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin Vizesi Reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.Özden 14 Tem 2021, 23:48

    İyi günler, iyi çalışmalar diliyorum Vize Merkezi, Çin’e seyahatim için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Daha önce bir arkadaşım başvuruda bulundu fakat reddedildi. Çin vizesi reddi 2021 yılı için hangi durumlarda veriliyor öğrenmek istiyorum. Yapacağım masrafların boşa gitmesini ve seyahat planımın bozulmasını istemiyorum o yüzden izlenmesi gereken yola dair bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Tem 2021, 23:50

    İyi günler, Çin vizesi ret kararı tamamen konsolosluğun yetki alanı içerisine giren bir süreci işaret etmektedir. Başvuru aşamasında danışmanlık desteği sağlayan kurumların vize taleplerini kabul ederek değerlendirme yetkisine sahip olmadıklarını hatırlatmak isteriz. Kurumumuz başvurunuz konsolosluğun talep ettiği şekilde hazırlanması konusunda danışmanlık desteği vererek tüm işlemlerin şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Çin vize ret durumu ile karşılaşılması adına özellikle birkaç konu üzerinde titiz davranılması gerekmektedir. Başvuru dosyasının eksik evrak içerir şekilde ibraz edilmiş olması en sık rastlanılan olumsuz kararların nedeni olarak gösterilebilir. Vize talebi değerlendirme aşamasında eksik evrak gözlenmesi konsolosluk kararına bağlı olarak başvurunun işleme alınmamasına ya da olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Ayrıca Çin vizesi ret sonucu olmasa bile konsolosluk değerlendirme aşamasında tarafınızdan ek evrak talep edebilmektedir. Bu durumda da başvurunun sonuçlanması tahmin edilenden daha uzun sürebilmektedir.

    Vize talebi oluşturma adımlarının hatalı olarak tamamlanması, başvuru formunda bulunan sorulara eksik ya da yanlış cevap verilmesi de Çin vize ret kararı ile karşılaşılmasına yol açabilmektedir. Başvuru sırasında yapılan hatalardan dolayı sürecin olumsuzlukla sonuçlanma ihtimaline engel olmak için Çin vize işlemleri sırasında alanında uzman kadromuzdan destek alabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Başvuru işlemlerine dair ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da doğrudan vize talebinin oluşturulması adımlarını başlatmak için bizimle 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilir veya ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz soru neticesinde Çin vizesi reddi 2021 yılı güncel bilgilerini tarafınız ile paylaşmış bulunmaktayız. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umar ve bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp