Çin vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.F. 28 May 2021, 18:17
    İyi günler, ben çin vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Bordo pasaport sahibi olduğum için başvuru yapmam gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda nasıl yardımlarda bulunduğunuza dair kısaca özet geçebilirseniz sevinirim. Cevap için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 May 2021, 18:17

    İyi günler, Çin’e vize başvuru işlemleri konusunda kurum olarak başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği verdiğimizi hatırlatarak sorunuzu cevaplamak isteriz. Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahiplerinin Çin seyahatleri öncesinde vize sahibi olmaları şartı aranmaktadır. Vize başvuru süreci kurumumuz danışmanlığında en doğru ve hızlı şekilde tamamlanmakta ve şahsınız adına tüm işlemler eksiksiz olarak gerçekleştirilmektedir.

    Çin'e gitmek için vize başvuru işlemleri sırasında konsolosluk tarafından belirlenmiş olan vize bedelinin ödenmesi ve talep edilen gerekli evrakların eksiksiz olacak şekilde bir araya getirilerek değerlendirmeye sunulması gerekmektedir. Bu aşamada vize uzmanlarımız sağlamış oldukları destek sayesinde gerekli evrakların tam olarak talep edildiği biçimde bir araya getirilmesi konusunda yardımcı olmaktadır. Evrakların eksik ya da hatalı olarak değerlendirmeye sunulması başvurunun işleme alınmamasına ya da olumsuz karar ile sonuçlanmasına neden olabilmektedir. Çin’e vize başvuruları konusunda öncelikle seyahat amacı ve seyahat süresine göre kurumumuz ile iletişime geçilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Başvuru öncesinde temsilcilerimiz seyahat planına uygun olan başvuru konusunda detaylı bilgi vererek hangi belgelerin ibraz edilmesi gerektiği konusunda tarafınızı bilgilendirmektedir. Vize işlemleri bu adımların eksiksiz olarak tamamlanmasının ardından gerçekleştirilmektedir. Çin'e gitmek için vize başvuru işlemlerini tarafımız desteği ile gerçekleştirmeniz durumunda şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. İşlemleri sizin adınıza gerçekleştirilirken süreçten haberdar olabilmeniz için şahsınız ile iletişim halinde bulunduğumuzu hatırlatmak isteriz. Böylece karmaşık bulunan vize başvuru süreci tarafınızca oldukça kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmış olmaktadır.

    Çin vizesi 2021 başvuru işlemleri, gerekli evrakları, vize bedeli konularına dair diğer merak ettiklerinizi sormak için temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Başvuru işlemleri konusunda uzman kadromuz ile dilerseniz ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşme yapabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • I.Güler 13 Tem 2021, 16:14

    İyi çalışmalar diliyorum Vize Merkezi, arkadaşlarımla beraber Pekin’e gitme planımız var. Başvuru işlemlerinden çok anladığımız söylenemez bu nedenle sizden yardım almayı düşünüyoruz. Çin vizesi 2021 yılı için başvuruların nasıl yapılması gerektiğinden bahseder misiniz lütfen? Sizinle ne zaman iletişime geçmemiz gerekiyor ve şahsen bulunmamız gibi bir şart var mı arkadaşlarımızdan bazıları İstanbul dışında yaşıyor çünkü. İyi günler teşekkür ederiz şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Tem 2021, 16:17

    İyi günler, Çin’e seyahat planı olan Bordo (Umuma Mahsus) sahibi kişilerin seyahatleri öncesinde vize sahibi olmaları gerekmektedir. Yeşil (Hususi) Pasaport, Diplomatik (Siyah) Pasaport ve Gri (Hizmet) Pasaportu sahipleri 30 güne kadar olan seyahatleri için Çin'e gitmek için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır. Kurumumuz başvuru aşamasında danışmanlık desteği vererek işlemlerin başvuru sahibi adına en doğru şekilde gerçekleştirilmesi konusunda yardım sağlamaktadır.

    Çin’e vize başvuruları ortalama 7 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Resmi tatil günleri, konsolosluk yoğunluğu, ek evrak talebi gibi durumlarda sonuçlanma gün sayısında değişiklikler meydana gelebilmektedir. Başvuru işlemlerinin seyahat başlangıç tarihinin en az 20 gün öncesinden başlatılması tavsiye edilmektedir. Çin'e gitmek için vize başvurularında konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz olarak değerlendirmeye sunulması gerekmektedir. Aksinin gözlemlenmesi halinde vize talebi işleme alınmayabilir ya da ret kararı ile sonuçlanabilir. Eksik evrak ibraz edildiğinde konsolosluk değerlendirme aşamasında evrak talebinde bulunabilir. Bu durum başvuru değerlendirmesinin tahmin edilenden uzun sürmesine yol açabilmektedir.

    Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak Çin’e vize başvurusunda bulunmanız halinde işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Dilerseniz Çin vize işlemleri konusunda uzman kadromuz ile iletişimde kalarak şahsınız adına yapılan işlemlerin uzaktan takibini gerçekleştirebilirsiniz.

    Kurumumuza iletmiş olduğunuz sorunuzu size yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Çin vizesi 2021 yılı başvuruları ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz sorular için bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme gerçekleştirmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp