Çin vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.M. 29 May 2021, 17:53
    Selamlar, Çin vizesi nasıl alınır 2021 yılı için başvuru şartları arasında bir değişiklik söz konusu mu? Kısa süreli başvurularda ayrıca yapılması gereken bir şey var mı? Daha önce vize başvurusunda bulunmadığım için sürece nasıl ve nereden başlanması gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda sizden nasıl bir danışmanlık ve destek alabilirim öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 May 2021, 17:53

    İyi günler, Çin’e vize nasıl alınır sorunuza ilişkin olarak süreci sizin için kısaca özetlemek isteriz. Başvuru işlemlerini başlatmadan önce yapılacak olan seyahatin hangi amaçla planlandığının, ne kadar sürecek olduğunun ve ülkeye kaç kez giriş yapılacağının belirlenmesi gerekmektedir. Daha sonra söz konusu plana uygunluk gösteren vize türünün belirlenmesi şartı aranmaktadır.

    Çin vizesi alma yolları arasında süreci adım adım takip etmek karmaşık bulunan işlemlerin oldukça hızlı ve rahat bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Kurumumuz başvuruda bulunacak kişilere sağladığı danışmanlık desteği sayesinde sürecin başvuru sahipleri adına kolayca tamamlanması konusunda destek vermektedir. Tarafımız ile başvuru işlemlerini gerçekleştirme kararı almanız halinde şahsen bulunmanız zorunluluğu söz konusu olmamaktadır. Bu sayede temsilcilerimiz işlemleri şahsınız adına gerçekleştirirken rahatlıkla uzaktan takibini yapabileceğiniz şekilde iletişim sağlanmaya devam etmektedir.

    Çin’e vize nasıl alınır ve Çin vize işlemleri ile ilgili detaylı bilgi için hazırlamış olduğumuz sayfayı inceleyebilir ya da doğrudan tarafımız ile işlemleri başlatabilirsiniz. Kurumumuz vize talebi dosyasının şahsınız adına tam olarak konsolosluk tarafından talep edildiği biçimde hazırlanması konusunda profesyonel olarak danışmanlık desteği sunmaktadır. Bu yolu tercih etmeniz halinde başvuru sahiplerinin şahsen yaptıkları başvurularda sıkça düştüğü hatalardan dolayı vize taleplerinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Çin vizesi nasıl alınır 2021 yılı içerisinde kurumumuza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Vize başvuru süreci ile ilgili olarak daha detaylı bilgi talep etmeniz halinde ya da başvuru adımlarını kurumumuz desteği ile başlatmak istemeniz durumunda tarafımız ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ve kurum olarak sahip olduğumuz 20 yılı aşkın deneyim için 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak tarafımız ile rahatlıkla görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Çin Vizesi Nasıl Alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.Gülsen 14 Tem 2021, 16:12

    İyi günler dilerim Vize Merkezi, planladığım Çin seyahatim birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle buradan bilgi alabilirsem sonrasında sizinle iletişime geçerek başvuru işlemlerini başlatmayı düşünüyorum. Çin vizesi nasıl alınır 2021 yılı için talep edilen belgeler ve ücretler nedir? Bu konularda bana kısaca özet geçebilir misiniz lütfen? Sürece dair genel bilgi sahibi olduktan sonra başvuru işlemlerini başlatma niyetindeyim. Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Tem 2021, 16:15

    İyi günler, Kurumumuza başvuru işlemleri sırasında Çin vizesi alma yolları ile ilgili sorular sıkça yöneltilmektedir. Başvuru süreci ile ilgili olarak ilk söylenecek şey öncelikle seyahatin hangi amaçla yapılacak olduğunun belirlenmesidir. Seyahat amacının ve ardından seyahat süresinin belirlenmesinin ardından hangi vize türüne başvuru yapılması gerektiği öğrenilebilmektedir. Bu sayede başvuru işlemleri doğru ve hızlı bir şekilde başlatılabilmektedir.

    Kurumumuzdan danışmanlık desteği aldığınızda Çin’e vize nasıl alınır sorusu ve cevapları ile şahsen ilgilenmeniz gerekmemektedir. Temsilcilerimiz işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmaması nedeniyle süreci sizin adınıza en uygun şekilde yürütmektedir. Bu aşamada dilerseniz vize uzmanlarımız ile iletişimde kalarak adım adım yapılan işlemleri takip edebilirsiniz.

    Başvuru aşamasında gereken belgeler ve Çin vize ücreti detayları başvuru yapılacak olan vize türünün belirlenmesinin ardından tarafınıza ulaştırılmaktadır. Çin vizesi alma yolları arasından kurumumuzu tercih etmeniz halinde gerekli evrakları tarafınıza online olarak, kargo veya kurye desteği ile ya da elden teslim edebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Çin Konsolosluğu tarafından başvurular ortalama 7 iş günü içerisinde değerlendirilmektedir. Planlanan seyahat başlangıç tarihinden en az 2 hafta önce işlemleri başlatmanız tavsiye edilmektedir.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin vizesi nasıl alınır 2021 yılı güncel bilgileri ile ilgili sorunuzu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Konu ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak ya da başvuru işlemlerini doğrudan danışmanlarımızın desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ve 20 yılı aşkın deneyimimizden faydalanabilmek için 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak bizimle rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp