Çin vizesi randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • C.Şanlı 29 May 2021, 17:48
    İyi çalışmalar diliyorum Vize Merkezi, vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Çin vizesi randevusu 2021 için son alınan kararlarla ilgili bilgi almak adına bu soruyu oluşturuyorum. Şahsen bulunmam gereken bir süreç söz konusu mu yoksa online olarak yapabilmem mümkün mü? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 May 2021, 17:48

    İyi günler, Çin vizesine başvuruda bulunmak için öncelikle başvuruda bulunacağınız vize türünün belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Çin vizesi randevusu almak için başvuru yapılacak vize türünün bu duruma uygunluk göstermesi gerekmektedir. Turistik gezi amacıyla yapılan kısa süreli vize başvurularında doğrudan başvuru yapılması söz konusu olmamaktadır. Bu aşamada yetki sahibi olan kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak sürecin en uygun şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

    Kurumumuz ile yapılan başvurularda başvuru dosyasının düzenlenmesi, form ve dilekçe belgelerinin hazırlanması ya da Çin vizesi randevu gibi süreçlerle şahsen ilgilenmeniz gerekmemektedir. İşlemler sizin adınıza temsilcilerimiz tarafından gerçekleştirilirken şahsınızın da süreci rahatlıkla uzaktan takip edebilmesi sağlanmaktadır.

    Başvuru işlemlerini başlatırken gerekli evrakların tarafımıza iletilmesi ve konsolosluk tarafından talep edilen Çin vize ücreti ödemesinin yapılması gerekmektedir. Başvuru dosyasının hazırlanması, Çin vizesi randevusu almak ve konsolosluk değerlendirmesine sunmak tarafımız yetkisi ile gerçekleştirilmektedir. Değerlendirme sona erdiğinde pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alınmaktadır. Şahsen bulunmanız şartı aranmaması nedeniyle pasaportunuz şahsınıza kargo veya kurye yolu ile iletilmektedir.

    Çin vizesi randevu , başvuru işlemleri, gerekli evrakları, vize ücreti gibi konularına dair bilgi alarak başvuru adımlarını kurumumuz desteği ile başlatmak için bizimle aşağıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanarak görüşme yapabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Böylece vize talebi oluşturma aşamasında sıkça yapılan hatalardan dolayı reddedilmesi ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

    Çin vizesi randevusu 2021 kararlarına dair diğer merak ettiklerinizi sormak ya da tarafımız desteği ile doğrudan başvuru sürecini başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumumuz uzman kadrosu ile görüşme gerçekleştirmek için ikamet etmekte olduğunuz il ve ilçeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi

    Çin Vizesi Randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ü.Öztekin 14 Tem 2021, 23:18

    Merhabalar, daha önce Çin’e seyahat etmedim ve başvuru işlemleri ile ilgili bilgi sahibi değilim. Ankara’da ikamet ediyorum ve başvuruda bulunmak istiyorum. Bordo pasaport sahibiyim. Başvurumu Ankara Büyükelçiliğine mi yapmam gerekiyor bunun öncesinde Çin vize randevusu 2021 gerekir mi yoksa doğrudan başvuruda bulunmamın kolay bir yolu var mıdır? İyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Tem 2021, 23:21

    İyi günler, Çin vizesi randevu işlemleri başvuru sürecinin bir adımını oluşturmaktadır. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak vize talebi oluşturma işlemlerini başlatmanız halinde başvurunun tüm adımları ile şahsen ilgilenmeniz zorunluluğu ortadan kalkmaktadır. Temsilcilerimiz sizin adınıza işlemleri gerçekleştirerek şahsınız adına uygun başvurunun yapılması konusunda destek vermektedir.

    Bordo pasaport sahiplerinin Çin’e seyahatleri öncesinde öncelikle seyahat amacını ve süresini belirmeleri gerekmektedir. Başvurunun doğrudan konsolosluğa yapılması gibi bir zorunluluk olmaması nedeniyle işlemler konusunda destek alabilirsiniz. Şahsen bulunma şartının da aranmaması nedeniyle kurumumuz tarafından vize talebiniz oluşturulurken sürecin uzaktan takibini yapabilirsiniz.

    Çin vizesi randevusu almak ve başvurunun diğer tüm adımları ile vize uzmanlarımız ilgilenmekte ve başvuru dosyanın eksiksiz olarak hazırlanması konusunda titiz bir çalışma yürütmektedir. Başvuru dosyası içerisinde eksik belge bulunması halinde konsolosluk vize talebini işleme almayabilir ya da süreci ret kararı ile sonuçlandırabilir. Herhangi bir nedenle sürecin olumsuz sonuçlanması halinde ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu nedenle tüm işlemlerin talep edildiği şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Başvuru belgelerinin hazırlanması, süreç içerisinde bulunan adımların tamamlanması ve Çin vizesi randevu işlemlerinin en doğru şekilde yapılmasını sağlamak adına alanında uzman kadromuz ve 20 yılı aşkın deneyimimizden faydalanabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin vize randevusu 2021 yılı şartları ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruların bulunması halinde veya başvuru işlemlerini doğrudan temsilcilerimizin desteği ile başlatmanız durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çin vizesi işlemleri konusunda uzman kadromuz ile 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla görüşme gerçekleştirebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp