Çin vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Derici 29 May 2021, 20:45
    İyi günler Vize Merkezi, vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Çin vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için bu konuda güncel bilgi nedir? İşlemler sırasında sizden danışmanlık almak için ne kadar süre önceden iletişime geçmek gerekiyor? Seyahat planına uygun olarak başvuru işlemlerine başlamanın en uygun tarihi nedir acaba?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 May 2021, 20:45

    İyi günler, Çin vizesi çıkma süresi konsolosluk değerlendirmesine bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir. Söz konusu süreç için ortalama olarak belirlenen gün sayı 7 iş gününe tekabül etmektedir. Başvuru işlemlerinin resmi tatil günlerine veya konsolosluğun yoğun olduğu tarihlere denk gelmesi durumunda sonuçlanma işlemi tahmin edilenden uzun sürebilmektedir.

    Çin’e vize kaç günde çıkar sorusuna ortalama bir süre verildiğini hatırlatmak isteriz. Başvuru sırasında evrakların eksik olarak ibraz edilmesi başvurunun işleme alınmamasına, ret kararı ile sonuçlanmasına ya da tarafınızdan ek evrak talep edilmesine neden olabilmektedir. Ek evrak talep edilmesi de sonuçlanma süresinde değişiklikler meydana gelmesine yol açabilmektedir.

    Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak vize talebini oluşturmak istemeniz halinde seyahat başlangıç tarihinden en az 2 hafta kadar önce tarafımız ile iletişime geçmenizi tavsiye etmekteyiz. Çin vize işlemleri için gerekli olan belgelerin yeterli süreye sahip olarak hazırlanması ve bir araya getirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Vize uzmanlarımız ile yapacağınız başvurularda işlemler sırasında şahsen bulunmanız gerekmemektedir. Dilerseniz evraklarınızı elden teslim edebilir, kargo veya kurye hizmetinden faydalanabilir ya da online olarak gönderim sağlayabilirsiniz. Çin vize çıkma süresi de göz önünde bulundurarak tarafımız ile iletişime geçmenizi tavsiye etmekteyiz.

    Evraklarınız vize uzmanlarımız tarafından incelenerek içerisinde hatalı, eksik ya da değerlendirme de tutarsızlık gösterecek belgeler olması halinde şahsınız ile iletişime geçilmektedir. Böylece başvuru dosyası talep edildiği şekilde hazırlanarak konsolosluk değerlendirmesine sunulmaktadır.

    Çin vizesi kaç günde çıkar 2021 yılına ait güncel bilgilerle ilgili diğer merak ettiğiniz soruları sormak için kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuzun deneyimlerinden faydalanmak için bizimle 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla görüşme sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y. Akan 13 Tem 2021, 21:01

    Selamlar. Çin için yapacağım vize başvurusunda dair birkaç sorum mevcut. Öncelikle buradan bilgi almak sonrasında da sizinle iletişime geçmeyi planladım. Başvurular ne kadar sürer ve Çin vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel bilgi nedir bunları öğrenmek istiyorum. Ne zaman başlamasını tavsiye edersiniz siz işlemlerin ben de ona göre evraklarımı ayarlamayı planlıyorum. Dönüşünüz için teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Tem 2021, 21:04

    İyi günler, Çin’e vize kaç günde çıkar sorusu başvuru aşamasında kurumumuza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Vize talepleri Çin Konsolosluğu tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Başvuru işlemleri sırasında danışmanlık desteği veren kurumların vize taleplerini kabul etme değerlendirmesi yetkisine sahip olmadıklarını hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak işlemleri başlatmak istemeniz halinde seyahatin başlangıç tarihinden en az 2 hafta önce tarafımızla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Çin vizesi konusunda uzman danışmanlarımız evrakların eksiksiz olarak bir araya getirilmesi aşamasında tarafınıza destek sağlamaktadır. Çin vizesi çıkma süresi için ortalama 7 iş günü diyebiliriz. Fakat konsolosluğun yoğun olması, başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi veya tarafınızdan ek evrak talep edilmesi gibi durumlarda sonuçlanma süresinde değişikliklerin meydana gelebileceğini hatırlatmak isteriz.

    Değerlendirme sürecinde zaman kaybı yaşamamak adına evrakların eksiksiz olarak ibraz edilmesi oldukça önem arz etmektedir. Şahsınız ek evrak talep edilmesinin yanı sıra konsolosluk dilerse eksik belge nedeniyle vize talebini işleme almayabilir veya başvuruyu ret kararı ile sonuçlandırabilir.

    Çin vizesi çıkma süresi göz önünde bulundurularak başvuru sürecinin başlatılması tüm sürecin doğru olarak yönetilebilmesi açısından oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Bu konuda tarafımızdan destek alarak tüm işlemlerin şahsınız adına en uygun gerçekleştirildiğine emin olarak süreci tamamlayabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel bilgiler ve başvurusuna süresine dair sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Yanıtımızın tarafınıza yardımcı olacağını umuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiğiniz soruları yöneltmek veya doğrudan başvuru işlemlerini başlatmak için bizimle 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp