Çin vizesi için gerekli evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.Uğur 28 May 2021, 20:59
    Merhabalar iyi çalışmalar, Çin’e planladığım seyahat için vize başvurusunda bulunacağım. Çin vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için hangileri öğrenmek istiyorum. Siz evrakların bir araya getirilmesi aşamasında yardımcı oluyor musunuz yoksa hepsini başvuru sahibinin mi hazırlaması gerekiyor? Daha önce başvuruda bulunmadığım için ilk olarak neler yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim. Kısaca özetler misiniz lütfen? İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 May 2021, 20:59

    İyi günler, Çin vizesi için gereken belgeler konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Başvuru işlemleri sırasında söz konusu belgelerin eksiksiz ve doğru olacak şekilde ibraz edilmesi oldukça önem arz etmektedir. Talep edilen bilgi ve belgelerin hatalı, eksik ya da tutarsızlık gösterecek biçimde bir araya getirilmiş olması halinde değerlendirme olumsuz kararı ile sonuçlanabilmektedir.

    Kurumumuz başvuru işlemleri sırasında sağladığı danışmanlık desteği ile vize talebinin en uygun ve doğru biçimde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir. Çin vizesi için gerekli evraklar başvuru yapılan vize türüne, seyahat süresine, başvuru sahibinin mesleğine göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle öncelikle seyahat detaylarının belirlenmiş olması oldukça önem arz etmektedir. Yukarıda sıralamış olduğumuz nedenlerle talep edilen vize ücretleri de birbirinden farklılık gösterebilmektedir.

    Vize Merkezi desteği ile başvuru adımlarını başlatmanız durumunda işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Çin Konsolosluğu tarafından talep edildiği biçimde vize talebiniz oluşturularak süreç boyunca takibini yapabilmeniz sağlanmaktadır. Çin vizesi için gereken belgeler hazırlanırken temsilcilerimiz başvuru sahiplerine destek vermeye devam etmektedir. Şahsi belgeler dışında hazırlanması gereken dilekçeler ve doldurulması gereken formlar konusunda vize uzmanlarımız yardım sağlamaktadır.

    Seyahat planına dair detaylarının belirlenmesinin ardından belgeler, ücretler, işlemler konusunda güncel ve doğru bilgilere ulaşarak başvuru sürecinin şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirilecek olduğunu hatırlatmak isteriz.

    Çin vizesi için gerekli evraklar 2021 güncel bilgileri ile ilgili olarak ayrıca merak ettiklerinizi vize uzmanlarımıza sorabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile dilersiniz ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşme yapabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.Bayramoglu 13 Tem 2021, 20:29

    İyi günler, başvurular sırasında Çin vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için nelerdir öğrenmek istiyorum. Evraklarda eksiklik olması herhangi bir probleme yol açıyor mu acaba? Hazırlanma aşamasında siz yardımcı oluyor musunuz acaba? İşlemler sırasında dikkat edilmesi gerekenlere de dair de bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden sizlere.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Tem 2021, 20:33

    İyi günler, Çin’e yapılacak olan seyahat için başvuru işlemlerini başlatmadan önce ilk olarak seyahatin hangi amaçla gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Çin vizesi için gerekli evraklar başvuru yapılan vize türüne göre farklılık göstermektedir. Vize ücretleri de aynı şekilde her vize türü için farklı tutarlara denk gelmektedir. Seyahat amacı, süresi ve ülkeye yapılacak olan giriş sayısı sonucunda vize türleri belirlenmektedir.

    Başvuru sırasında talep edilen Çin vizesi için gereken belgeler konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Bu nedenle talep edilen evrakların eksiksizlik gösterecek şekilde ibraz edilmesi şartı aranmaktadır. Başvuru dosyasının eksik ya da hatalı belge ile değerlendirmeye sunulması konsolosluğun vize talebini işleme almamasına veya ret kararı ile sonuçlandırmasına neden olabilmektedir. Vize talebinin herhangi bir neden sonucunda olumsuz olması halinde başvuru aşamasında ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak işlemleri gerçekleştirmeniz halinde sıkça yapılan hatalardan dolayı olumsuz sonuç ile karşılaşma ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Çin vizesi için gerekli evraklar ile ilgili detaylı listeye ulaşmak için kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçerek seyahat planınızdan bahsedebilirsiniz. Bu sayede vize danışmanlarımız başvuru yapmanız gereken vize türünün evrak listesi ve güncel vize ücretleri konusunda tarafınızı bilgilendirmektedir. Başvuru sürecinde şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk aranmaması nedeniyle dilerseniz tüm süreci uzaktan rahatlıkla takip edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin vizesi için gerekli evraklar 2021 güncel listesi ile ilgili sorunuzu tarafınıza yardım sağlayacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Sürece dair ayrıca merak ettiğiniz soruların bulunması durumunda tarafımız ile iletişime geçerek detaylı bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Çin vizesi işlemleri konusunda uzman kadromuz ile 0212 970 05 31 numaralı telefon hattımız üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp