Çin vizesi kaç para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.Semer 29 May 2021, 20:50
    Ben Çin’e vize başvurusunda bulunmak niyetindeyim. Çin vizesi kaç para 2021 yılında hangi evraklar talep ediliyor? Başvuru olumsuz olursa ödediğim ücreti geri alma şansım var mı? Bana durumu kısaca özetlerseniz sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 May 2021, 20:50

    İyi günler, Çin’e vize almak kaç para sorusuna doğrudan bir karşılık söylemenin mümkün olmadığını belirterek sorunuzu cevaplamaya başlamak isteriz. Çin vize ücretleri konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Belirlenen tutarlar belirli dönemler dahilinde güncellenmektedir. Bu nedenle başvuru işlemlerine başlamadan son belirlenen güncel tutarın öğrenilmiş olması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Vize bedelleri seyahat planına uygunluk gösteren vize türüne göre farklılık göstermektedir. Söz konusu ücret vize türü, seyahat süresi ve ülkeye giriş sayısına bağlı olarak değişikliğe uğrayabilmektedir. Başvurunuza uygun düşen tutarın öğrenebilmesi için öncelikle seyahat planına dair detayların belirlenmiş olması gerekmektedir.

    Çin’e vize kaç para sorusuna doğru bir yanıt verebilmek için öncelikle yukarıda belirttiğimiz şekilde adım adım seyahat planının çıkarılması uygun olacaktır. Başvuru sürecinin değerlendirme aşamasında olumsuz bir sonuç ile karşılaşılması halinde ödenen bedel iade edilmemektedir. Bu nedenle işlemlerin ve evrakların konsolosluk tarafından talep edildiği şekilde gerçekleştirilmesi ve ibraz edilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Kurumumuz başvuru oluşturulması sürecinde profesyonel olarak başvuru sahiplerine danışmanlık desteği vermektedir. Bu sayede eksik veya hatalı işlemlerden dolayı vize talebinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçilmektedir. Konsolosluğun talep ettiği belgeler de vize ücreti gibi başvuru yapılan vize türüne bağlı olarak farklılık göstermektedir. İlk olarak seyahat amacına uygun olan vize türünün belirlenmesi ile birlikte evrak ve ücret ile ilgili olarak güncel bilgilere ulaşmak mümkündür.

    Çin vizesi kaç para 2021 yılı için tarafımıza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Söz konusu duruma ait güncel bilgilerle yukarıda tarafınıza yardımcı olmayı umarak yanıtlamış bulunmaktayız. Konu dahilinde ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru adımlarını kurumumuz profesyonel desteği ile başlatmak için bizimle 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Çin Vizesi Kaç Para 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.D. 14 Tem 2021, 15:31

    Merhabalar Vize Merkezi öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Bordo pasaport sahibi olan biri olarak Çin seyahati planlıyorum. Sanırım vize başvurusunda bulunmam gerekiyormuş. Başvuru işlemleri ile ilgili bilgileri vererek bana Çin vizesi kaç para söyler misiniz lütfen? Ona göre uygun bir bütçe ayırarak işlemleri başlatmak istiyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Tem 2021, 15:34

    İyi günler, Kurumumuzu başvuru işlemleri sırasında Çin’e vize kaç para sorusu sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. Bu konu ile ilgili olarak tek bir yanıttan bahsedilmesi mümkün olmamaktadır. Vize ücretleri ile ilgili bilgi verebilmemiz için öncelikle seyahatinizin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirecek olduğunuzun bilgisine sahip olmamamız gerekmektedir.

    Seyahat detaylarının belirlenmesinin ardından temsilcilerimiz ile iletişime geçerek Çin’e vize almak kaç para sorunuzu yönelterek ücretler ve gereken evraklarla ilgili güncel bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Bordo (Umuma Mahsus) Pasaport sahiplerinin Çin seyahatleri öncesinde vize başvurusunda bulunmaları şartı aranması nedeniyle kurumumuz bu konuda profesyonel olarak danışmanlık desteği vermektedir. İşlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk aranmamaktadır. Bu nedenle başvuru adımlarını kurumumuzun desteği ile başlatarak dilerseniz sürecin uzaktan takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Planladığınız seyahatin gün sayısı ve amacını belirledikten sonra bizimle iletişime geçerek Çin’e vize kaç para ve gerekli belgeleri nelerdir sorularınızı cevapladıktan sonra hızlı bir şekilde başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Vize talepleri Çin Konsolosluğu tarafından ortalama 7 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Başvuru işlemlerinin seyahat planını etkileyemecek bir tarihte ve değerlendirme süresinin göz önünde bulundurularak başlatılması tavsiye edilmektedir.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin vizesi kaç para sorunuzu doğru ve güncel bilgilerle tarafınıza yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Çin vize işlemleri ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruların bulunması halinde vize uzmanlarımız ile iletişime geçerek sürece dair bilgi sahibi olabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden ya da size en yakın ofisimizi ziyaret ederek kolaylıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp