Çin Vizesi nasıl alınır 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • T. Altın 09 Nis 2020, 14:05
    Merhaba, Geçen sene Eylül ayı Çin’e ticari vize başvurusunda bulundum ve incelemeye alındı. Yaklaşık 1,5 ay incelemeden sonra ret aldım. Ağustos ayı gibi Çin’e iş toplantısı için gitmem gerekiyor ama Çin vizesi nasıl alınır 2020 yılı için işlemler nelerdir ? Bununla ilgili sizden destek almak istiyorum. Tekrar ret almak istemiyorum. Yardımlarınızı rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2020, 14:05

    Merhabalar, 

    Vize başvuruların en önemli kural doğru vize türüne konsolosluğun belirlediği belgeler ile başvuruyu yapabilmektir. Eğer daha önce Çin vize başvurunuzdan ret aldıysanız bu muhtemelen evraklarınızda bulunan bir tutarsızlık ya da başvuru formunuzu yanlış doldurmuş olmanızdan kaynaklı olabilir. 

    Çin konsolosluğu ticari ziyaretler için belediye onaylı davetiye istemektedir. Davetiyeler başvuru sonrasında konsolosluğun barkod sisteminde kontrol edilmektedir. Bu aşamada bir sorun olup olmadığını bilemiyoruz. Konsolosluğa verdiğiniz belgeler ve davetiyeleri sizi yönlendirebilmemiz için mutlaka görmemiz gereklidir. 

    Çin vizesi alma şartları vize türünüze göre farklılık gösterecektir. Ancak hangi vizeye başvuru yapmak isterseniz isteyin davetiye şarttır. Bu yüzden ikinci kez yapacağınız başvuru için tekrar ticari belediye onaylı davetiye almalısınız.  Evraklarınızı eksiksiz bir şekilde hazırlamalı ve başvuru formunuzu doğru bilgiler ile yanıtlamalısınız. Ancak tüm bunlara rağmen konsolosluk tekrar incelemeye alma ve sizi mülakata çağırmak gibi bir işlemde bulunabilir. Bu nedenle seyahat tarihinizi bu durumu göz önünde bulundurarak planlamalısınız. 

    Çin vizesi nasıl alırım ile alakalı birçok soru alıyoruz. Başvurunuzun amacını destekleyen belgeler çok önemli. Ayrıca sizin bir önceki ret durumunuzdan kaynaklı belgelerinize iyi niyet mektubu da ekleyecek olmanız sizi daha avantajlı hale getirecektir. İyi niyet mektubu gidiş amacınızı ve ülkeye geri döneceğinizi destek nitelikte olmalıdır. Konsoloslukların ret vermelerinin en büyük nedeni ülkenize geri döneceğinize ya da gidiş amacınıza inanmamış olmalarıdır. Bu nedenle vizenizin onaylanmasını istiyorsanız ülkeye geri döneceğinize konsolosluğu ikna etmeniz gerekmektedir. Evraklarınızın eksiksiz ve başvuru formlarınızın doğru bilgiler içermesini istememizin nedeni budur. Önceki başvurunuzdaki evraklar da önemlidir. 

    Çin vizesi nasıl alınır 2020 yılı için bilgi için Vize Merkezi müşteri temsilcinizi arayabilirsiniz

    Burcu Altınışık

    çin vizesi alma şartları

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp